educarea copiilor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acsintetina spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Nu ma bag la homosxualitate ca ies scintei...dar ma roade altceva...cu privire la evolutionism. Daca Dumnezeu a creat si melcu' si sarpele si maimuta si omu'...de ce e o asa mare rusine sa ne gindim ca sintem rude cu maimuta? E rusine sa fim verisori?

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Cred ca este o mare diferenta intre om si animal!
Rusinea este sa credem ca am aparut la intamplare si am evoluat din maimuta, cand ne-a creat un Dumnezeu atat de minunat!
Cresterea copiilor nostri in invatatura crestina le da valoarea de copii ai lui Dumnezeu, cresterea lor in invatatura evolutionista le spune ca sunt animale evoluate.
Crescand in aceasta invatatura (crezand ca sunt animale evoluate) sunt tentati ca atunci cand sunt mari sa nu mai aiba un sistem de valori corect si sa nu mai poata distinge binele de rau si adevarul de minciuna, pacatul de sfintenie.
Acum intelegem de ce este necesara invatatura crestina pentru un parinte crestin, de ce este necesara educatia crestina(indoctrinarea cum o numea cineva pe aici).
Un "animal evoluat" va creste cu sentimentul ca daca va ucide sute de oameni si sa nu fie prins, isi va implini pofta animalica si odata ce va muri nu va mai avea de dat socoteala.
Un crestin, o creatura a lui Dumnezeu, va sti ca crima este pacat si ucigand pe cineva va da socoteala pentru fapta sa inaintea lui Dumnezeu.
Observam diferenta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Una e diferenta si alta rusine.

Diferente sint si intre barbat si femeie.

Anamaria

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu parerea nu mi-am schimbat-o (poate incerci tu sa-mi explici care e treaba), imi era teama pentru tine. Am observat ca daca te enervezi scrii cu cuvintele tale ,nu te mai ascunzi dupa citate din scripturi . Poate daca ai fi scris de la inceput asa erai altfel perceput.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by acsintetina
Un "animal evoluat" va creste cu sentimentul ca daca va ucide sute de oameni si sa nu fie prins, isi va implini pofta animalica si odata ce va muri nu va mai avea de dat socoteala.
Un crestin, o creatura a lui Dumnezeu, va sti ca crima este pacat si ucigand pe cineva va da socoteala pentru fapta sa inaintea lui Dumnezeu.
Observam diferenta?

Explica mai in amanuntime...adica un om care nu crede in Dumnezeu se apuca sa ucida sute de oameni, asa din "pofta animalica"????

Inchisorile sint pline si de crestini...nu vad diferenta.

Anamaria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ocebine

quote:
Observam diferenta?

Explica mai in amanuntime...adica un om care nu crede in Dumnezeu se apuca sa ucida sute de oameni, asa din "pofta animalica"????

Inchisorile sint pline si de crestini...nu vad diferenta.

Anamaria

Era doar un exemplu, nu neaparat! Doara ca un om educat in spirit crestin percepe diferit lucrurile, asta era ideea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kokiy

Eu parerea nu mi-am schimbat-o (poate incerci tu sa-mi explici care e treaba), imi era teama pentru tine. Am observat ca daca te enervezi scrii cu cuvintele tale ,nu te mai ascunzi dupa citate din scripturi . Poate daca ai fi scris de la inceput asa erai altfel perceput.

Kokiy,mami de Claudia (12dec.2001)si Razvan (8 iunie 2007)

ASTA ARATA CA SUNT OM SI SUNT PACATOS! Important este sa incerc sa ma schimb si sa cer ajutorul lui Dumnezeu. Biblia ne spune despre firea pamanteasca care se afla in noi oamenii si doreste sa erupa si despre lupta ei cu Duhul lui Dumnezeu! Tot Biblia ne invata ca noi trebuie sa ne rastignim aceasta fire si sa traim in sfintenie.
Faptul ca am gresit inseamna ca nu am vegheat, inseamna ca sunt om si sunt pacatos! Totusi nu ma las, ma pocaiesc si ma corectez!
GAL 5: 16 Zic dar: umblati cirmuiti de Duhul, si nu impliniti poftele firii pamintesti.
GAL 5: 17 Caci firea paminteasca pofteste impotriva Duhului, si Duhul impotriva firii pamintesti: sint lucruri protivnice unele altora, asa ca nu puteti face tot ce voiti.

ROM 7: 18 Stiu, in adevar, ca nimic bun nu locuieste in mine, adica in firea mea paminteasca, pentruca, ce-i drept, am vointa sa fac binele, dar n'am puterea sa-l fac.
ROM 7: 25 Multamiri fie aduse lui Dumnezeu, prin Iisus Hristos, Domnul nostru!... Astfel dar, cu mintea, eu slujesc legii lui Dumnezeu; dar cu firea paminteasca, slujesc legii pacatului.

Deci, nu privi la slabiciunile crestinilor, ci priveste la maretia lui Dumnezeu, care schimba oamenii si-i modeleaza dupa Cuvantul Sau, Sfanta Scriptura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Acsintetina, am si eu o intrebare: Daca (doamne fereste) vreunul din copiii tai va avea inclinatii homosexuale sau poate va renega credinta in dumnezeul tau, in afara de discutiile pe care le vei avea cu el, ce vei face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

In primul rand, homosexualii nu sunt o plaga a societatii! Asta e foarte urat spus! Nici eu nu sunt de acord cu homosexualitatea, o consider o boala, dar sunt oameni si am intalnit printre ei, adevarate persoane foarte cumsecade, ceea ce nu pot spune despre multi dintre noi.
Cat despre evolutionism, eu am sa-mi educa copilul in spiritul lui, dar si sa creada in Dumnezeu. Chiar crezi ca nu se impaca cele doua? Stiinta e una si religia e alta, mai stiu pe cineva ars pe rug ca sustinea ca pamantul se invarteste in jurul soarelui...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Ingrid SCat despre evolutionism, eu am sa-mi educa copilul in spiritul lui, dar si sa creada in Dumnezeu. Chiar crezi ca nu se impaca cele doua? Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

pai nu prea se impaca.Ori crezi ca la inceput a fost o maimuta care treptat s-a transformat in om, ori crezi ca Dumnezeu a creat si pe om, si pe maimuta inca de la inceputul lumii,fiecare cu un scop. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:

Cred ca este o mare diferenta intre om si animal!
Rusinea este sa credem ca am aparut la intamplare si am evoluat din maimuta, cand ne-a creat un Dumnezeu atat de minunat!
Cresterea copiilor nostri in invatatura crestina le da valoarea de copii ai lui Dumnezeu, cresterea lor in invatatura evolutionista le spune ca sunt animale evoluate.

Cu declaratia asta ai frant niste inimi pe care tocmai le zdrobisei. Asteapta'te la o incalzire a relatiilor!

Scorpion: Ziua de astazi ...

Irina, fara suparare da' afirmatia "Omul se trage din maimuta" e marca absoluta a ignorantei. Nici la ~ 1850 nu se sustinea o asemenea aberatie. Doar biserica trateaza tema ca de la caricatura la caricatura.

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput