Cafea cu aroma de femei - 17
Raspunsuri - Pagina 9
iuliana_2007 spune:
Buna fetelor,
Tot la socrii sunt ca la mine acasa nu mai indraznesc sa ma duc.Mi-a zis sotul ca a fost ieri pe acasa ca sunt 33 de grade in casa si fiemea cum este rea de caldura este cam nasol sa mergem cu ea acolo.De joi intra si soacra mea in concediu si este si mai bine.
A-ti fost cam linistite zilele astea.Nu prea a-ti butonat.Ce a-ti patit de a-ti fost asa cumintele toate?Muncile sunt de vina?
Iuliana mami de Maya Maria(26.03.2007)
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
ina78 spune:
Trec sa va spun ca am revenit la birou... si ce vad?!?
Stefania ce mama de bataie meriti. Uita-te la burtica, vezi daca bebe se agita ... insa parerea mea e sa mergi la un dr. sa te vada. E cel mai bine cred eu, eu sint mai panicoasa de felul meu.
eu - Ina
- puiutul meu
iuliana_2007 spune:
quote:Stefania nu stiu de ce nu stai tu cuminte si nu te protejezi?
Originally posted by slimatei
iar vin cu vesti proste ...oare ce se-ntampla cu mine...
m-am apucat sa fac curat pe scara..ca asa e la noi... fiecare face o data pe sapt...pt. a nu plati femeie de servici.. astea sunt regulele...si nu am mai asteptat sa vina sotul meu sa le faca..am zis ca usor ,usor, o sa fac eu.. ei, da parca ce o sa fie... si ce sa fie .. ca nu mi-era frica de efort...dar am alunecat si am cazut pe scari...mi-a sarit matura din mana cine stie unde...nu m-am lovit la burta ..dar asa de tare ce m-am speriat..ca nu stiam ce s-a intamplat..si cum de am aterizat jos... am avut instinctul imediat sa-mi protejej burtica, m-am lovit doar la picior ca m-am invinetit pe loc...da' burtica mi s-a zdruncinat..si ma doare int-o parte sus...de la ce o fi? plus ca m-a luat o durere de cap dupa... oare e de la efort..?..habar n-am..ma bag in patutz... poate imi revin...
scuzati-ma da' n-am cui sa-i zic..nu vreau sa-l ingrijorez pe tati.. caci imi primesc si de la el o cearta de nu ma vad....Stefania x 2
min.7sapt.
Gandeste-te la puiutul tau mic din burta ca s-a speriat si ea.Pute-ai Doamne fereste sa patesti altceva.Vrei sa ne ai palpitatii la inima?Sa te duci la medic sa iti faca un eco dupa cazatura asta sa vezi ce face bebe si ca sa fi sigura ca este bine.Si stai cuminte.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana_2007 spune:
Vezi ca te-a trimis si Ina la doctor.Pai sa te duci mama draga.Chiar ca meriti o mama de bataie ca nu stai cuminte deloc.Gandeste-te la bebic.
wonderful spune:
Heleu,fetili,ati fost cam moi si cam abatute,vad io.Biata Adin,cu ochii umflati,Stefi cu pisicu' bolnav.La Bv a fost f. frumos,o vreme splendida,am fost pe la Moeciu,dar m-a chinuit viroza asta nenorocita.Am ajuns acasa moale ca o balega,nu-mi trebuia nici mancare.Am facut niste poze acolo.Cum sa le postez?
ina78 spune:
D-na W poti sa le pui in album pe Dc, si apar postate in stinga la "sa ne cunoastem" sau poti sa-ti faci album pe un alt site gen:
http://community.webshots.com/user/INA2778?vhost=community
si sa postezi adresa aici.
E mai comod pe site dearece poti da adresa cui vrei tu, sau poti face public sau privat albumul (putind sa dai tu cui vrei parola si userul).
Alege modalitatea si ... daca mai ai intrebari te ajutam.
eu - Ina
- puiutul meu
wonderful spune:
Ina,multumesc frumos.Sa vina sotul,ca-s pe tel. lui.
Stefi,te mananca in q. rau de tot.Ce pisicii mei,nu stai linistita?Daca vrei sa faci ceva,te plimbi incet pe unde-ti place si atata tot.
Nu-s o panicarda dar ar fi bine sa te duci la dr. tau/ta ca sa fii linistita.Si nu mai face prostii!Odihneste-te acum ,cat mai poti,ca dupa aia o sa ai la activitati, de-o sa-ti iasa pe nas.
fannna2003 spune:
ce e cu voi?...aveti grija burticoaselor ca va mananc...pai sporturi extreme faceti voi?!?
noi am fost duminica la ziua cumnatului,vineri si sambata am prestat la lambriu...in sfarsit e gata o laterala la acoperis...am muncit destul dar a meritat
azi ne petrecem iar ca e ziua socrelei...asa ca sunteti invitate![]()
beau
in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Reteta zilei:trotil sub acoperire=
ina78 spune:
D-na W asteptam poze... cu nerabdare. activeaza-ti Pm-ul sa-tti pot da parola si user ptr. poze. Din dreapta de la mesaje private... gasesti tu...
Fanna daca e loc de chefuit eu sint prezenta, inseamna ca e loc de mincare si nu zic nu... la nimic.
Sa-ti traiasca socrela, sa fie macar ca a mea, o dragutza si sa petreceti bine.
eu - Ina
- puiutul meu
Maadi spune:
Buna fetele, dau si eu o cafea, mare si tare, ca foarte buna este dupa noaptea alba pe are am avut-o.
In we am fost la munte, vreme super frumoasa, Calin s-a zbenguit in voie. Aseara insa a inceput sa tuseasca, dar rau de tot, i-a crescut temperatura aproape de 4o, nu mai putea respira si vorbi, asa ca pe la 1 eram la urgenta la G.Al. - diagnosticul: laringita. Ne-a facut infectia de rigoare, am stat 1h, sub control, dupa care ne-am indreptat spre casa, cu escala la farmacie sa luam medicamentele prescrise. Se facuse de aproape 4. La cinci a trebuit sa-l scol sa-i dau panadolul, iar la 6 a sunat ceasul.
Oricum, acum este mult mai bine, dar de abia vorbeste si inca este apatic.
Asa ca trebuia sa ne laudam si noi cu ceva. Vad ca saptamana a debutat cam nasol ptr. multi - Adina cea ochioasa, Stefi cu pisicutii, W cu viroza. Sper sa se sfarseasca cat se poate de frumos.
Burticilor aveti grija de voi si mai lasati treaba la altii.
W - asteptam pozele.
Pupici la toata lumea.