Cafea cu aroma de femei - 17

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Stefi nt,nt,nt. Tu care stii ca trebuie sa stai linistita ... mai , mai. Sper cand iti vine husbantu acasa sa te mustruluiasca bine. si sper sa ramai doar cu sperietura

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

ptr STEFI - (cit am fost pregnanta nu m-a lasat husbantu, nici sa spal - la masina)
principeso - ti-ai facut printu - imparat?
D-na W - te "cracisi" si nu tinusi ptr tine, ca amu fiicamea ii fornaita.Baga o aspirina saracului.
aido - ce mai zici ca faci?
ina- cum stai cu ?
Va pe toate.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... uite Emma e in plina criza de isterie ... si stau sa o pandesc sa nu pateasca ceva.
In rest nu primeste nimic din ce cere acum.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Stefi, te-ai bagat in patutz fara laptop? Cum te mai simti?

Dragelor cam bantuie virusii pe aici...eu abia am scapat de o alergie...m-a tinut "scarpiniciul" o saptamana...

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Gata fetili... am cununat week-end-ul trecut. Nu mi-am revenit nici acum din oboseala si nu stiu cand va fi sa fie. Dar a fost frumoooooooos! Cununia religioasa a fost oficiata de 4 preoti si 3 arhidiaconi, ca s-a tinut la Mitropolie iar petrecerea la un restaurant dragut. Am dansat de nu-mi mai vedeam picioarele... care pareau ca stau sa cada la un moment dat.
Ieri am fost si pe la Sinaia, ca a fost "Sinaia forever" si cumva ne formasem un ritual al nostru din a merge acolo cand e festival de toamna. Anul trecut cu Luca in burtica, anul acesta cu el in marsupiu (pe burtica ).
Azi am avut si de colindat pe la diverse oficii, am facut si mancare, in contextul in care de dimineata mi-a fost rau de oboseala (am ajuns la scoala la fix, eu care mergeam mai devreme cu cel putin un sfert de ora, si asta dupa ce mai mult am alergat pe drum) si am fost si singura, ca de obicei cu Luca, maraitul, pe care il pacaleam ba sa stea in carutz langa mine in bucatarie, ba in patutz si-l verificam din cand in cand, ba in brate... mestecand in ciorba in acelasi timp.
toate fetele, poate mai intru dupa ce-l plimb pe Luca de seara daca nu voi cadea de oboseala!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!
Poze, Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neata fetelor!

sunt grabita,sunt grabita ca trebuie sa ies,dar o cofi tot beau.

stefania,
fugi si fa un eco ,ca nu doamne fereste sa se fi desprins placenta...preventiv.
nu te speria ,asta se mai intimpla ,se aranjeaza cu repaus ...sa speram ca nu este nevoie.
dar oricum, urechiala o meriti.

drum bun voiajoarelor !
servici usor lucratoarelor1
greturi putine bortoselelor!
rabdare multa celor cu copii cu istericale
o zi buna la toata lumea!

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Am ajuns.
Ma si ustura ochiometrii.

M-am bagat in patut. Tii ce preturi si pe-aici, numa' pe taxi de la aeroport am dat 90 EUR. Asa sa fie sau m-o fi pacalit ala?

Stefania, mama draga, mai multe nu spun, ca vad ca te-au mustruluit bine fetele. In principiu ar trebui sa fie totul ok, daca ai fi cazut pe gheata cum era?! Dar ai si tu grija mama draga lasa-le-n pisici de treburi.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Liniste si pace prin zona?
Ce tacute sunteti

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Io-s aici, dar cu un ochi la site-ul de contabilitate, ca azi s-au afisat rezultatele la examen...dar in Bucuresti nu se poate accesa site-ul...

Cica au luat doar 20%...

Lali

Mergi la inceput

Pai daca au dat subiecte asa grele...

Eu nu cred ca mai corespondez cu voi ca voi mai mult taceti. Ia sa-mi vad si eu de ale mele

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput