FIV 137

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, am si eu o nelamurire... poti face chist ovarian in urma tratamentului FIV? Si daca da, cum il descoperi? Exista simptome, sau trebuie facuta ecografie? Mie mi-a facut eco dupa primul CM de dupa FIV si era totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

quote:
Originally posted by lore76

lauravornicu, ce valoare a avut sotul tau la razultatul pt ureaplasma?
si mie mi-a iesit pozitiv, insa d-na. doctor nu mi-a dat tratament

mult succes luck, felicia, mirela_1, kla si toate fetele care sunt in focuri.

La multi ani kora si sa dea DD sa-ti indeplinesti visul!!

Lore

Lore , sotului meu i-a iesit ureaplasma 10.000 ufc/ml , lui i-au facut si antibiograma ...... si in functie de asta ne-au dat tratamentul.

In sfarsit m-am lamurit si eu cu tratamentul pt ureaplasma , am vb cu dr.-ul meu , si mi-a zis sa iau 3 pastile de Sumamed , 3 zile si eu si sotul . Kineta , daca nu erai tu sa imi deschizi ochii cine stie ce mai pateam . merci.....
Diana_d , ai grija de pui/puiuti , lasa bicicleta si cumparaturile macar o perioada...
Felicia , Kla28 , peste 2 saptamani sa veniti cu vesti bune .... va tin pumnii
Simiolga , Felicitari , sarcina usoara in continuare iti doresc.
Kora , cu intarziere iti urez :LA MULTI ANI ! si la anul pe vremea asta sa fi cu bebic , cel de-al doilea FIV sa fie un succes , mult noroc si sanatate iti doresc.

Despre mine , nimic nou sub soare , fac tratament pt lighioana asta de ureaplasma si dupa aceea sper sa pot incepe si eu . Analizele au iesit ok , dar sunt foarte suparata din cauza rezultatului de la spermograma (de care va ziceam zilele trecute) , nu stiu ce s-a intamplat , anul trecut avea normospermie , iar acum .... un dezastru.
Daca poate sa imi zica si mie cineva mai priceput despre raportul Lh/Fsh cum este la mine , ca eu habar nu ma cum se calculeaza , desi am citit de multe ori , dar tot nu am inteles...
Hai sa va scriu analizele , sa imi ziceti si mie cum stau:
estradiol : 73 pg/ml
FSH: 8.32 mlU/mL
LH: 16.07 mlU/ml
Prolactina: 21.62 ng/ml
Testosteron: 1.24 ng/mL (asta mi-a iesit peste limita , val de referinta 0.05-0.73 ) nici nu ma mir la cat de repede imi creste parul ......
Mi-a mai iesit ca am avut CMV , ca mi-a iesti IgG pozitiv , si IgM negativ , la fel si la Rubella , de unde habar nu am ...... da ce mai conteaza . Restul de analize obligatorii , hepatite , hiv , vdrl toate negative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

lauravoinicu,ma bucur ca ai lamurit problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

eeeeeeeeee...veniram de la intalneala...cam putine fete dar inimoase, vesele, frumoase...si viitoare mamici! Le scuzam pe unele din cauza de ET sau bebei in burtik dar nu le iertam...alta data sa semneze condica la apel!
A fost frumos... s-a simtit lipsa Sherycai, Oanei, Mirelei, feliciei, Valeriei, Aldolinei,Ramicai, Avalonului,lui cellu,Aniast,nushulicai,Aly, ciarli... off doamne ca multe mai suntem! Scuze daca am uitat pe cineva!
VA dorim ca zilele de asteptare sa treaca repede( pt. fetele care asteapta) si sa ne dati suuper vesti!!!
Celor care mai au un pic si nasc...nastere usoara...celor care mai au...sarcina usoara...celor care au bb sa le traiasca..iar celor care n-au sa nu dispere ca vor avea!
kineta- decat sa spun vreo prostie...zic mai bine sa intrebi dr. tau...e singurul in masura sa-ti spuna ce sa iei si ce nu!
manumanu- da se poate eu am facut!
Probabil ca in prima sau a doua luna dupa fiv...a fost un folicul care in loc sa se sparga a crescut!eu i-l astept sa se sparga!
Ar fi fost bine dupa Fiv sa iau niste ACO...dar nu am luat!Ata ete! Acum astept!

kla, Doris, felicia_, Mirela,Delia, Relya,sper ca nu am uitat pe cineva-pumnii mei sunt stransi... stati cumintele!
dianaaaaaaaa- suuper ! Cred ca esti super incantata! Stai cumintica!
simiologa---sarcina usoara si la termen! Sa fiti sanatosi!
O sa incerc sa pun si pozicile..sper sa ma descurc...!Nu sunt multe...doar vreo 5 !
www.flickr.com/photos/14553078@N02/1485819410/in/photostream/ br / " target="_blank">pozici

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

simiolga FELICITARI DIN SUFLET,SARCINA USOARA SI UN COPIL SANATOS SI FRUMOS!!! si nu in ultimul rind,BINE AI VENIT PE DC!!! ...poate ne spui mai multe despre tine...ce protocol ai urmat si ce tratament de susinere ai avut...si un drum bun la odisee...sa intinzi piciorul sa ne agatam cit mai multe
diana_d mi-e dor de cluj...merg cam de 2 ori pe an acasa,dar vin si ai mei sa ne vada...cind mi-e dor de cluj,imi pun webcam-ul din cluj,care se afla situat pe facultatea de constructii si ma binoclez pe strazi...mi-ar face mare placere sa te cunosc si as fi tare fericita sa ne plimbam bebeii prin parc...sa stai cumintica fara mult efort acum si totul va fi bine
Dream1971 nu stiu exact pe cind incep...poate luna aceasta sau luna viitoare..inca sint in balanta..nu ma pot hotari...poate vin si va fac surpriza...
Adina am vazut documentarul...e super
Liliana
Luck
DORIS,felicia,mirela,kla,Relya,ioanap76
****succes tuturor****

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

...cum tocmai am vizionat documentarul despre care s-a vorbit mai demult aici pe forum, "the secret"...il recomand aici cu multa caldura...este vorba despre puterea gindului si a faptelor,care sint urmari ale gindului;pe mine ma ajuta enorm,acum in prag de fiv ...ca sa il puteti urmari, apasati pe VIZIONARE PLACUTA!

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

diana d, Simiolga, FELICITARI! Sarcina usoara si bb sanatos(i)!

Kora, LA MULTI ANI! Multa sanatate si puiuti sanatosi cat mai curand!&

Doris71, Felicia, Kla78, ioanap76, Mirela1, Relya Doamne Ajuta! Sa veniti in curand cu II!

dream, multumesc mult! BAFTA la ET!

Dany, mercic mult pt. urari! Abia astept sa te vad inainte de Anul Nou! Prin Bucale nu cred ca vin prea curand dar m-au cam apucat nostalgiile...mai ales cand vad pozicile cu voi! Apropo', daca am inteles eu bine Cris este ??? Daca da, FELICITARI si sarcina usoara pt ea!!!!!

Avalon, ma bucur f. mult pt. rezultatul vostru si tin pumnii stransi ca in curand sa vii cu unul si mai bun! Referitor la mine...asta este, nu in totdeauna se intampla cum dorim noi! Eu de lasat nu ma las, m-am apucat si de acupunctura si ierburi chinezesti asa ca trebuie sa iasa ceva la final!

si multa bafta tuturor!

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

care Cris e gravi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

zouzou, uita-te la pozele puse de Danyalo poate tu intelegi mai bine ca mine! Daca da, este Cris86! Daca am gresit imi cer scuze!!!!!!!!

Ajutati-o pe Sonia

Stu

Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput

Stuard da bine zici...asa arata...Cris86 arata ca e gravioare e adevarat????fetelor de la intilnire...veniti si confirmati..asa este????si nimeni nu zice nimic????

Mergi la inceput