FIV 137

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kry spune:

waaaw, Doris, succes maine.
Felicia, felicitari pentru puiuti, iti doresc sa se prinda la mami in burtica si sa creasca mari.
Relya, ai scapat, felicitari si ai grija de punctulete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Koricica

UN ZIMBET,O RAZA DE SOARE,O BRIZA DE MARE,O IMBRATISARE SI O CALDA URARE DE LA MULTI ANI DIN PARTEA MEASA AI PARTE DE CEL MAI MINUNAT DAR

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

DORIS_71 succes pe maine...arata medicului analizele de la progesteron..el va stii sa-ti spuna cum stai
**** si la fel tuturor fetelor,mult succes si ginditi-va pozitiv...fiecare va avea bebicului ei,mai devreme sau mai tirziu****

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Pussi draga,
In acest moment sunt curioasa daca mai exista,
nu daca sunt doi.
Ieri am avut dureri intense in abdomenul inferior
(ca loviturile de cutit),
m-au apucat la servici - cine stie motivul -
poate stresul, poate efortul (minim) de la bicicleta de dimineata,
poate cumparaturile de la Cora,...
mi-am facut o fiola de No Spa si una de Papaverina
dupa care durerile s-au mai ameliorat.
Mi-am facut ieri din nou bHCG-ul si era 8052
ramane sa-l repet sa vad daca mai creste.
Daca ma simt in stare, merg azi dupa masa la eco.
Ginecoloaga mi-a spus la telefon insa
sa nu mai misun si sa stau in concediu medical acasa
in repaus complet cel putin o saptamana.
Sa o caut doar saptamana urmatoare,
ca la eco oricum nu vede mare lucru
si e mai important sa stau linistita.
Asa ca acum sunt ingrijorata.
S-au vazut sarcini oprite in evolutie
fara alte simptome decat dureri/intepaturi.

Mergi la inceput

Diana tu mergi pe bicicleta?daca da,atunci ar trebui aceste luni sa o pui deoparte...eu asa cred...zic eu care deja ma gindeam ca dupa ET sa nu mai stau in pat,ci sa-mi continui viata obisnuita,asta incluzind si datul pe motocicleta...vad ca nu dormi nici tu...cum e in cluj??si eu tot din cluj sint,doar ca m-am maritat departe...stai cumintica diana scumpa si poate ar fi super indicat un concediu medical...ai grija de puiutii din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Kora

"La Multi Ani" sa fi sanatoasa si sa-ti vezi visul implinit!!! Cu intarziere primeste urarile si din partea mea!
Doris- linie dreaptaaaaaaaaaaaaaaa!! Hai ca va fi bine!!!! Bafta multa...sa ai productie bogata si calitativa!
felicia_-eu zic ca e ok sa te mai doara pe ici pe colo... si balonarea e efectul stimulariii...bea un ceiutz de sunatoare/ coada soricelului/ galbenele! Sper ca nu ratezi intalneala da???
Relya- cum ai zis-o si tu... ai facut-o si pe asta!Acum doar ce vrea DD! Stai cumintica... si nu te stresa!E f. imp. linistea sufleteasca!
diana_d...iubita....repaos! Ascult-o pe tanti doctora!Hai stai cumintica!Fara bicicleta si alte nebunii ca -i superi pe bebei!
Va urez o zi buna! Fetelor sa nu uitati de intalneala da???- la 18,30 Allegria! toata lumea este invitata!O sa iau si pozarul cu mine...daca nu mi-o ia inainte felicia_!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

diana, scuza-ma dar chiar nu te inteleg...bicicleta, cumparaturi??? Dar, fiecare face cum considera.............

PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Kry, Valeria72, Relya ( felicitari pt bebelasi iti tin pumnii stransi ), Madalina28, Iliuta,Pussi,DORIS ( bafta azi la punctie,sa vii cu vesti bune!!1),Felicia_ ( bravo pt embrionasi,pot iesi tripleti !!!), Zouzou, Danyalo va multumesc mult fetelor pentru urari,sunteti toate niste dragute si sufletiste!!!!

Diana d fii cumintica te rog ca altfel luam ,gandeste-te cat de firavi sunt micutii din burtica,tu acum trebuie sa ii ajuti sa creasca mari,puternici si sanatosi,ei trebuie sa fie pe primul plan si nimic altceva.

Aseara ne-am chefuit un pic cu nasii,sambata mergem la o nunta si apoi gata ma pun cuminte pe treaba ca din 10 dau startul!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora
te-ai chefuit aseara si deja esti pe forum ??? Distractie frumoasa sambata.
diana
stai cumintica te rog fara prea mari eforturi , n-ar fi pacat ca acum dupa ce ti s-a implinit cel mai frumos vis sa ratezi din cauza unei biciclete sau a unor cumparaturi ??? Asa ca la pat te rog cu concediu medical
dream 1971
tinem pumnii
felicia
stai linistita in pat si nu te mai stresa ca superi bb-ii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Doris punctie usoara si embrionasi lipicosi!
Moni tot in strainataturi?

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput