FIV 137
Raspunsuri - Pagina 14
DORIS_71 spune:
FELICIA sa-ti traiasca puiuti si sa stea la mami in burtica 9 luni.
SIMIOLOGA
mamica fericita si samburel mititel.
Fetelor distractie placuta si cat mai multe
cu explicatiile de vigoare.

toate FIV-oasele
kla78 spune:
am ajuns acasa cu puiutii,am 2 la mami in burtik si sper sa ramana aici 9 luni!am si 4 la congelator,din pacate unul s-a oprit din evolutie.
FELICIA sa dea DD ca peste 2 sapt sa venim cu vesti super bune sa incurajam fetele!
SIMIOLGAFELICITARI PT BB/II!iti doresc sarcina usoara si fara probleme!
DIANA D ma bucur ca a fost ok la eco,ai mare grija de bb.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kineta spune:
felicia 

sa stea lipiti bine puiutii de tine. SIMIOLGA bine ai venit,si supeer veste ,ma bucur cand aud vesti bune.DIANA ,ai grija sa stai linistita.
lilianaFi spune:
simiologa felicitari 
diana-d daca ai 3 sapt.de la ET inseamna ca ai 5 sapt.de sarcina....de ce nu vii la odisee...Cellu se lupta cu aceeasi ureaplasma ti-ar spune mai multe,eu stiu ca ultimele descoperiri arata ca ureaplasma nu trevaerseaza placenta respectiv trofoblastul in prezent...oricum poti lua linistita eritromicina in sarcina daca te streseaza atit ureaplasma 
Doris daca ai endometrioza,e responsabile de raspunsul prost la stimulari,de anovulatii,foliculi goi fara ovocit...mai e si viceversa da si chisturi...etc,iti urez bafta pe mai departe 
Kora dr.m-a chemat sapt.viitoare dar cum nu stau bine la capitolul rabdare merg si miine la un fel de iosup,sper sa vad o inimioara sa ma pot bucura si eu de minune ... momentan ma simt ca in asteptarea de dupa ET,numai bine 
Fetelelor va doresc numai beta pozitive...

BIENCUTA spune:
dragelor vreau sa va intreb si eu ceva.am o prietena care saptamana cealalta face laparoscopie la doctorul Marinescu.este super stresata si speriata.ce stiti de el?ce fel de medic este?aveti idee cam cat costa aceasta interventie la dansul?am inteles ca acesta are un alt tarif fata de ceilalti medici.
va multumesc!
elam70 spune:
Kla inti urez succes si ma
ca totul sa fie bine si sai aparte de
dulce, dulce si cu un strop de noroc.
pupici
kineta spune:
BIENCUTA,eu sunt pacienta profului,ce pot sa-ti spun il cunosc de cativa ani,dar la el sunt din vara,nu am avut rezultate pana acum ca nu a fost cazul,voi vedea de acum incolo,si daca voi ramane insarcinata,pe perioada sarcinii.REFERINTELE sunt f bune,este cotat ca fiind unul din cei mai buni medici in obstetrica ginecologie si mai ales pe infertilitate.ESTE directorul spitalului GIULESTI,profesor dr si sef de sectie.NU II FAC nici reclama pozitiva si nici negativa pt ca ti-am spus ,nu am avut ocazia sa-l cunosc dpdv medical,dar asta se spune ca este o somitate in domeniul lui,voi vedea si eu pe parcurs.CAT DESPRE TARIFE,nu stiu ce sa-ti spun,am fost la consultatii de cateva ori i-am dat plicuri cu diverse sume,si iti spun sincer ca ma refuzat,i-am dat anumite mici atentii si le-a primit,nu a refuzat,deci nu cred ca are anumite tarife.CE POT SA-TI SPUN despre el,ca este ffff ocupat si se ajunge destul de greu la o consultatie de a lui.
Simiolga spune:
Va multumesc din suflet si va doresc tuturor sa simtit ceea ce am simtit eu azi cand am aflat.
Povestea incepe cam asa: in 2004 am facut o laparoscopie si am desfundat trompele si decorticat ovarele, dupa care, dupa spusele medicului de atunci ar fi trebuit sa raman insarcinata cam in 2-3 luni cu ceva tratament de stimulare (ova-mit). Nu s-a intamplat asa, drept pt. care am renuntat pt. moment. Am spus ca ma voi apuca de alte investigatii atunci cand voi fi pregatita sufleteste.
Si am fost tocmai anul acesta prin iunie, cand dupa un HSG m-i s-a sps ca sant sanse foarte mici cu inseminare dar cu FIV as avea mai multe sanse. Asa ca nu am stat pe ganduri si m-am apucat de analize. Cand au fost gata cu ele in dinti am mers la dr. Dracea si am programat tratamentul, din 6 septembrie am inceput cu 1 diphereline si 2 gonal f, 8 zile dupa care ultimele 2 zile am marit doza de gonal la 3 fiole. Nu am avut multi foliculi: 4 foliculi din care au rezultat 4 ovocite din care un ovocit imatur. Cei trei s-au fertilizat, 2 f. bine iar unul f. rapid, drept pt. care nu m-i s-a transferat decat 2. Nu am avut nici o durere dupa punctie sau dupa ET. Eram ferm convinsa ca nu voi reusi din prima, pt. ca nu simteam nimic. In Z 10 si Z11 de la ET am facut teste de sarcina din urina si imi dadeau toate negativ. O zi intreaga am stat si am plans. Azi m-am dus parca la taiere. Cand am aflat valoarea nu mi-a venit sa cred. Am intrebat-o pe asistenta daca este sigura de ce spune, si daca mai trebuie sa repet HGC. Mi-a spun ca la valoarea asta ( Z 12 - 283) nu este nevoie (dar eu tot ma voi duce sambata sa o repet). Cam asta este povestea mea.
Simona
kineta spune:
fetelor am o intrebare:pe timpul stimularii nu am voie sa iau nici un medicament,ca eu sunt in tratament cu Simvor,pt colesterol crescut,si cu Detralex,ca am avut probleme cu niste hemoroizi,aa si mai sunt si dependenta de BIXTONUM picaturi,de 12 ani am rinita cr hipertrofica,asta e,dar nu stiu poate am inteles eu gresit,din ce am citit.