FIV 137
Raspunsuri - Pagina 13
KoraPop spune:
flori multumesc;iti doresc ca pe 19 embrionasii vostri sa fie puternici si sa se lipeasca bine de tot de mamica lor,sa creasca mari si frumosi si sa ne dai cea mai frumoasa veste la bhcg!
Kla iti tin pumnii stransi,daca nu poti tu roaga-l pe sotul tau sa ne scrie amanuntele ca asteptam cu sufletul la gura!Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
diana_d spune:
Liliana,
mersi mult pt cuvintele linistitoare.
Voi sta linistita cat mai mult posibil
desi serviciul ma solicita 9-10 ore pe zi.
Eu stiam ca ureaplasma provoaca avort spontan
mai ales in primul trimestru,
iar apoi, spre ultimul trimestru -> nastere prematura.
Luck
asteptam rezultatul tau cu emotii. Doamne ajuta!
Kla,
ai grija de bebelus,
sa nu se mai desprinda 9 luni de langa tine.
DORIS_71 spune:
KRY, ZOUZOUNAKI, DANYALO, KORAPOP, ANTOSIT, DARIELA, KINETA, DREAM1971, FLORI76 

Ptr. galerie. Ce placut e sa vii acasa dupa o zi nu tocmai usoara si sa vezi ca sunt atatea fete inimoase care se gandesc la mine.

Eu nu vin cu vesti prea bune, ma doare un pic(mai mult) ovarul stang ca-i cam ridicat si cam greu de ajuns la el, si sigur s-au cam chinuit sa poata sa extraga ceva din el. Pana la urma din 9 foliculi ce se vedeau la eco am reusit sa adun doar 3. Ceilalti nu stiu ce sa intamplat cu iei ca am intrebat dr.(mult prea tanar) care vine dupa ce-ti mai revii din anestezie si nici el nu prea stia ce sa-mi raspunda mi-a balbait ceva de endometrioza dar nu reusesc sa fac o legatura din moment ce foliculii erau deja acolo formati. Mi-e nu mi-a zis nimeni pana acum ca as suferi de asa ceva, va rog care stiti mai multe sa ma luminati si pe mine.
Incepand din seara asta fac 1/2 pe zi fiola de progesteron injectabil 100 ml, maine ma suna de la clinica sa-mi spuna cum stau puiutii si sambata dimineata merg sa-i iau acasa(daca mai ramane ceva)
.
astea sunt analizele mele pe perioada stimularii, am inceput in data de 21.09
DATA...................ESTRADIOL...............PROGESTERON
25.09...................199.....................0,2
28.09...................627.....................0,3
01.10..................1497.....................0,8
02.10..................1814.....................0,9
03.10..................1605.....................3,2
imi aduc aminte ca cineva nu mult timp in urma spunea ca i-a scazut estradiolul la urma si ca nu-i bine dar nu mai stiu despre cine era vorba. o fi din cauza ca eu ultimul gonal l-am facut 01.10 seara si pe 02.10 seara am facut pregnylul? Sunt in ceata...........

toate FIV-oasele
Simiolga spune:
Salutare la toate fetele care sunt in focuri si nu numai!
V-am citit din umbra (recunosc ca nu este f frumos dar nu am indraznit sa scriu pana acum, desi am invatat f. multe de la voi), iar azi vin si eu la raport cu BHCG in Z12 de la ET cu valoare de 283. Prima incercare soldata cu reusita, desi eram convinsa ca nu voi reusi. Responsabile pt. aceasta reusita au fost dr. Dracea + Dascalescu.
Mirela_1 spune:
Lore, Kineta, Felicia, Dariela, Dream, Pisix, Flori, multumesc mult fetelor si sa ne vedem toate visul cu ochii.
Ioana_p76, multa bafta sambata la test.
Relya,
, si eu ma bucur tare mult ca ne-am cunoscut, iti doresc sa se prinda un bebe sanatos si sper sa ne mai intalnim si cu burticile la dr. Dracea.
Kla, cred ca ai deja piuitii cu tine, sa fie intr-un ceas bun.
Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri.
Simiolga, felicitari, ne bucuram cand mai auzim de cate o reusita, sarcina usoara si sanatoasa in continuare.
felicia_ spune:
Gata, fetelor, mi-am adus si eu puiutii acasa!
Am pus 3 embrioni, 2 de 8 celule, clasa A (fara niciun pic de fragmentatii) si unul tot de 8 celule, clasa A1 (cu mici fragmentatii)! Mi i-a aratat, sunt perfecti!
Kla,
pana la urma tot ne-am potrivit: am facut in aceeasi zi prima injectie de inhibare, si Et la fel! ![]()
Eu nu ajung in seara asta la intalneala, Dany
faci multe poze, da?
Luck, mai ai putin! 
Simiolga, bine ai venit si felicitari! La valoarea asta, sunt cel putin 2!
Relya, Mirela 
poze
diana_d spune:
Simiolga,
FELICITARI!!!
Doamne ajuta ai ai bebelusi sanatosi!!!
Se pare ca dr Dracea are numai reusite pana acum ![]()

Eu vin cu raportul de la ecografia din seara asta.
Se vede doar un singur sac vitelin
dar asta nu exclude posibilitatea
de a fi 2 embrioni intr-un singur sac.
Asa ca voi afla numarul adevarat doar peste 2 saptamani cand
la bebe va incepe sa bata inimioara.
Uff, am scapat de-o grija, cel putin
nu am extrauterina din nou.
Fetelor dragi, va pupup!!!
3+
dream1971 spune:
Buna seara la toata lumea,
In timp ce eu va scriu sper ca voi sa petreceti bine...Ah, ce ciuda imi este ca nu pot fi cu voi, dar astept poze si povestioare ca despre meniu sunt sigura ca este excelent. Cris ![]()

Kora asa sa dea Domnul pentru amandoua si pentru toate celelalte fete. 
Felicia_ stai cuminte si
sa te vad curand mamica. Kla acelasi lucru si pentru tine. Un
-ic sa fie cu noroc fetelor.
Doris si eu am avut de fiecare data o gramada de foliculi. A doua oara cand am facut si hiperstimulare nici nu i-au mai putut numara. Dupa punctie nu am mai ramas nici macar cu jumate din ei. Nu vad nici o legatura cu endometrioza. Mie mi-au zis ca unii erau prea micuti sa-i ia in consideratie iar ca altii s-ar fi "spart" la punctie. Sper sa fie 3 si buni. Gandeste pozitiv ca sa-ti primesti puiutii cu moralul sus. Lor asta le place. Bafta multa! 
Simiolga felicitari si sarcina usoara! ne spui si noua povestea ta?
Zouzou tu ce faci? Cand intri in focuri?
sa fie bine. 
O seara buna
Dream
diana_d spune:
Pussi, Medamaya,
spuneti-mi va rog, in cazul vostru
la 3 saptamani s-au vazut 2 respectiv 3 saci vitelini?
Cum a fost la prima ecografie?