FIV 137

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

bHCG NEGATIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

luck of...te inteleg perfect am trecut si eu si multe alte fete prin asta,dar uite ca am mers mai departe si eu voi incepe in curand o noua incercare,numai gandul unei noi incercari te va ajuta sa treci peste acest moment;capul sus si mergi inainte!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Buna, fetelor! Reushesc shi eu sa scot capul din nisip azi, ca abia acum sunt mai linishtita.
Luck: Imi pare extrem de rau!
Imi cer scuze ca nu am reushit sa ajung aseara, dar dupa 2 sapt de concediu medical, ma ashteptau la shcoala toate problemele posibile shi imposibile!
Eu... luni, dupa al treilea rezultat nul, am fost la dr la cabinet, fara programare, fara nimic, doar cu ochii in lacrimi! Am stat vreo ora de vorba cu doctora, care nici ea nu intzelege ce se intampla cu mine, de ce nu, shi am ajuns impreuna la concluzia ca ar fi cazul sa mai facem nishte analize. Oricum trebuia sa refac o groaza din barem, pentru ca a trecut deja un an de la primul FIV. Asha ca, acum astept CM-ul care nu vrea sa apara (sunt in ziua 35), ca sa mai putem face shi o histeroscopie (inca una), ca asha vreau eu! Daca toate rezultatele ies bune, voi incepe inhibarea chiar de luna asta (Z21). Asha ca....FIV 3 scrie pe fruntea mea.
Andrada: multa bafta! Sa ai embrionashi frumoshi shi lipicioshi!
Mirela: cum te simtzi?
Aldolina:
Va pup pe toate, nu vreau sa omit pe cineva!

Aly

Mergi la inceput

kora
multumesc din suflet ca esti alaturi de mine , nu , nu o sa ma dau batuta , o sa ma ridic si o sa-mi fac un alt plan de bataie.Trebuie sa reusim pana la urma.
Ajuta-ma si pe mine cu un raspuns te rog:
- din 11 foliculi au rezultat 6 ovocite dintre care 4 erau imature , la 2 au facut icsi si unul singur mi-a fost transferat la 48 ore in stadiul de 2 celule.
DE CE OVOCITELE SUNT IMATURE ???
DE CE NU MI-A FOST TRANSFERAT OVOCITUL LA 72 ORE ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

lauravornicu, multumesc pt raspuns.
si mie tot 10000 mi-a iesit, iar d-na doctor a spus ca daca rez. era > 10000, mi-ar fi dat tratament, dar asa nu e cazul si sa stau linistita. Eu as fi vrut sa fac tratamentul dar daca dansa a considerat ca nu trebuie, am ascultat-o......stie ea mai bine!!!
am si eu o rugaminte mare, desi o sa fac inseminare luna asta, am inteles de la voi ca e bine sa iei vit A si E. Intrebarea mea este cate zile, de cand sa iau si daca e benefic si in cazul inseminarii sau numai pt FIV????
va rog frumos sa-mi raspunde-ti si mie
multumesc anticipat si va urez la toate fara deosebire mult noroc

Lore

Mergi la inceput

luck la intrebarile tale dr. tau iti poate da raspunsurile cele mai curecte....ovocitele imature...hm...pot fi din cauza stimularii poate insuficiente( nu mai stiu daca ti-ai facut estradiolul la sfarsitul stimularii si cat a fost) sau poate trebuie un alt tratament adecvat organismului tau,dar e important ca obtii ovocite,pregnyl stiu ca ai facut....dupa o luna sa refaci hormonalele sa vezi cum stai si sa vorbesti cu dr. tau sa vedeti ce veti face in continuare;embrioni pusi la 72 de ore nu se poate oriunde,depinde ce medii de cultura au,daca le permite acest lucru,probabil ca la clinica unde ai facut nu se puteau tine mai mult,intreaba dr.Si la mine a fost la fel prima data transferul la 48 de ore...acum insa au medii de cultura care le permit tinerea embrionilor pana la 96 de ore dar depinde si de cata stimualare ( cate zile ) s-a facut,de ziua punctiei,de starea endometrului,pt ca nici prea tarziu nu e bine de pus ca nu cumva sa se piarda sau sa se detrioreze endometrulO sa te mai lamuresti cand vei vorbi cu doctorul tau.
cristal sa fie cu noroc fiv3!Doamne ajuta!
lore poti lua elevit,e cel mai bun,contine o multime de vitamine si acid folic!Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

manumanu

unde ai facut primul FIV ?

Mergi la inceput

Nu mi-am mai facut estradiolul la sfarsitul stimularii pt ca primeam rezultatul dupa 2 zile dsi deci nu avea rost sa-l fac ca eu intre timp faceam punctia.
Stimulare am facut 16 zile endometru era bun ( 11 ) si foliculii cred ca au ajuns toti la 20 mm daca nu mai mult.
Se poate transfera si in stadiu de blastocist dar probabil dr a crezut ca e mai bine transferat in mediul lui natural.

Mergi la inceput

luck in acest caz nu stiu ce sa zic...poate trebuie sa faci tratamentul cu alte medicamente;la clinica unde ai facut se poate face ET si cu blastocist???Pai asta ar fi ideal,incearca sa discuti cu dr. daca la urmatoarea incercare iti va pune blastocist pt ca sunt mai mari sansele decat la 48 de ore.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

trebuie sa ai 5 ovocite mature si fertilizate ca sa beneficiezi de blastocist

Mergi la inceput