Clubul BRASOVENCELOR (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Cum sa ma superi, draguto? Nu m-ai deranjat cu nimic, dar m-am amuzat si eu de vastele tale cunostinte in domeniu. Defect profesional
Eu incerc sa fiu la Rabin, dar, please!, nu ma puneti sa vin cu copiii...
Cum ne recunoastem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalisimona spune:

quote:
Originally posted by amalisimona

Daniela, imi pare rau pentru Diana si pentru tine. Noroc ca necazurile astea trec. Multa sanatate!!!

Cum sunt cei de la Medo? Ai mai apelat la ei..si daca imi poti spune cam cat taxeaza pentru o vizita acasa. Am auzit ca au niste scoruri de te doare mintea...2500 Euro l-a costat pe un schior ghinionist un picior rupt.

Hai ca am ajuns sa ma citez singura.
Daniela, pleaaaase spune-mi despre cei de la Medo. Am fost tentata sa apelez la ei de nu stiu cate ori, dar am o experienta din 2003 si nu am fost prea incantata de servicii.

Sanatate

Simona, Sorina (12 Noiembrie 2004) si Irina (5 Mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

quote:
Originally posted by diuna

Cum sa ma superi, draguto? Nu m-ai deranjat cu nimic, dar m-am amuzat si eu de vastele tale cunostinte in domeniu. Defect profesional
Eu incerc sa fiu la Rabin, dar, please!, nu ma puneti sa vin cu copiii...
Cum ne recunoastem?

o sa fiu cu jeaca portocalie de ski si pantaloni de ski si cu vladu din dotare pe care sigur o sa il recunoasteti!

macar sunt pe bune cunostintele mele? Daca mai am si scapari.......im fac autocritica!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

stept si alte pareri. E bine de stiut, pentru ca ofera o arie larga de servicii.
Cristina Anca draga, in mare esti documentata, dar mai avem de discutat despre zaharul din Panadol si despre felul in care actioneaza Smecta. Oricum sti destul cat sa le administrezi liiinistiiita puiului tau...

Mergi la inceput

Unde mi-e prima parte din postare? Aceea despre faptul ca parerea mea e ca Medo sunt profesionisti? Ce s-a intamplat???
Nu mai am timp sa rescriu, cert e ca o deplasare la domiciliu costa 100 lei, @amalisimona. Astept si eu parerea Danei.
Unde s-o fi pierdut prima parte? Ce-am facut?

Mergi la inceput

Diuna, merci mult pentru info si "caracterizare"

Maine pe mine o sa ma recunoasteti de la o posta: una cu ochelari, blonduta, tunsa scurt, cu parul vulvoi si babana la statura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Eu sunt din ce in ce mai slabita, va spun ca nici nu vad ce scriu, dupa ce ca stau cu Diana de duminica numai in casa si nu mai stiu prin cate am trecut, ma mai doare si dintele d emor, desi luni seara am fost si i-am scos nervul... marti a fost ok, si de aseara ma doare de mor, nu mai stiu care... azi trebuie s aajung neaparat la doctor, desi marti eram programata la plomba finala...

Diana e mai bine, in sensul ca nu a mai facut febra de marti dimineata, scaune a avut ieri doar doua, dar tot diareice, si desi ieri a mancat cate cevba, azi nu prea vrea si tot spuen din cand in cand ca o doare burta... nu mai stiu ce sa ii fac... m-am saturat!

Legat de cvei d ela MEDO, taxa a fost de 100 ron, adica deplasarea si consultatia si prescrierea de medicamente! Doctorul care a venit la noi se cheama Radu Mitrea, si mi-a placut, m-a linistit atunci, cert e, ca asa cum va spuneam si mai sus, nu aveam la cine sa apelez la ora aia, duminica seara, neinscrisi la nici un medic de familie si veniti in Brasov de 4 luni... a fost singura alternativa...
cei drept, Diana atunci nu avea diaree, ci doar se vaita de burta si vomase de doua ori....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Daniela imi pare rau ca treci printr-o perioada asa de nasoala. Stiu cum este cand o "durere" nu vine singura. Iti doresc sa fii puternica si sa va reveniti cat mai repede. Iti multumesc pentru raspunsul legat de cei de la Medo. Pe noi ne-a vizitat alt medic.

Sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Din pacate eu nu pot ajunge astazi, voi pleca de la serviciu abia pe la 17.00, probabil ca vom ajunge si noi in parc, insa nu cred ca veti mai fi pe acolo... Sa faceti poze, sa va vedem si noi, cele care nu putem veni (eu, spre ex).

Un week-end frumos.

Nicoleta 28+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)

Mergi la inceput

Nu stiu daca mai citeste vreuna acum, dar l-a adus pe Tudor cu febra de la gradi si stam in casa, deci nici eu nu vin la intalnire
Azi dimineata cand a plecat avea doar mucusori, dar acum...imi pare rau, astept sa-mi povestiti ce suflu nou ati adus in parc

Mergi la inceput