FIV 137
Raspunsuri - Pagina 11
medamaya1 spune:
KORA dRAGA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA , IUBITA SI SA-TI IMPLINESTI CIT MAI REPEDE VISUL DE A FII MAMICA
DIANA, stai linistita si cit mai mult repaus
Pup toate fetele si la cit mai multe teste pozitive

Meda18+
Dariela spune:
KoraPop -
Sa fii fericita, iubita si anul acesta mamica
Zouzounaki - Multam' pentru modificare!
Kineta- Sper sa vina CM-ul si sa poti incepe. Eu le-am facut pe amandoua seara la ora 19.00. Chiar am discutat cu dr pentru ca vazusem pe forum discutii pe aceasta tema si mi-a spus ca nu are nicio importanta, singurul lucru care conta era sa fie facute mereu la ora fixa si in seringi diferite. Rezultatul la stimulare a fost destul de bun: prima data 17 foliculi cu 12 ovocite mature, iar runda a doua 21 de foliculi cu 16 mature. Pe perioada stimularii nu au avut reactii adverse in rest usoara senzatie de balonare si cam atat.
Mirela - Sa ai un puiut lipicios!
Doris - Punctie usoara si ovocite babane!
Diana - Lasa bicicleta si caratul sacoselor. Stai linistita ca nu-i momentul unor eforturi majore. Ai stabilit eco? Unde o faci? 
dariela
kineta spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR,in sfarsit mi-a venit CM,maine incep DIPHERELINUL,si de sambata si GONALUL. ANCA W,cum adica MARINESCU nu va fii in tara ,stii cumva cand,in ce periopada ,pt ca eu de maine incep tratamentul,iar cand am fost la el nu mi-a spus nk,si daca totul decurge bine,in jur de 15 oct ar trebui sa fac punctia si pana pe 20 si ET ,DOAMNE AJUTA. RELYA ,
SA FIE TOTUL CUM TI-AI DORIT.
dana p. spune:
Kora , La multi ani!!
Relya, Doamne ajuta sa se prinda macar un puisor!
Mult succes tuturor!!
dream1971 spune:
Kora La Multi Ani! Iti doresc sa fie anul victoriei care sa te faca fericita toata viata. E o varsta frumoasa si iti poate aduce bucurii maxime. Mult succes la startul de pe 10. Iti trimit 35 de
si
-ici.
Luck multumesc mult dar cred ca pumnii stransi trebuie tinuti pentru Doris
Eu sunt Z2 deja si ar fi trebuit sa incep sa iau estrofem. Am stat si m-am gandit si pana la urma nu am avut curajul sa re-incep. Am simtit ca nu sunt pregatita nici fizic nici moral asa ca am decis sa mai amanam o luna. Incep deci in noiembrie.
Imi pare tare rau ca iar nu pot fi alaturi de voi deseara. Ma voi gandi insa la voi si va astept cu poze.
Doris success si sa vii cu vesti bune.
Relya,Kla, Felicia, Luck, Mirela sa fie cu noroc 
Diana ia-o mai usor cu efortul si va fi bine! Intepaturi si dureri mai pot aparea fara sa fie neaparat o problema cu bebe. Stai cuminte si va fi bine! 
Pussi cum te mai simti? E mai bine? Nu am apucat sa intru la voi ca aseara nu a mers forumul asa ca te intreb direct. Ma gandesc la tine si ma
sa fie bine totul cu tine si printesele tale.
Cellu, Ginger, Denisa, Liliana ce faceti? sunteti bine?
toate
-utele mele dragi. (Mada, Meda, Cata, aurel_cris,..
)
Dream
kla78 spune:
KORA LA MULTI ANI,SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUME SI SA-TI VEZI VISUL IMPLINIT CAT MAI REPEDE!(scuza-mi intarzierea)
DIANAfi cuminte si ai grija de bb din burtica,te rog!
fetelor eu am scris ieri un mesaj dar vad ca nu mi-a intrat,ziceam ca din cei 9 foliculi au fecundat 7 embrioni,inca nu stiu ce calitate au dar aflu azi cand merg la transfer!abia astept sa-mi aduc putiutii acasa!
mult succes tuturor,nu stiu cand voi mai intra deoarece vreau sa stau in pat dar ma voi gandi la voi!
pupici
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
KoraPop spune:
dream iti multumesc mult de tot!Fie ca luna urmatoare sa fie cea norocoasa pt tine!Doamne ajuta!
Kla multumesc pt urari!Felicitari pt cei 7 puisori,iti tin pumnii pt ET si asteptam cele mai bune vesti?La 72 de ore e ET-ul tau?Bafta maxima!
Kora
CARPE DIEM!
kla78 spune:
quote:
Originally posted by kineta
KLA78 ,AI AVUT UN REZULTAT F BUN LA PUNCTIE,BRAVO,CUM A FOST ti-au facut anestezie,ai avut dureri?IN timpul stimularii a fost ok,cu ce ai facut tratament? SA deasa ai embrioni f buni si rezultatul sa fie
si
iubita mi-au facut anestezie totala,n-am simtit absolut nimic,nu-mi vine sa cred cat de usor a fost,m-am simtit ametita pana seara dar ieri deja imi revenisem complet,stimulare am facut 10 zile cu gonal 150 ui si 1/2 decapeptyl,a fost ok de fapt eu mereu am raspuns binisor la tratament,doar ca n-am avut embrioni de calitate buna,si erau fragmentati,si poate si nenorocul a fost de vina!
pupici!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos