Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)
Raspunsuri - Pagina 17
catty spune:
Neata dragele mele,
Vad ca sunteti aproape toate triste. Nu stiu de ce nu reusim sa scapam de starea asta orice am face. Din pacate suntem intr-o situatie "ingrata" si fara iesire momentan, dar poate ca va veni ziua in care o sa ne revina zambetul pe buze. Eu una m-am saturat sa ma prefac, sa ma arat nepasatoare cand de fapt imi vine sa urlu de durere si nu as vrea sa vad pe nimeni si nimic in jurul meu. Ma uit si vad cum toate traumele noastre ne distrug sufletul si cum din bucatelele care raman incercam sa reintregim puzzlel-ul care este viata noastra si nu reusim. Oare unde am gresit? Cat trebui sa mai induram? Unde vom ajunge?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
cristy74 spune:
Danangie imi pare rau ca esti atat de trista. Tin pumnii sa iasa bune analizele si sa poti ramane si tu graviduta cat mai repede. Un pupic mare sa te mai inveselesti un picut.
Michelle ce mai faci draga mea? Incearca sa scrii sa te mai eliberezi. Stiu ca urmeaza o perioada foarte grea pentru tine, o sa fim alaturi de tine, o sa te sprijinim sa nu cazi si sa poti merge mai departe. Vei vedea ca va veni si ziua cand vei fi fericita cu un bebic in burtica. Ma rog la Dumnezeu sa se intample cat mai repede.
La mine fetelor au inceput greturile rau de tot. Deja mi-am facut un program cand ajung la munca ma infig in prima baie si ... Dupa care ma mai linistesc un pic. Toata lumea imi spune ca o sa fie fetita, ca prea mi-e rau, pe mine nu ma deranjeaza deloc, dar sotul meu e terminat saracul de el, vrea baiat sa-l invete sa faca masinute, barcute, avionase, etc. Oricum sunt convinsa ca daca va fi fetita o sa fie topit dupa ea, cam asa sunt tatii.
Fetelor va pup pe toate si va doresc sa aveti o zi buna,
Cristina
Poze
Ninia81 spune:
Buna dimineata, fetelor! Vad ca toata lumea a inceput sa se gandeasca la Revelion. Si al meu Iubi a discutat aseara de Revel cu mine, dar chiar nu stiu unde as vrea sa merg...E primul nostru Craciun si Revelion impreuna, asa ca ar trebui sa fie special. ieri am implinit 8 luni de iubire si am primit un buchet superb de flori care mi-a alungat tristetea pe care o aveam in suflet inainte de a ajunge acasa...
Va pup si va doresc o zi superba!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
Ninia81 spune:
Mussete
, este trist cand afli de cineva drag, sau chiar de o cunostinta ca sufera de aceasta boala care din pacate ucide din ce in ce mai multi oameni. In urma cu 3 ani si mama mea a fost diagnosticata cu cancer. S-a operat si acum este chiar bine, multumesc lui Dumnezeu. Eu cred ca se poate invinge boala cu optimism si dorinta de a trai. Mama a avut ca motiv sa lupte cu boala...aparitia nepoatei mele, Ana. Ea a fost colacul de salvare.
O zi frumoasa!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
musettepink spune:
Alina eu sunt apta pt bebe cum s-ar zice,au trecut 3 cicluri de la chiuretaj insa simt ca dabea acum si-a mai revenit organismul,ciclul a fost iar ca alta data,venit la vremea care trebuie,flux normal....sper sa fie cu noroc.....oricum am hotarat sa nu ma stresez cu teste de ovulatie si alte chestii din alea,o sa ne iubim mult si bine si ce o vrea Dumnezeu
.Poate reusim si venim cu vestea mare asa cum doresc la toate fetele de aici!
Ninia ma bucur ca te-a inveselit iubi al tau....
Crysty sa fie ceea ce iti doresti tu mai mult,sanatos/a sa fie!
Si eu am o problema cu unde facem Revelionul dar astept o surprinza din partea sotului.....asa mi-a promis ca-mi va face o surpriza sa stau linistita....acu astept ce sa fac!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
cristy74 spune:
Consi S nu e rau ca vrea sa va casatoriti, dar nu cred ca asta este un motiv pentru care ai pierdut sarcina. Stii ca si noi am stat foarte mult impreuna fara sa fim casatoriti, anul trecut ne-am casatorit doar la primarie. N-am facut si cununie religioasa si m-am gandit si eu de multe ori ca din cauza asta l-am pierdut pe baietelul nostru. Pe de alta parte, daca ne uitam in jurul nostru vedem o groaza de femei care au nascut copii sanatosi fara sa fie casatorite si de asemenea vedem la tot pasul cupluri casatorite religios care au pierdut copilasi. Cred ca Dumnezeu ne iubeste pe fiecare in parte si nu cred ca ne pedepseste in felul acesta. Altele sunt motivele pentru care copilasii nostrii au fost luati de langa noi.
Casatoriti-va daca asta va doriti (sunt convinsa ca da), dar incearca sa nu va chinuiti singuri, nu cred ca a fost o pedeapsa data de Dumnezeu.
Va pup pe toate,
Cristina
Poze
musettepink spune:
Ninia
nu sunt asa apropiata de persona respectiva incat sa stiu cat de grav este sau macar unde este dar m-a impresionat asa ca eu sunt nemultumita si de fapt sunt altii care sunt mai rau ca mine si deci un semnal sa incetez sa mai judec si sa iau viata asa cum e ea cu bune si cu rele.
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
cristy74 spune:
Musettepink sunt convinsa ca bb va veni si la tine repede, mai ales ca simti ca organismul tau si-a revenit. Spor la prestat si tin pumnii sa vii cu vesti bune cat mai repede.
Cristina
Poze
alinushca spune:
Catty, ai dreptate draga, cat mai rezistam la greutatile astea ma intreb si eu? IN fiecare dimineata sa o iei de la capat cu problemele si cu grijile de ieri sau de alaltaieri sau care s-au acumulat in general... Nu stiu ce sa iti zic. Sunt poate in viata noastra 1-2 lucruri care merita fiecare efort si fiecare lacrima si fiecare durere prin care trecem.De lucrurile alea trebuie sa tinem cu dintii iar restul... duca-se... Sper sa iti revii cat mai bine draga mea si apoi luna viitoare sa o iei de la capat. O sa fie bine. Ai sa vezi. Se intoarce roata mereu.
In asteptarea lui 
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png