Cafea cu aroma de femei - 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Mie nu mi s-a parut asa de criminala trecerea asta, de unde am dedus ca nu nicotina ma vrajea pe mine, ci gestul.
Imi place sa fac pe interesanta sa trag dintr-un ciuciulet. Asta-i realitatea.

Adina + Olivia Q1.04

asta asa e poate scapa omu' de nicotina da' ce te faci cu gestu'..cand te obisnuiesti, cum zici tu, sa o faci pe-a intirisanta..

s'apai dorul gestlui ramane...

stati sa ma gandesc...eu nu-mi aduc aminte sa fi avut dureri de cap...da' sufeream...de lipsa

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata, cine vrea o ?

Eu m-am trezit cu noaptea in cap azi si deja am baut!

Adi, sanatate si sa-ti treaca repede (asa-i cu ochii ca-s "organe simpatice").

Ina, ia-le incet si mai incearca un gref! Si iti pastrez si o cafea fara cofeina.

Lali

Mergi la inceput

neata! dau si ca oricum sunt obisnuita...

eu is suparata foc... va spuneam de una din pisicile mele mouse,nu... nustiu ce s-a intamplat cu ea...da' parca-i paralizata de la jumate in jos...

mi-e asa de mila de ea....si veterinarul aici vine abia azi pe la 4.. ieri a fost inchis...si imi inchipui in ce dureri sta...

da nustiu ce i s-a intamplat... ori a batut-o cineva,i o fi dat vreun baston..ori a dat vreo masina peste ea...ori o fi vreo boala...nustiu ce sa cred...de piscat piciorul din spate il misca ..da' sta mereu pe o parte..da sa se ridica ..si nu are putere ..de la jum. in jos..si cade..mi-e asa de mila...eu ce pot sa-i fac...nici de mancat nu prea vrea tb sa o rog..si sa o mangai o gramada ca sa ia o ingititura...ea care golea tot din farfurie si se mai ducea si la ceilalti si fura din farfuria lor... de ce tb sa se intample intotdeauna ceva....si pana vine veterinarul....ce mult mai este macar daca ar manca sa-i dau niste analgezice..caci sigur sta in niste dureri..ea nu zice nimic...da se vede ca sufera...azi dim..am vazut-o un pic mai vioaie ..dar aseara ziceai ca-i carpa...

am separat-o de ceilalti...sa nu sara si aia din joaca peste ea(asta-i mai lipseste)caci ce stiu ei ..dar ma gandesc sa o las singura..parca e criminal..ea zburdalnica..dar nici nu pot sa o las prin preajma mea...caci eu mai fac zgotot ..si stiti cum sunt pisicile mereu in aparare ..dar ea daca nu se poate nu poate..casca niste ochi..si se vede ca e speriata rau..caci nu poate sa fuga..cum face le de obicei(reactie la zgomot improviz)asa ca am lasa-o intr-o camera sa se odihneasca caci sigur acum are multa nevoie..nu cred ca-i mai tb altceva...

stiu ca v-am plictisit..da' mi se rupe sufletul cand o vad... ce as putea sa-i fac intre timp...nici nustiu ce are ..pana nu o vede dr...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Shoricica mea e bine, in schimb maica-mea a luat si ea, cu exact aceleasi simptome (la un singur ochi, desi probabil o sa i se intinda si la celalalt).
Nu stiu cat de bine o putem pazi pe Shori ca sa nu ia si ea...incercam din rasputeri.

Plec la aeroport.

Adina + Olivia Q1.04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by MsLara

Buna dimineata, cine vrea o ?

Eu m-am trezit cu noaptea in cap azi si deja am baut!

Adi, sanatate si sa-ti treaca repede (asa-i cu ochii ca-s "organe simpatice").

Ina, ia-le incet si mai incearca un gref! Si iti pastrez si o cafea fara cofeina.

Lali

eu vreau o cafaaaaa!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... bai stefi

... dar cate pisici ai?

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

In we asta nu v-ati destrabalat sau nu va place cafeneaua "deschisa" de mine?
Lali - mersi de cafea.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.sept.2002)

Mergi la inceput

ne place cafeaua ta lulu... dar' fiecare avem cate o problema nu vezi...mai rarutz sa ne aduni....adina a plecat cu oki cu tot...
D. teacher..nu se stie nimc... speram ca e bine!.....ina e prin sedinti..ca dupa nu se stie...aida o doare capu' de la tigari da' tot mai trage cate un oki si pe aici.. vezi sa nu faci uncioare...

eu mi-s suparata cu pisiciul...apropo momentan..am 3 pisici(da am avut si cate 7 si 9...
acu...2femele si un mascul...din care o femina...... pe mascul il cheama ursuletz, pe femina o cheama tigrului...si pe bolnavioara..mouse..frumusetea cum se uita cu jale la tine..ti se rupe jumate de suflet..da ce sa-i fac..?

lulu nu am primit e-mail.. da poti sa-mi trimiti pm caci il primesc!chiar daca nu-ti arata ca am..eu habar n-am cum sa-l activez...dar cred ca e activat si nu arata.. ce stiu eu..

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Stefi,pentru PM intri in "Contul meu"---"mesaje private"--"options (dreapta sus)" si acolo il activezi

Ai grija de pisicuta..; veterinarul nu ti-a recomandat nimic prin telefon? la noi iti mai zic daca poti sa o ajuti cu ceva pana ajunge el...

Lali

Mergi la inceput

iar vin cu vesti proste ...oare ce se-ntampla cu mine...

m-am apucat sa fac curat pe scara..ca asa e la noi... fiecare face o data pe sapt...pt. a nu plati femeie de servici.. astea sunt regulele...si nu am mai asteptat sa vina sotul meu sa le faca..am zis ca usor ,usor, o sa fac eu.. ei, da parca ce o sa fie... si ce sa fie .. ca nu mi-era frica de efort...dar am alunecat si am cazut pe scari...mi-a sarit matura din mana cine stie unde...nu m-am lovit la burta ..dar asa de tare ce m-am speriat..ca nu stiam ce s-a intamplat..si cum de am aterizat jos... am avut instinctul imediat sa-mi protejej burtica, m-am lovit doar la picior ca m-am invinetit pe loc...da' burtica mi s-a zdruncinat..si ma doare int-o parte sus...de la ce o fi? plus ca m-a luat o durere de cap dupa... oare e de la efort..?..habar n-am..ma bag in patutz... poate imi revin...
scuzati-ma da' n-am cui sa-i zic..nu vreau sa-l ingrijorez pe tati.. caci imi primesc si de la el o cearta de nu ma vad....

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput