Aspirante optimiste >20 ani (169)
Raspunsuri - Pagina 18
diaconmaria spune:
Vreau sa fac o ciorbica de perisoare ca mi-e pofta dar nu stiu ce sa fac la felul 2! Imi puteti da o idee???
Maria
In asteptarea lui 
anaxena spune:
ficatei pane+piure+salatica
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by anaxena
ficatei pane+piure+salatica
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
Hmmm, ar fi o idee

Maria
In asteptarea lui

maryb spune:
eu am papat si acum ma retrag la patut la televizor.
am uitat ca maine nu sunt la servici, deci nici pe forum nu voi fi...ca voi fi toata ziua cu sotu'.
Va pupu mult si vb joi.
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by maryb
eu am papat si acum ma retrag la patut la televizor.
am uitat ca maine nu sunt la servici, deci nici pe forum nu voi fi...ca voi fi toata ziua cu sotu'.
Va pupu mult si vb joi.
Noapte buna maryb si sa te simti bine maine alaturi de sotul tau

Maria
In asteptarea lui

maryb spune:
diaconmaria, merci frumos. 
blanche, esti o scumpa, sa dea Dumnezeu. Te
si te mai astept pe aici.
am uitat sa va spun ca am gasit pe manerul usii din dreapta masinii un gainatoi mare...da mare rau, inca s-a prelins si mai jos pe masina....scuzati detaliile picante...dar asta inseamna ca o sa am noroc, nu ? ha ha ha
hai ca va pup din nou dulce pe toate.
anaxena spune:
dc ovulez cumva mai tarziu il omor pe
..ca nu m-a mai bagat in seama de duminica si acu' a plecat la un prieten..deci nu-l mai vad pana maine seara...off sunt deprimata..ajutati-ma va rog
sunt o femeie fara o pasiune
am in fiecare zi acelashi program
ma trezesc hop tzop la calculator
ajung la salon...kop tzop la calculator
plec de la salon...hop tzop la calculator
ma culc..adiq adorm
altceva nu fac...iar candf voi nu mai ziceti nimik ma deprim complet
spuneti-mi si mie ce faceti in timpul liber...sa incerc si eu poate ies din starea asta
proiectul bebe pink
anaxena spune:
da..gata plec in pat
oricum sunt singurica si acasa si pe forum
ce sa fac altceva???
voi ati plecat
-ul a plecat
lasa ca vine bb si nu o sa mai fiu singurica niciodata..poate la batranete..sau mai devreme..dar pe vitorii 20ani cu siguranta nu o sa mai fiu singura,poate nici acum nu sunt singura,poate bb e acolo pe undeva..cine shtie!!
proiectul bebe pink
maryb spune:
bujo, te rog sa ma ajuti si pe mine cu niste raspunsuri legat de parazitii intestinali care ti-au fost tie gasiti. Tatal meu si-a facut si el analizele si i-au iesit eozinofile si bazofile mai mari. Din ce mi-ai spus tu la eozinofile mai mari inseamna paraziti intestinali. Spune-mi te rog, te durea stomacul pe tine ? si ce tratament ti-a dat medicul pentru parazitii astia nenorociti ? si cate zile ai facut tratamentul ? din pacate, dr. de familie a noastra lipseste vreo saptamana si ceva din bucuresti, e in concediu si pe tatal meu il doare stomacul de fiecare data cand mananca. Te rog sa-mi raspunzi cat poti de repede. merci frumos.