Durerea unei pierderi de sarcina ( 41)
Raspunsuri - Pagina 16
Pepsi spune:
dana, pai de ce draga mea?
teo, daca la eco e bine e bine si la singe
ingeras imi pare tare rau
michele, un pupic mare
liana, drum bun si distractie
laura, na hai ca n-am albit chiar de tot si am apucat sa vad pozele! esti SUPERBA, arati atit de bine, esti frumoasa! si printre altele vorba lianei da si eu tot cuc cred ca ascunzi acolo![]()
mirelush, te pup tare nu mai fi trista
liaB, asa sa fie sa se implineasca visul meu sa fim toate cu bebei in brate! chiar am sa pun o poza cu david in albumul comun, va invit fetelor sa faceti la fel, asa visul prinde putin realitate!
consi, nu sintem babe sintem femei in etate![]()
idaira, intelept ce mi-ai spus, am ris de numa
fetelor am vazut poze cu Natalya, micuta lui jojo, e MINUNATA, o scumpete de fata, sint bine amindoua, nu a apucat sa-mi dea detalii dar era fericita(plingeam amindoua)incerca si ea sa intre pe forum, dar fiindca au fost probleme nu a reusit
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
c.myry spune:
Buna dimineata,
Am intrat sa vad cum e cu site-ul, ca am incercat furios toata seara si dadea eroare.
Acum vad ca merge.
Am citit un pic, dar trebuie sa fug la serviciu.
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata!
Va scriu deseara, pt de laq serv. nu am cum.
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
Teo2rina spune:
Flavia,te pup, draguto, sper sa fie bine.inca nu sunt gata analizele, trebuia deja, dar... sper sa se indeplineasca visul cu toate fetele cu bebei. pupici si pentru voinicei.
Michelle, scumpo, unde esti? dde trei zile te strig si tu nu apari pe forum.sunt alaturi de tine si sper sa incerci putin sa zambesti, chiar daca nu-ti vine s-o faci din suflet. as vrea sa-ti gasesti linistea si echilibrul, stiu ca e imposibil in momentul de fata.
mav, sper ca esti ocupata si nu trista. ce face Sebi,s-a facut bine?
Lau-Meli, inca nu am apucat sa intreb ca nu am gasit pe cineva sa o stie pe dr,dar il intreb pe dr. meu, sa stai linistita.poate ne intalnim cand veniti la buc.pupici
Dana, se intampla sa mai avem cate o zi trista, doar pentru ca asa ne trezim, imi pare rau ca esti deprimata... chiar m-am bucurat cand am vazut ca esti mai bine. te pup si incearca sa te odihnesti, sa asculti muzica ta preferata sau sa citesti o carte, nu stiu.
Ninia, imi pare rau sa vad ca si tu esti deprimata. este valabil si pentru tine ce i-am scris Danei. te pup
Dragele mele, doar pentru ca traim in Romania, cred, analizele mele, de fapt interpretarea la triplul test nu era nici ieri gata... la o hyperclinica, asa zic ei, particulara...de fapt, am fost nemultumita de cand mi-au luat sange ca de la receptie s-au purtat urat si indiferent. sicer, sunt clinici micute, dar foarte serioase si care stiu cum sa recolteze si cum sa se poarte. in general, nu neaparat cu o femeie gravida. dar important este sa iasa bine interpretarea, ca rezultatele au iesit bine...
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 19+
danangie spune:
Buna dimineata,
In primul rand multumim celor care administreaza acest forum. Multumim pentru ca au stat si au avut grija sa repare ceea ce s-a stricat. 
NINIA m-a luat asa pe nepragatite....adica nici acum nu-mi explic de ce sunt asa trista.
ALINA stii....m-am si saturat sa mai plang.....de aceea "fug". Ca sa nu plang ieri.....am iesit din casa si am plecat la cumparaturi.....nu mai aveam nimic in frigider...
TEO tristetea de ieri chiar nu mi-o explic...........adica bine....pe-o parte as stii.....dar parca sa fiu asa trista.....
FLAVIA apai nu mai stiu nici eu ce-i cu mine. Stii...zilele astea m-am cam ciondanit cu sotul.....poate si din cauza asta sunt trista...sunt la capatul puterilor. Adica am vazut ca sunt foarte sensibila la orisice. Sunt atat de fragila emotiv acum.....
Tu ce mai faci? Cum te mai simti? Ati rezolvat cumva problema voastra? Dominik e bine la gradinita? Te
.
Peste o ora si jumate plec sa imi fac analizele de ziua a 21-a. Deci trebuie sa fac: FSH, LH, progesterone, prolactina, estrogenii? MAi trebuie sa fac estradiolul?
Dana
musettepink spune:
Buna dimineata,ieri nu am mai apucat sa intru,vad ca cam mare tristetea pe aici.Ieri am aflat de o cunostinta care nu are decat vreo 30 si ceva de ani si e suspecta de cancer....si m-am ingrozit si atunci i-am multumit Domnului ca sunt sanatoasa si eu si familia mea si ca pot incerca sa am bebe mult timp de acum in colo pe cand cunostinta mea nu stiu daca mai e cazul sa se gandeasca la asa ceva....m-a impresionat mult.....
Danangie si mie imi plac mult pozele tale de la nunta.Eu in ziua 21 nu am facut decat progesteronul,celelalte le-am facut in ziua 2.Succes oricum sa-ti iasa bine!
Alina tin pumnii ca imediat ce te apuci de bebe sa-ti reuseasca si sa fie bine! 
Va pup pe toate,fug la treba!!!!!!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
danangie spune:
MUSETTEPINK fereasca D-zeu! Intr-adevar ar trebui sa ne gandim mult ca suntem sanatoase. Dar stii cum e: pana nu pierzi ce ai, nu-ti dai seama de valoarea acestuia. E chiar groaznic! Saraca! Sa o ajute D-zeu sa nu sufere!
Si eu le-am facut in ziua a 2-a unele si altele in ziua a 14-a. Dar daca le refac....nu poate sa faca rau,nu? Sau nu-s relevante in ziua a 21-a?![]()
Dana
consi_s spune:
Buna fetelor-dragutelor!
Lau-Meli, multumesc de intrebare. Ma simt bine acum, am avut o raceala ingrozitoare, dar acum e bine. Se pare ca nici la birou nu o sa mai fiu chiar asa aglomerata, deci e bine. Azi am inceput sa mananc si eu dupa vreo 3 zile de pauza.
Catty, eu am avut o rana pe col acum cativa ani, cauterizarea ei a fost ceva super usor, nu afecteaza cu nimic o eventuala sarcina.
Myry, salutari si sper ca esti bine. Durerile fac parte din farmecul sarcinii. Nu te impacienta, incearca sa stai linistita. Ai grija de tine si de bebe!
Teo, pupici pe burtica, ce mai face bebe?
Alina, tot analizele astea le-am facut si eu. Oricum, au iesit bine si cu toate astea nu a fost sa fie. Se pare ca natura a considerat ca asa era mai bine.
Cristina26, ce mai face ingerasul tau ?
Dana !!! Cum sa plangi ? Parca trebuia sa fie un capitol vesel, in care sa scrie niste persoane vesele, etc… Ce s-a intamplat ?
Ninia, Alina, va rog sa plangeti daca asta va ajuta, dar incercati sa rariti aceste momente. Trebuie sa traiti in prezent, nu in trecut, si sa aveti o privire optimista catre viitor, caci acolo stau sperantele noastre.
Pentru toata lumea, haideti sa incepem o zi frumoasa, fara lacrimi sau cu lacrimi de bucurie.
Ce noutati mai aveti ?
Servici usor si o zi frumoasa la toata lumea!
alina_1980 spune:
muzettepink multumesc frumos, la fel iti doresc si tie, dupa ticker vad ca se apropie per fertila, ce faci, te apuci de bb, a trecut suficient timp la tine?
consi
!
asa sa fie, o zi buna pentru toate fetele!
danangie spune:
CONSI da, era vorba de capitol vesel. Sincer ieri eram trista din alte motive, nu ca nu raman
. Din pacate, tristetea face parte si din viata noastra.
Eu ce sa mai zic....acusi ma duc sa-mi fac analizele de ziua a 21-a. Ca pentru ziua a 21-a.....sanii nu ma dor deloc. Nu-s umflati, nu-s tari.......Peste cateva zile voi avcea verdictul. In rest, deja ma gandesc la vacanta de iarna. Nici nu stiu unde sa ma duc. Acasa nu mai vreau sa stau, ca anul trecut. Foarte urat Revelion anul trecut....brrrrr.......Tu ce vei face?
Dana
consi_s spune:
Anul asta am scapat de "stresul" : unde sa fac revelionul? Al meu barbat lucreaza anul asta in noaptea de revelion (este in armata), asa ca... habar n-am ce sa fac. Nu am de gand sa raman singura acasa, asa o sa vad ce fac pana atunci.
A, si ca sa nu mai spun ca parca a innebunit, s-a trezit acum ca vrea sa se insoare, cat mai repede cu putinta. Imi tot spune sa facem ceva pana incepe postul. Ideea e ca fiecare dintre noi a mai fost casatorit, dar asta e, nu a fost sa mearga atunci. Noi avem o relatie foarte frumoasa acum, dar pentru mine nu este nici o graba in a ma casatori din nou. Insa el se tot gandeste ca e mai bine sa fim casatoriti, sa ne citeasca si un preot, etc. Mama lui, care este f credincioasa, spune ca poate daca am fi fost casatoriti religios, nu am mai fi pierdut sarcina, etc. Si el, care isi doreste enorm sa avem un copil, cred ca se gandeste sa facem si acest pas. Oricum, daca va fi sa fie, avem de gand sa facem o mica petrecere, cu niste prieteni, fara tinute festive, lautari, etc.
Oricum, va tin la curent.