Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)
Raspunsuri - Pagina 18
consi_s spune:
Cristina, ai perfecta dreptate, si eu gandesc ca si tine. Eu chiar nu ma mai stresez cu aceasta idee si nu sunt innebunita sa raman insarcinata, Imi doresc acest lucru, dar nu vreau sa fiu disperata dupa asta. Cred ca nu e ideea ca se chinuie singur, cred ca el cauta explicatii pt pierderea sarcinii, nu a gasit si se refugiaza acum in aceasta idee.
Ca si tine, am exemple multe in jurul meu, cu copii fara casatorie religioasa.
Eu am incetat sa caut explicatii, nu a fost sa fie si gata.
Lasa, nu fii trista din cauza greturilor, in general ele nu tin prea mult si ramane bucuria sarcinii.
Cat despre persoane dragi care se imbolnavesc… e asa de trist. Cateodata stai si te gandesti, de ce? O prietena foarte buna de-a mea a fost diagnosticata acum 2 ani cu cacer. S-a chinuit enorm, am fost cu ea si in Italia la niste teste, a facut operatii, chimioterapie, etc. Acum este bine. Cred ca a motivat-o baietelui ei de 3 ani. Am plans cu ea si pt ea si ii multumesc enorm lui DD ca a vindecat-o. E greu uneori sa acceptam lucrurile din viata noastra, dar nici nu ne putem opune sau alege, din pacate.
danangie spune:
Gata. Am facut analizele. Pana la urma am facut numai: FSH, LH, progesteronul, prolactina. Sper in cateva zile sa fie gata.
Acum nu stiu ce sa fac. Ar trebui sa fac putina curatenie prin casa, dar nu am chef. Voi ce faceti cand sunteti dimineata acasa? Sau ce faceti sa va vina cheful de curatenie?
Dana
musettepink spune:
Danangie eu nu sunt dimineata acasa decat in weekand cand vreau sa dorm....cand nu am chef sa fac curat....nu fac....chef de asa ceva nu-mi vine niciodata!
![]()
![]()
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
Ninia81 spune:
Fetelor, cine credeti ca face curat din placere? Eu sunt fericita la capitolul asta...pe ca vad ca ii place lui Iubi curatenia...asa ca mai scap de acest lucru, mai putin de stersul prafului. Eu cel mai mult urasc calcatul rufelor
!
Pupici.
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
consi_s spune:
Chef de curatenie??
Cred ca ma apuca o data la 1000 de ani! Ca si Ninia, si eu sunt fericita la acest capitol, al meu e prieten cu aspiratorul si mopul, eu sterg doar praful.
Deci, Dana, te-ai mobilizat?
danangie spune:
Aaa fetelor al meu la curatenie nu e ca e asa bun. Ii place curatenie dar nu e ca ii place sa faca. Dupa el in 20 de minute termina curatenia!
De asta eu totdeauna profit cand el nu e acasa, ca ma enerveaza mai mult decat sa-mi dea o mana de ajutor. El treaba mai face: gen spala vasele, pune lucrurile in ordine. Dar curatenie adevarata ioc.
In schimb stiti ca fratele meu face curatenie mai bine si decat mine?
. E tare priceput.
Da...incetul cu incetul m-am apucat de curatenie. Acu' tre' sa ma gandesc ce fac de mancare. 
Dana
Michelle81 spune:
Buna fetelor,imi pare rau dar am sa va parasesc o perioada pentru ca nu mai pot...Sper sa ma intelegeti.Va doresc multa putere tuturora si aveti parte numai fericire!
Ninia81 spune:
Michelle, te inteleg si ma rog sa depasesti cu bine momentul si sa ne scrii cat de curand ca esti bine si linistita!
Ai grija de tine!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
consi_s spune:
Michelle, incearca sa te detasezi de tot ce se intampla. Incearca sa-ti opresti lacrimile si sa zambesti mai mult. Bucura-te de orice nimic, bucura-te ca esti sanatoasa, petrece timp cu familia ta, cu sotul tau. Plimba-te, profita de aceasta perioada frumosa de toamna. Dormi, mananca, lasa deoparte teste de ovulatie, calcule, nu te mai gande la perioade fertile, etc. Iubeste-te cu sotul tau si lasa natura sa lucreze.
Fii o Invingatoare!