Clubul BRASOVENCELOR (4)
Raspunsuri - Pagina 17
anca_vlad spune:
brasovencelor va pup cu drag, am fost in parc la 17.05 min, am asteptat pana la si 25, daca ati ajuns mai tarziu imi pare rau...o sa o lasam pe alta data!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
diuna spune:
Oooooffff!
Eu abia astaptam impresii... Imi pare asa de rau...
Ramane o propunere deschisa, poate pentru vremuri mai bune
. Tudor al meu e acasa, e mai bine dar n-am avut cural sa-l duc la gradi. Sper ca maine.
Cum a fost in Brasov, Anca? Ce face, ce zice Vladut? L-ai luat la Bucuresti?Asteptam inpresiile celui mic.
anca_vlad spune:
A fost frumos la brasov dar scurt din pacate, asta este lucruriel placute se termina repede!
Lui vladut i-a placut s-a simtit bine, a fost foarte bucuros cand am ajuns acasa si incantat sa ii fac eu baita si sa doarca cu nasul pe pieptul meu ca "mamai e mirositoare frumos si mie mi-a fost dor de mirosul tau!" recunosc ca de mic la vlad mirosula jucat un rol important.
si sa va relatez un dialog de la baita de joi seara, pe mine m-a amuzat teribil>
dupa ce l-am spalat si clatit.
V: "cum e mami pielea mea?"
Eu: curata!
V: "Are stelute?"
Eu: "Da."
V: "Vezi mami cat sunt de stralucitor ca am stelute pe piele!"
....
Vineri am rezolvat si cu alocatia lui vlad cica in martie priesc banutii pe card! mai aveam o restanta din 2004 dar cica s-a prescris ca e mai veche de 3 ani, ma gandesc daca era invers se mai prescria ceva?
va pup pe toate cu drag si pana la intrevederea finala ne mai vedem pe aici!
POZE VLADUT
diuna spune:
Tu fetelor, am auzit eu bine? Pot lua alocatia scolarului si altfel decat de la posta, cu filele acelea de cec? Stiti cumva? S-a modificat ceva?
danielac spune:
salutare!
noi suntem mai bine azi, adica diana mai tuseste un pic dar in rest s-a cam reparat... i-am dat pana la urma enterol si i-a trecut si burtica!
pe mine m-a durut dintele rau inclusiv sambata, dar vad ca de ieri e bine, adica durerea s-a calmat, exact asa cum mi-a spus dentistul... astept sa vina marti seara sa ma duc la plombele finale!
imi pare rau ca nu ne-am putut intalni, si sper ca o alta intalnire va fi cat de curand, si ca ne vom vedea toate!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Nicoleta spune:
Salut.
La Brasov a venit primavara!!!
Nicoleta
29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
calatorie spune:
Salutare la toata lumea,
Imi place sa va citesc. Vreau sa urez tuturora multa primavara in suflet.Adevarul este ca mi-e dor de soare si de ghiocei si de mirosul ierbii crude, m-am saturat de iarna asta nesfirsita.
Ei dar v-a veni ea si atunci sa vezi...

anca_vlad spune:
bine ai venit printre noi, si te asteptam sa ne mai si scri cate ceva.
da e frumoasa primavara si eu abia o astept!
POZE VLADUT
diuna spune:
Ce-aveti, fetelor? Primavara aia cu noroaie, ploi, vanturi...? Nuuuu...
Eu mai vreau o zapada mare si curata, sa mai ninga si sa mai facem un om de zapada. Inca nu a fost destula iarna. Nu mi-e dor de baltoace si inundatii..Sa mai ninga ca lumea macar o data. Dupa aceea poa sa vina ea si primavara.
Azi l-am incaltat pe Tudor in cizmulitele de cauciuc. Asa o senzatie de umezeala m-a incercat cand le-am vazut...Beah!
Nicoleta spune:
Diuna, ce sa zic? Eu astept primavara si fiindca... Matei se va nase primavara asta
. Iar eu cand spun primavara ma gandesc la iarba, la copaci infloriti, la aer caldut si umed...
Nicoleta
29+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)