FIV 137
Raspunsuri - Pagina 10
kry spune:
waaaw, Doris, succes maine.
Felicia, felicitari pentru puiuti, iti doresc sa se prinda la mami in burtica
si sa creasca mari.
Relya, ai scapat, felicitari si ai grija de punctulete.
zouzounaki spune:
Koricica
UN ZIMBET,O RAZA DE SOARE,O BRIZA DE MARE,O IMBRATISARE SI O CALDA URARE DE LA MULTI ANI DIN PARTEA MEA

SA AI PARTE DE CEL MAI MINUNAT DAR

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
zouzounaki spune:
DORIS_71 succes pe maine

...arata medicului analizele de la progesteron..el va stii sa-ti spuna cum stai
**** si la fel tuturor fetelor,mult succes si ginditi-va pozitiv...fiecare va avea bebicului ei,mai devreme sau mai tirziu
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
diana_d spune:
Pussi draga,
In acest moment sunt curioasa daca mai exista,
nu daca sunt doi.
Ieri am avut dureri intense in abdomenul inferior
(ca loviturile de cutit),
m-au apucat la servici - cine stie motivul -
poate stresul, poate efortul (minim) de la bicicleta de dimineata,
poate cumparaturile de la Cora,...
mi-am facut o fiola de No Spa si una de Papaverina
dupa care durerile s-au mai ameliorat.
Mi-am facut ieri din nou bHCG-ul si era 8052
ramane sa-l repet sa vad daca mai creste.
Daca ma simt in stare, merg azi dupa masa la eco.
Ginecoloaga mi-a spus la telefon insa
sa nu mai misun si sa stau in concediu medical acasa
in repaus complet cel putin o saptamana.
Sa o caut doar saptamana urmatoare,
ca la eco oricum nu vede mare lucru
si e mai important sa stau linistita.
Asa ca acum sunt ingrijorata.
S-au vazut sarcini oprite in evolutie
fara alte simptome decat dureri/intepaturi.
zouzounaki spune:
Diana tu mergi pe bicicleta?daca da,atunci ar trebui aceste luni sa o pui deoparte...eu asa cred
...zic eu care deja ma gindeam ca dupa ET sa nu mai stau in pat,ci sa-mi continui viata obisnuita,asta incluzind si datul pe motocicleta
...vad ca nu dormi nici tu...cum e in cluj??si eu tot din cluj sint,doar ca m-am maritat departe...stai cumintica diana scumpa si poate ar fi super indicat un concediu medical...ai grija de puiutii din burtica
danyalo spune:
Kora
"La Multi Ani" sa fi sanatoasa si sa-ti vezi visul implinit!!! Cu intarziere primeste urarile si din partea mea!

Doris- linie dreaptaaaaaaaaaaaaaaa!! Hai ca va fi bine!!!! Bafta multa...sa ai productie bogata si calitativa!
felicia_-eu zic ca e ok sa te mai doara pe ici pe colo... si balonarea e efectul stimulariii...bea un ceiutz de sunatoare/ coada soricelului/ galbenele! Sper ca nu ratezi intalneala da???
Relya- cum ai zis-o si tu... ai facut-o si pe asta!
Acum doar ce vrea DD! Stai cumintica... si nu te stresa!E f. imp. linistea sufleteasca!
diana_d...iubita....repaos! Ascult-o pe tanti doctora!Hai stai cumintica!Fara bicicleta si alte nebunii ca -i superi pe bebei!

Va urez o zi buna! Fetelor sa nu uitati de intalneala da???- la 18,30 Allegria! toata lumea este invitata!O sa iau si pozarul
cu mine...daca nu mi-o ia inainte felicia_!
![]()
dany
pussi spune:
diana, scuza-ma dar chiar nu te inteleg...bicicleta, cumparaturi??? Dar, fiecare face cum considera.............
PUSSI
30+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
KoraPop spune:
Kry, Valeria72, Relya ( felicitari pt bebelasi iti tin pumnii stransi ), Madalina28, Iliuta,Pussi,DORIS ( bafta azi la punctie,sa vii cu vesti bune!!1),Felicia_ ( bravo pt embrionasi,pot iesi tripleti !!!), Zouzou, Danyalo va multumesc mult fetelor pentru urari,sunteti toate niste dragute si sufletiste!!!!

Diana d fii cumintica te rog ca altfel luam
,gandeste-te cat de firavi sunt micutii din burtica,tu acum trebuie sa ii ajuti sa creasca mari,puternici si sanatosi,ei trebuie sa fie pe primul plan si nimic altceva.
Aseara ne-am chefuit un pic cu nasii,sambata mergem la o nunta si apoi gata ma pun cuminte pe treaba ca din 10 dau startul!
Kora
CARPE DIEM!
luck spune:
kora
te-ai chefuit aseara si deja esti pe forum ??? Distractie frumoasa sambata.
diana
stai cumintica te rog fara prea mari eforturi , n-ar fi pacat ca acum dupa ce ti s-a implinit cel mai frumos vis sa ratezi din cauza unei biciclete sau a unor cumparaturi ??? Asa ca la pat te rog cu concediu medical 
dream 1971
tinem pumnii
felicia
stai linistita in pat si nu te mai stresa ca superi bb-ii
antosit spune:
Buna dimineata!
Doris punctie usoara si embrionasi lipicosi!

Moni tot in strainataturi?
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"