Cafea cu aroma de femei - 17

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by lulu_boches

ptr STEFI - (cit am fost pregnanta nu m-a lasat husbantu, nici sa spal - la masina)
principeso - ti-ai facut printu - imparat?
D-na W - te "cracisi" si nu tinusi ptr tine, ca amu fiicamea ii fornaita.Baga o aspirina saracului.
aido - ce mai zici ca faci?
ina- cum stai cu ?
Va pe toate.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)

Ce-mi plac oamenii rapizi;din 2 vorbe ne-ai lamurit pe toata!Nici nu m-am cracit,nici nu m-am cracanat si tot am racit.E singuru' lucru 'bun' pe care l-am capatat de cand a-nceput scoala.Zici sa-ncerc aspirina saracanului?Daca fac si-o cistita?

Mergi la inceput

Adin,du-te la o farmacie si ia ceva pt. ochi,c-o sa-ti ajunga cat la un ciclop.Presupun ca te doare,ustura.Cum,p. m. ai racit,taman,la ochi?Nici de racit nu racesti ca tot omu',cu tuse,muci si tot tacamu'.
Aida,ce-a vrut Emma si nu i-ai dat ,de-au apucat-o furiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Hai corespondeaza ca stau si ma agit degeaba pe aici...

Da' tu unde esti? Si mai ales, cum e cu okii, tot asa ?

offf, am facut-o si pe asta: primul examen picat!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Lali, da-l naibii de examen. La anu'

Wendy, nu esti sanatoasa matalutza. Pai eu azi dimineata am mai tras o fuga la oftalmolog. N-au soro ce-mi face, e virala treaba, pun io antibiotic in oki da' doar preventiv, capisci, madam? Crezi matalutza ca umblu io cu bolile-n spinare si nu ma tratez?

Lal, la Milano sunt, m-au carjit astia la taxi de 90 EUR, i-am bagat in top dupa Londra la pretul taxiurilor, acum stau in camera la un hotel care cica are 4 stele da' nu face nici 3, da' hai ca e in centru, pe aleile cu magazine. Partea nasoala e ca-s bolnava.
Maine am 5 intalniri si poimaine 7.
Sa vad cum fac fatza fara ochi. Bine macar ca aud ce mi se spune. Ochii imi trebe doar cat sa nimeresc pe-acolo si sa am grija sa nu-mi fure cineva ceva din geanta. Cam atat.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Da, ma consolez, ce sa fac...

Uau, ai o gramada de treaba; sa te odihnesti!
Si Adi, la Scala din Milano iti trebuie doar sa auzi, nu?

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Lali, da-l naibii de examen. La anu'

Wendy, nu esti sanatoasa matalutza. Pai eu azi dimineata am mai tras o fuga la oftalmolog. N-au soro ce-mi face, e virala treaba, pun io antibiotic in oki da' doar preventiv, capisci, madam? Crezi matalutza ca umblu io cu bolile-n spinare si nu ma tratez?

Lal, la Milano sunt, m-au carjit astia la taxi de 90 EUR, i-am bagat in top dupa Londra la pretul taxiurilor, acum stau in camera la un hotel care cica are 4 stele da' nu face nici 3, da' hai ca e in centru, pe aleile cu magazine. Partea nasoala e ca-s bolnava.
Maine am 5 intalniri si poimaine 7.
Sa vad cum fac fatza fara ochi. Bine macar ca aud ce mi se spune. Ochii imi trebe doar cat sa nimeresc pe-acolo si sa am grija sa nu-mi fure cineva ceva din geanta. Cam atat.

Adina + Olivia Q1.04

Fata mea,io dimineata avusei ore,si cand am intrat in cafenea n-am mai citit dinainte ca aveam treama 'mare'.Vai de curisoru' tau,ce program incarcat mai ai!Iti iese odihna prin toate partile.
N-o fi fost taxi la negru?E distanta atat de mare?De fapt,la rusi totu-i mare,ei,nu chiar totu',ca se bea prea mult.
Lara,a fost naspa examenu'?

Mergi la inceput

Wonderful, da a fost si greu si din multe materii si cu surprize (adica "subiecte" supriza) Si azi afiseaza rezultatul dupa 3 saptamani de asteptare...

Dar cum speranta moare ultima, pana nu ma vad picata tot ma agit...

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mey adinuto , asa sa capeti tu viroza asta la ochi? Dar ce ai facut draga , cu cine ai stat ochi in ochi?

A plecat husbantu si sigur ca s-a dus la Emma a pupat-o , a cerut pusi (nu a primit) si a plecat. Eu eram afara si cand am intrat urla de mama focului ca nu a venit sa isi ia mancarea si sa ii dea pusi ... , dar de fapt ei ii era ciuda ca nu l-a pupat si pur si simplu tipa ca o isterica ca sa il sun sa ii zica pusi la telefon
Pai eu nu il sun cand ea face isterii ca se crizeaza si el si am trimis-o in camera sa se calmeze.
Si urla .................. si cerea lighenutu' ei de vomitat sa vomite si eu nimic. pai m-am chinuit sa ii dau sa manance si ea vrea sa vomite?

Am lasat-o sa isi faca numarul de urlat si cand s-a calmat a venit la mine.

Problema e ca se si plictiseste , ieri am avut-o in vizita (afara) pe verisoarasa cu familia la masa si s-au jucat cam 6 ore. Normal ca azi era nervoasa.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Hehe Aiduto, te tii tare pe pozitii, hait? Hai recunoaste ca te face asta mica din doo vorbe hihihi cunoastem cunoastem

Wendy, ia pai sa pui mana sa citesti din urma, ca am zis de vreo 8 ori pana acum ce si cum cu okii mei.

Nu'sh cum am prins virusii astia care nu se mai dau jos de pe mine, mama lor de virusi. Am inceput sa iau si Tamiflu din disperare de cauza.

Si las' ca intalnirile nu-s asa de complicate, mai mult de juma' de ora fiecare nu tine, si-s toate in acelasi loc. Nu-mi mai plangeti de mila. Mai rau o sa fie de piciorutele mele ca o sa am de batut muuulti kilometri pe-acolo de la unu' la altu'...

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Prin vecini nu-s copii de varsta ei,ca sa aiba cu cine se juca?Poti sa-i cumperi camioane de jucarii, ca tot nu fac cat niste prieteni de joaca.

Mergi la inceput