Aspirante optimiste >20 ani (169)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare fetelor!!
dma, LA MULTI AAAAANI!!!!
andreutza, LA MULTI ANI si tie!!
sa fiti sanatoase si sa aveti tot ce va doriti, fara sa asteptati prea mult!!

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"
http://tt.lilypie.com/SvhLp3.png

Mergi la inceput

a fost super in concediu, claudela!
am fost in afitos, halkidiki
dar am vizitat tot bratzul kassandra, plus un pic din sitonia si muntele athos
la muntele athos am fost cu vaporul, l-am vazut doar din mers, ca nu ai voie sa-l vizitezi decat cu viza, sau permis ceva, ca e republica independenta
plus ca femeile nu au voie niciodata!
si am descoperit ca majoritatea manastirilor de acolo au fost candva reconstituite, renovate de domnitori romani...
chiar ne gandeam, cum o fi ajuns Mihai Viteazu pe acolo?? dar uite ca a ajuns si locul ala e plin de istorie romaneasca...

"nimeni nu are mai multa nevoie de un zambet decat acela care nu-l poate darui...
un zambet ii imbogateste pe cei care-l privesc, fara a-i face mai saraci pe cei care-l daruiesc"

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ca am fost si la muntele olimp, dar nu am vazut mare lucru...am impresia ca nu am gasit versantul care trebuie...erau manastiri si zicea ceva si de o cascada, de o pestera, dar nu am mai fost decat pana la o manastire, ca era un drum cam de trzara sau trebuia sa urci niste trepte...cam periculos ni s-a parut
oricum, in grecia ai ce vedea, sunt atatea locuri frumoase...ar fi atatea de povestit..
ce e important pt subiectul asta...ca am fost in perioada ovulatiei, mai am 3 zile pana cand ar trebui sa imi vina....sa vedem daca s-a prins ceva...
daca nu, la doctor de urgenta dupa ce-mi trece CM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

quote:
Originally posted by claudinna

am uitat sa va zic ca am fost si la muntele olimp, dar nu am vazut mare lucru...am impresia ca nu am gasit versantul care trebuie...erau manastiri si zicea ceva si de o cascada, de o pestera, dar nu am mai fost decat pana la o manastire, ca era un drum cam de trzara sau trebuia sa urci niste trepte...cam periculos ni s-a parut
oricum, in grecia ai ce vedea, sunt atatea locuri frumoase...ar fi atatea de povestit..
ce e important pt subiectul asta...ca am fost in perioada ovulatiei, mai am 3 zile pana cand ar trebui sa imi vina....sa vedem daca s-a prins ceva...
daca nu, la doctor de urgenta dupa ce-mi trece CM...

iti tinem punmii..sa iasa cu ochi

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

multumesc, anaxena!! stiu ca sunteti alaturi de mine!
si eu sunt alaturi de voi si stiu ca intr-o zi ne vom tine bebelushii in bratze!

Mergi la inceput

am ajuns acasa
am platit intretinerea
mi-am incalzit supa crema de legume made by me
si ma apuc sa pap

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

m-am lamurit!!!
vb din nou singura
eu si cu forumul,noi doi,ne tinem urat unul altuia...cata fericire

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Hai mai ca sunt si eu pe aici...
Ma gandeam ca papi supica...

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

o pap la calc...de fapt am papato
de plicti citesc cap trecute sunt la cap 54..ce intens se traia pe atunci!!

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Lasa mama ca noi vom fi mai active la odisee

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput