Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Offf daca as putea mi-as face un test si maine sa vad daca s-a prins
Inca nu e destul de avansata tehnologia pt mine

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

maria,ceva simptome???cand ziceai ca ai ovulat pana la urma ?
sa schimbi tickerul...ca ai pus prea multe zile la cm

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hai buna seara la toata lumea.

bai nene, am fost la coafor si mai aveam putin si adormeam pe scaun...mie de obicei pe acel scaun mi se face somn, dar acum....cum sa zic....parca eram sedata...apoi am facut cumparaturi si abia acum am ajuns acasa. Prin urmare am intrat sa vad ce mai ziceti si ma duc sa pap pana nu adorm de tot....

Mergi la inceput

claudinna, bine ai revenit din concediu, sa-ti fie de bine si sper ca v-ati intors cu unul mai mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryb

hai buna seara la toata lumea.

bai nene, am fost la coafor si mai aveam putin si adormeam pe scaun...mie de obicei pe acel scaun mi se face somn, dar acum....cum sa zic....parca eram sedata...apoi am facut cumparaturi si abia acum am ajuns acasa. Prin urmare am intrat sa vad ce mai ziceti si ma duc sa pap pana nu adorm de tot....

de ce iti e somn?ca afara nu ploua?

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

n-o ploua anaxena, dar ieri si azi am murit de somn, mai ales azi. Nu stiu de la ce o fi....o fi ceva in atmosfera ???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anaxena

proiectul bebe pink

Cred ca am ovulat pe 28-29...dar de ce zici ca am pus prea mult la cm ca eu am 27 de zile cm si la ticker asa apare.

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

pe vremea aceea se scriua 30pag la un capitol nu 22 ca noi

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconmaria

quote:
Originally posted by anaxena

proiectul bebe pink

Cred ca am ovulat pe 28-29...dar de ce zici ca am pus prea mult la cm ca eu am 27 de zile cm si la ticker asa apare.

Maria
In asteptarea lui

retinusem ca ai ovulat mai devreme..si logic devreme+14zile..nu mai da aceeashi data de testare
de ex eu trebuia sa ovulez pe 29,dar cred ca am ovulat pe 30,in concluzie per de testare se mai lungeste cu o zi
ai inteles ceva..adiq daca ai ovulat pe 28+14(faza luteala)-30=12in concluzie mai ai 9zile pana la testare nu 10 si u implicita mai am 11

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Aha! Am inteles Anaxena...Insa pbl e ca eu cred ca am ovulat intre 28 si 29 asa ca las mai bine VCM=13 oct

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput