Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

jojo sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea
kitzy felicitari, ma bucur pt tine, sarcina usoara si multa sanatate iti doresc
danangie buna treaba cu inghetata...probabil ai avut glicemia scazuta, cine stie... eu de obicei ma “tratez” cu inghetata in prima zi de cm, mai amelioreaza durerile. tin pumnii pt analize bune si pupici sa nu mai fi tristutza
blueeyes ce faci? cum esti?
michelle pup fata trista...sa sti ca ma bucur ca ai o perioada ocupata si nu ai prea mult timp sa te gandesti...si sper sa fie asa, si sa nu stai acolo singurica si sa suferi in tacere...suntem alaturi de tine
Nu exista tortura mai nemarginita pentru om ca propriile ganduri – din pacate este prea adevarat
consi daca lui asta ii da siguranta iar tu n-ai nimic impotriva, de ce nu? important e sa va fie bine amandourora, indiferent ce hotarire luati. iar decizia sa fie numai a voastra...
ninia81 ce faci? cum esti cu raceala?...cat mai multi ani de iubire in continuare si sper sa aveti niste sarbatori fff fericite
myry sa fi cumintica si sa te relaxezi cat mai mult, da?
alinush f bine, ia-o mai usurel si cu stres cat mai putin. off...trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra odata si-odata...
flavia ce fac nazdravanii? cum e cu gradinita?
lianaaa unde zici ca pleci?
musette inteleg ca te-apuci de treaba? sper sa vii in curand cu vesti bune...
mav nu mai zici nimic? esti bine? Sebi ce face?
alina sa-ti iasa analizele bine si sa te apuci cat mai curand de proiectul bb
cristy74 pupici si ai grija de tine si de samburel. ma bucur mult pt tine...vreau si eu sa mai am greturi...aaa...si spune-i sotului tau ca si o fetita poate invata sa faca masinute, barcute etc...
ingeras off...nici nu stiu ce sa zic, fiecare organism e diferit. si eu am ales varianta asta si, desi sacul era gol, organismul meu n-a vrut sa-l elimine pana la 11 sapt. si atunci a fost destul de urat, si tot am ajuns si la chiuretaj, ca nu se eliminase tot. e adevarat ca medicul n-a mai avut prea mult de lucru si s-a terminat “cat ai clipi” dar...de ce mi-era frica n-am scapat.
L5845 idaira, teo, lauraioana, monysorescu, kossir, catty, irene, cristina26, chantal, alepup toate fetele...iertare daca am omis pe cineva
de remaliss mai stiti ceva?ce-o fi cu ea?! hmmm...totusi as prefera sa fie "doar" suparata pe noi decat sa aiba probleme

eu mi-am luat saptamana asta liber de la servici, azi sunt z2, ieri am fost la cardiologie sa-mi fac un control...n-am nici o problema la inima, probabil ca glanda imi creeaza starile astea sau, oricum...ceva dereglari, o sa vad. am facut si ecocardiografie, mi-am vazut inima batand pe ecran...a fost interesant. azi am fost sa fac si analizele la sange si sapt. viitoare primesc rezultatul, sa vad ce "lipsuri" am.

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

toate fetele dragiCe sa va spun despre mine: am mult de lucru si tot ce imi doresc e sa spun stop la tot, sa-mi iau un lung concediu si sa am un copil...Dar munca nu va fi la nesfarsit o prioritate, o scot eu la capat cumva
Imi pare rau ca nu va pot scrie la fiecare

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

DANNY asa e cu tortura gandurilor, taare ne mai chinuie!

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

michelle acum am vazut ca ai scris. off...dac-as putea cumva sa-ti mai alin durerea. te inteleg, dar incearca totusi sa nu stai singura cu gandurile tale. te strang in brate tare, tare...sti ca suntem alaturi de tine

_

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dan ny, cu raceala stau un pic mai bine, multumesc pt urara si tu sa ai cele mai frumoase sarbatori de iarna, desi maia vem timp sa ne spunem pana la iarna.... Pe mine m-a intristat mesajul lui Michelle.Mi se pare nedrept sa sufere asa.

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DAN_NY de atunci nu am mai avut dureri! E incredibil. Sper sa dureze!

Dana

Mergi la inceput

aaa...sigur ca mai avem timp pana la iarna ninia, am vazut ca iti faceai planuri...
si mie mi se pare nedrept ca un om sa sufere atata. nu stiu ce sa ne facem cu draga de michelle...si e si departe, ca m-as duce peste ea...ca tot sunt libera.

_

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Dan ny, pai profita de timpul liber sa fa-i o vizita pt a-i putea oferi imbratisarea in realitate.
Imi fac planuri pt revelion, ca am intrat pe net si am vazut ca se fac deja rezervari.
Pupici.

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by IreneCAM

DANNY asa e cu tortura gandurilor, taare ne mai chinuie!

da, si din pacate e cam greu de gasit un remediu. ar trebui sa avem mintea ocupata tot timpul cu cate ceva...

_

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna fetelor!
dan_ny la ce stari te referi? In general tiroida da stare de agitatie, sufocari si din cand in cand palpitatii. Cu inima inteleg ca e totul in regula.
Michellete inteleg ca vrei sa te indepartezi o perioada. Insa si eu ca si alte fete iti urez sa te intorci cat mai repede cu o veste buna. Sper sa reusesti sa treci peste luna asta cat mai usor cu putinta.
O zi buna va urez si va pe toate.

to be or not to be?

Mergi la inceput