FIV 137

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

feteloroare ce s-a intimplat cu forumul???am dat clik pe numele meu sa ma duca la link-ul unde am "istoricul" si ma duce in alta parte..si apoi capitolele trecute sint puse alandala..in loc de 20 de pagini,sint ba 28 ba 30...si link-urile sint total dezorientate...nu se mai intelege nimic...ce ne pot spune moderatorii??

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Kineta,
"Simvastatina este contraindicata în timpul sarcinii. Desi studiile de teratogenicitate la animale nu au aratat efecte teratogene ale simvastatinei, nu se recomanda administrarea simvastatinei în timpul sarcinii. Între întreruperea tratamentului cu simvastatina si conceptie trebuie pastrat un interval de 1 luna. Simvastatina poate fi administrata femeilor de vârsta fertila, doar daca sunt utilizate metode contraceptive nehormonale. În cazul în care, în timpul utilizarii medicamentului, la o femeie apare sarcina, este necesara întreruperea imediata a tratamentului si informarea pacientei asupra riscului potential asupra fatului...
( http://www.worwagpharma.ro/produse/simvagamma.htm )"
Din cate stiu eu, nici Detralex-ul si nici Bixtonim-ul
nu sunt indicate in sarcina (picaturile de exemplu sunt permise doar la copii peste 6 ani deoarece provoaca fenomene de deprimare a sistemului nervos central).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

am dat de urma link-ului...am si modificat la mine pe prima pagina...era de fapt cu doua pagini mai in fata...incet,incet voi incerca sa modific toate link-urile...va fi ceva de lucru...pupici
diana_d buna dimineata
PS.Am modificat deja la mamici si gravidute...acolo link-urile merg acum...maine ma ocup si de viitoarele mamici...pupici
PS2....ASTEPTAM VESTEA DESPRE CRIS86

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatza!
eee... curioaselor mici!!
Este criss 86..noi o declaram mamica pana la proba contrarie!
Ieri a avut Et-ul pe CM natural...totul a fost perfect... asteptam confirmarea de la doamna dr. ca are un baietel ( asa cum isi doreste) in burtik!
Sa mai tinem pumnii Andradei P. care azi are punctia!
Bafta multa Delia!Stiu ca nu o sa intri sa citesti dar ma gandesc la tine sa reusesti si sa se sfarseasca o data chinul asta! Si...vb. ta... sa te vedem iesind de la Giuly cu mogaldeata in brate...atunci e adevarata victorie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Korapop la multi ani multa sanatate si sa ti se indeplineasca visul de a fi mama.
Felicia tin pumnii stransi sa fie bine .

"A iubi inseamna a inceta sa traiesti pentru tine, a face ca toate sentimentele omenesti, teama, speranta, durerea, bucuria, placerea sa nu depinda decat de o singura fiinta; inseamna a te cufunda in infinit, a nu gasi nici o limita simtirii, a-ti inchina viata unei fiinte in asa fel incat sa nu traiesti si sa nu gandesti decat pentru a o face fericita; a turna maretie in injosire, a gasi alinare in lacrimi indurerate, placere in suferinta si suferinta in placere; adica a intruni in sine toate contradictiile." BALZAC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Doris ai si tu 3 embrionasi ca si felicia_,sunt suficienti pt a afi mamica de unul,doi sau chiar 3 bebelasi asa ca bafta multa si DD sa fie alaturi de voi!Nu stiu sa iti raspund in legatura cu scaderea estradiolului dar poate ca un folicul s-a spart intre penultima si ultima analiza,oricum nu mai conteaza asta.Eu atat pot sa iti spun ca eu la ultima analiza de estradiol ( cu trei zile inainte de punctie am avut estradiolul 1640) si au rezultat 6 foliculi,din care 5 ovocite mature,de f buna calitate.Mult success!
Simiolga FELICITARI,sarcina usoara si bebe( bebelasi) sanatos( sanatosi)!Multumim pt povestea ta,asta va fi si o lectie pt noi toate care cautam simptome dupa ET si facem teste de urina inainte de bhcg!Fetelor luati aminte din patania Simonei!Bine ai venit printer noi!
Felicia_ inca odata felicitari pt embrionasii viteji,de nota 10!Bafta multa,stai in patut si fii cumintica!
Diana d te rog nu iti mai face ganduri negre,nu ai de ce,acum ar trebui sa plutesti de fericire in ceea ce priveste copilasul vostru….restul…se va rezolva cu timpul,ai incredere in DD!
Kla ai grija de cei doi puiuti sit e asteptam cu cea mai frumoasa veste peste 2 saptamani!
Lili abia astept sa faci eco din nou sis a imi spui ca totul este bine,asa va fi pt ca meriti asta!Tin pumnii si te rog nut e stresa stii ca nu face bine la bebe!
Lauravoinicu multumesc pt urari!FSH-ul tau e ok,LH-ul e cam mare,Matei ce a spus in legatura cu asta?Nu iti da AC?Veti face ICSI sau FIV simplu?Pana la urma cativa viteji trebuie sa fie,sau chiar unul si bun,nu uita!Ai hotarat cand incepi?Te rog sa ma anunti si pe mine!
Stuart multumesc frumos!
Cris 86 cum de nu ne-ai spus tu nimic?Ei lasa,poate as ate-ai simtit mai relaxata!Iti doresc ca de data asta visul tau sa se implineasca!Doamne ajuta!
Andrada P bafta la punctie sit e asteptam cu rezultate bune!
miruna79 multumesc mult!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

simiolgafelicitari pentru reusita! Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
cris86 bafta multa! te asteptam cu vestea oficiala
Andrada (Delia) iti tinem pumnii astazi si ne gandim la tine. Succes!
Kora LA MULTI ANI! (cu intarziere). Sa fii iubita, fericita si la anul de ziua ta sa-ti tii puiul in brate!

Eu va doresc la toate bafta multa in continuare cu tratamentele si rezultatele. La mine se apropie ziua Z (luni 8 octombrie)si sunt tare emotionata, asta daca nu doreste bebele meu sa ne cunoasca mai devreme.
Va pup pe toate fara exceptie!

Adhnana 39 fix Alexandru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Adhnana multumesc frumos!8 octombrie sa fie cea mai frumoasa zi din viata voastra si pt ca baietelul tau va fi tot balanta ii urez de pe acum multi ani sanatosi si fericiti alaturi de parintii lui!Nastere cat mai usoara si "intalnirea" sa fie de neuitat...!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Neata!
Cris taci si faci..., sa fie cu noroc!
Andrada bafta la punctie sa ai recolta bogata!
Simiolga bun venit pe si felicitari pt. reusita! Sarcina usoara si la termen! ...uite asa ne mai ridicam si noi moralul!
...eu nu am vesti asa ca doar va citesc si va va tin pumii!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Simiolga, FELICITARI ! Sarcina usoara si la termen, sanatos si norocos sa ai
ioana_p bafta maxima la test .
mirelush, felicia, kla, cris98, doris ,( sper ca nu am uitat pe nimeni daca da, nu e cu intentie) asteptare usoara si sa dea Dumnezeu sa fie cu ochisori.
Andrada, tin pumnii !
Flori
Adhana nu mai e mult pana la marea intalnire !!! Nastere usoara sa ai un copilas sanatos, norocos si sa aiba parte de o viata frumoasa.

toate fetele : in pregatiri, in focuri, in asteptare si pe cele din umbra !

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput