FIV 137

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

KORAmarti la ora 3 am avut punctia si azi la 4 am et-ul,deci la 49 de ore

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kla mai ai 3 ore pana vei fi !Sa te tina 9 luni si sa ai un bebe sau doi frumosi si sanatosi!Doamne ajuta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Buna fetelor,
multumesc mult pt grija, voi incerca sa nu mai fac eforturi mai deloc.
Dar intotdeauna am considerat graviditatea o stare de sanatate,
nu de boala, constat insa ca nu intotdeauna e Ok sa gandim asa.
Am reinceput din nou sa lucrez pe bicicleta eliptica
deja de 2 saptamani si jumatate
in fiecare dimineata cateva minute inainte de plecarea la servici.
Efort minim pt muschii picioarelor si bratelor - asa gandeam
si ma doare sa renunt la stropul de gimnastica facut,
dar vad ca n-am de ales..
Despre cumparaturi - nu are cine sa mi le faca,
dar voi incerca sa le diminuez.

Sper ca problema mea cu iminenta de avort
se nu se datoreze ureaplasmei (pe care am avut-o la primul Fiv,
dar desi m-am tratat, gandesc insa
ca e posibil sa nu fi scapat de lighioana).
O sa ma investighez suplimentar, dar doctorita mea ginecologa
refuza sa-mi faca secretie vaginala pt ureaplasma
pe motiv ca nu vrea sa se mai atinga de col, c-ar fi periculos.
Voi a-ti fost in situatia de a fi insarcinate
si de a trebui sa faceti secretie pt ureaplasma??
A-ti scapat?

Merg la eco in seara asta la ora 20:00.
Sper sa vin cu vesti bune.

Toate cele bune, succes, bebelusi frumosi si snatosi,
va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Se pare ca din cauza problemelor legate de server nu am putut deloc sa intru...
Si din partea mea un cald La multi ani, draga Kora, iti doresc sa fi intrat in cea mai fericita etapa din viata ta !
relya, mirela1 si tuturor fetelor care asteapta un raspuns la "Loteria Bebicilor" va doresc sa luati ...potul :-)
avalon - prelungesti suspansul la maxim ! astept vesti in legatura cu chestia aia super-importanta, sper ca a iesit cum iti doresti tu !

Eu mai am o intrebare "tehnica" : am citit la cineva (kineta) ca abia ce i-a venit CM si incepe Diphereline si apoi Gonal
Mie dr. mi-a scris pe foita ca incep din ziua 21-22 ... Sau am inteles eu gresit ??? Ecografia o fac in Z 11.
Eu mi-am facut hormonalele din Z2, dar abia pe 8 imi iau rezultatele ...
kla 78 - mi-au dat lacrimile cand am citit ultimul mesaj de la kora ...Iti doresc bafta din tot sufeltul si incepand din aceasta seara sa ai nopti de "mami" :-)

Fetelor, cine determina cand se face ET-ul ? Ca inteleg ca ideal e sa se faca , cat mai tarziu, nu ?

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

ca ieri n-am reusit deloc sa intru pe forum.

Koricica:la multi ani,multa sanatate si fie ca dorinta ta cea mai mare sa se implineasca cat mai curand

Doris:cred ca e gata punctia!Sper din toata inima sa ai embrionasi frumosi care sa se lipeasca de tine pentru inca 9 luni

Kla:multa bafta si-ti doresc ca de data asta visul sa devina realitate

Luck:tu parca trebuia sa faci astazi testul de sange,nu?Hai,nu vii cu o veste buna??

Mirela,Relya sa stati cumintele in pat si sa aveti grija de puiuti,da?

AncutzaW:te pup si eu si-ti tin pumnii sa fii mamica cat mai curand

Eu ieri am fost la control.Cica totul ar fi in regula.Mi-a micsorat doza de suprefact pentru urmatoarele 2 sapt(o sa fac doar 0,3 ml) si am inceput sa iau estradiol,cate o pastila/zi deocamdata si peste cateva zile o sa iau cate doua.Pe 17 la control si pe 19 ET Acum sper din toata inima sa reziste puiutii nostri la decongelare.Doamne ajuta!!

Va pupic si va astept cu vesti bune.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Pisix creede-ma ca si eu m-am emotionat gandindu-ma la Kla si la celelalte fete cu bebici in burtica.....tu vei face protocolul lung daca incepi in zi 21, kineta si eu de exemplu vom face protocolul scurt adica eu voi incepe din prima zi de CM ( in 11 oct. pt ca s-a decalat startul cu 2 zile deoarece dr. meu e plecat din tara pana in 17 oct)cu 1 diphe+1 medrol,zi 2 de CM tot 1 diphe+1 medrol,apoi din zi 3 adaug 3 gonal f + 1 menogon ( adica incep stimularea) si pe 17 in a 5-a zi de stimulare fac analizele hormonale si prima eco dupa care se vor decide ce doza fac in cointinuare.Bineinteles ca si in zi 2 de CM fac profilul hormonal si abia dupa ce donez sange fac dipherelinul.Pe langa toate astea iau elevit si aspenter.Multumesc frumos pt urari!!!Bafta multa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

diana-d...tu stai doar cumintica fara eforturi...din cauza ureaplasmei nu se pierd sarcini,nu se ramine gravi pt ca se catara pe spermatozoizi inceinind astfel viteza,dar daca sint unii vitejei nu influenteaza nici asa fertilitatea....deci nici o problema,ureaplasma nu depaseste bariera placentara/tofoblastica,iar in primul trimestru chiar nu e indicat sa faci tampoane endocericale,te pup si iti doresc numai bine
Kora ...iti raspund aici:nu mai pot face beta deoarece fac pregnyl...ramine doar echo de baza,bafta sa iti iasa si celelalte an.bine si fiv norocos
Zouzounaki

Numai bine tuturor...astept beta pozitive cit mai multe...

Mergi la inceput

lili draga scuza-ma ca am uitat ca tu faci tratamentul cu pregnyl,asa e , eco e importanta;cand mai mergi la eco?Trebuie sa fie bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Ah, merci Kora, cred ca am mai citit pe undeva de protocol scurt dar cand am citit prima data m-am albit, am crezut ca poate am inteles gresit sau a notat gresit doctorita :-)
Vad ca am inceput deja sa am si eu atacuri de panica ...

PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

multumesc fetelor,totusi eu incerc sa intru pe net dupa ce vin acasa de pe laptopul sotului,dar nu stiu daca prind netul sus in dormitor,imdiat plec,ma duc sa-mi aduc copilasii acasa!doamne da sa fie bine pt toate fetele care-si doresc un bebelus sa le lumineze viata!

bafta la toate si pupici!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput