Cafea cu aroma de femei - 17
Raspunsuri - Pagina 16
Maadi spune:
Ioana, deci iar la repetitie. Succes la job si la mai mare....salariul.
Inutza - Il decojesc, il desfac si feliute, iti fac si juice, numai sa-ti treca greturile. Tinem pumnii maine si asteptam vestile bune.
Celelalte fete cred ca au servit masa de pranz si acum isi fac siesta.
ioanaradu spune:
teoretic cica te intorci pe acelasi post/aceeasi bani. avand in vedere ca la noi s-au facut oarece schimbari, era foarte posibil sa nu ma mai intorc pe postul meu, pe care nu intentionez sa mai raman mult ... dar asta e alta poveste. in lege scrie ca nu au voie sa-ti modifice incadrarea fara acordul tau.
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ina78 spune:
Asa stiam si eu. Eu una o sa incerc un part-time. Ma gindesc cu groaza la perioada in cre venitul meu va fi de 8 mil. (de fapt 6 ca 2 sint alocatia, nu?). Cred ca de aceea nu iau in calcul varianta de a sta prea mult acasa.
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Maadi
Promit ca nu ne certam, o fac juma-jumi cu Aida.
Iti ofer un grapefruit, poate mai taie din greata?
... se poate ca mie sa nu imi ajunga doar jumatate
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
... mey ioana , dar asa de temut esti in firma? 

Matza Emma in actiune
andrath spune:
dap, alocatia e 2 mil pana la 2 ani. Io am facut altfel: am luat tot concediul medical "dupe" ce am nascut adica 126 zile, apoi am bagat CO 1 luna jumate si am mai avut niste zile libere, vreo 10 si asa am facut plodu' de 6 luni. Apoi, cf legii mamele care alapteaza pot alege programul redus de 6 ore fara scaderea salariului, pana implineste copilul 2 ani. Evident, nu trebuie sa dovedesti ca alaptezi! Asa esti si mai devreme acasa la pitix, si ai si salariu normal.
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
ina78 spune:
Andreea ceva de genul voiam si eu... sa stau acasa cit e strict nevoie. Cred ca voi avea parte de intelegere la job si am voi descurca cu alaptatul - macar sa am eu lapte.
In plus sper pina atunci mama sa stea acasa si sa o am pe ea... mina dreapta.
Aida ptr tine o shaorma mare... daca o pun colet urgent... ajunge al tine in cit timp?
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
... hai , bine de la mine 3/4 ca si asa de maine intru iar la dieta ... sper ![]()

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
Mama face placinta de mere luni si o pune seara , iar miercuri la 11:30 e la mine pe masa ![]()

Matza Emma in actiune