Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

mony mai ales la palpitatii. sapt. trecuta am facut o criza de tahicardie si-am chemat salvarea. din cauza asta am fost si la control la inima, ca sa fiu sigura ca am sau nu ceva. oricum, cu glanda am probleme, si iau euthyrox de 1 an jumate...ma gandesc ca poate de la asta...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle te inteleg ca vrei sa te retragi pt o perioada.Astept sa te intorci luna urmatoare cu 2 liniute!Te pup si fii puternica!!!!!!!!!!!!

Dany da eu m-am apucat de treaba de lunile trecute dar nua fost sa fie,sper ca luna asta voi avea mai mult noroc.Ai grija cu tiroida!

Ninia unde vrei sa mergi de anul nou?Deja se fac rezervari?

http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, eu as vrea sa merg undeva la munte, dar bineinteles la noi, in Romania.Am sunat la cateva locuri pe care le stiam eu si mi-au zis ca au inceput deja sa inchirieze oamenii de pe acum. Asa ca...trebuie sa ne grabim...Mie mi-a placut o locatie de la Bran, unde am fost in acesta vara...dar nu gasesc atatea cupluri care sa mearga. Prietenii pe care i-am intrebat ink nu sunt hotarati. Toata vila are 6 camere.
Pupici.

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Capitol nou

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Michelle imi pare rau ca esti atat de trista. Ti-am spus de atatea ori sa incerci sa faci altceva, sa nu te mai gandesti, etc. Sincer imi dau seama ca este foarte greu, si cred ca nici eu nu mi-am urmat propriile sfaturi. Tu stii cel mai bine ce este in sufletul tau si cred ca vei gasi singura calea sa te ridici si sa mergi mai departe. De aceea nu-ti voi mai spune ce ar trebui sa faci, iti spun doar ca sunt alaturi de tine, stiu ca ti-e cumplit de greu si as vrea sa nu treci singura peste perioada extrem de grea care urmeaza pentru tine. Esti o fata puternica si sunt convinsa ca vei reusi, gandeste-te la visul tau care este foarte important si pe care trebuie sa-l implinesti.

Cristina

Poze

Mergi la inceput