Cafea cu aroma de femei - 17
Raspunsuri - Pagina 12
MsLara spune:
Am hotarat sa caut o comedie sa ma distrez
!
O seara placuta si ne vedem (mai) sanatoase maine dimineata la cafea!
Lali 
maru spune:
of Doamne, intru si eu un pic si ce vad, numai boli si boacane!
bine ca ne separa un continent!
Noi sambata dimineata am fost cu totii cu andrei la calarie, apoi am mers la Aplle Butter and Cheese Festival in Wellesley. am ajuns in jurul pranzului, ne-am uitat peste tot, ne-am luat 2 specialitati de branza de capra, ne-am luat maple butter, am gasit niste odorizante de camera naturale, cu ceara si nisip, bestiale. Am mancat carnati cu cartofi prajiti, ca desert fritters, Victor nu s-a lasat pana nu si-a facut provizii de ciocolata de aia de casa, un deliciu, bineinteles ca am umplut protbagajul de mere si de cidru. am mers si am vizitat fabrica unde se face cidru, am vazut cum se preseaza merele, am baut suc proaspat stors, andrei nu se mai satura.
am colindat magazinele menonite, mi-am luat pufarine, da fara zahar, orez basmati si tot felul de alte minunatii...
am vizitat si o ferma de ponei...ca de, nu era tacamul complet fara cabaline!
am gasit hrean gata pus la borcan, e o ferma care numai hrean cultiva, sunt renumiti, am deschis seara borcanul si am crezut ca mor, ca mirosea atat de tare, in creieri imi intrase.
asta fost ziua de sambata!
ieri am fost la o prietena la barbeque, am hahait toata dupa amiza, am barfit, ne-am simtit bine si ...
azi e luni
Doamne'ajuta!
A_Iulia spune:
Bine Lali distractie placuta!
Fetele, sting si eu lumina, o fi devreme, da' ma simt naspa.
va pup.
Adina + Olivia Q1.04
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Prin vecini nu-s copii de varsta ei,ca sa aiba cu cine se juca?Poti sa-i cumperi camioane de jucarii, ca tot nu fac cat niste prieteni de joaca.
Copii sunt cei mai periculosi pt noi ... fugim de ei ca de draq.
Nepotica vine ca stiu daca ... si cu masti
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
adinuto
usor si sa fi bine maine dimineata!

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
hei marule am vazut si eu un reportaj cu genul asta de festival.
E suuper , cred ca nu as pleca de acolo toata ziua.

Matza Emma in actiune
principe spune:
hai salut,
am fost plecata acum am ajuns ,am fost la carmangerie P JOS ,am ajuns moarta .acum mi-am deschis o bere,sa ma racoresc.
aido,ieri m-am gindit la tine ,am baut cafea cu scortisoara ...o sorbitura ptru mine ,una ptr tine.
am fost la o expo de mobila ,am stat la raionul de copii pina tirziu.
ce frumuseti am vazut,ca am ajuns acasa bolnava.
stefi,
unde esti,ce face burtica?
doamna w,
iti spun eui cum s-a procopsit iubita matali,cu virusi la ochi ... a mers cu geamul de la avion deschis.
rebiana,
astyeptam foto cu nasica.
iuliana,
la tine a venit vara? 33 de grade erau la umbra?????????????????
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
maru spune:
e frumos
pe prispa unei case, pe o straduta retrasa, langa o masina de inghetata, de aia de pe vremea bunicii, real, canta o trupa, of course muzica contry. Ne-am apropiat si am stat, am ascultat: erau numai mosi, peste 70 de ani fiecare, cantau de placere, o vioara vreo 2 chitari, un tip de mandolina, un contrabas. fetelor, bestiali, sotul nu se dadea dus...fericiti si mosii, ca lumea venea la inghetata si ii asculta si pe ei, fericiti si cei cu inghetata ca lumea venea sa ii asculte si luau si inghetata.
cantau de placere...
Doamne'ajuta!
aidaciolac spune:
principeso
de cafea.
w ce o sa ne faca? O sa rada si ea si o sa mai uite de ochi si la intoarcere inchide geamul
sonic fuge - (scrisoare de la Emma)

Matza Emma in actiune