Cafea cu aroma de femei - 17

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

aida ... sunt cam acra. la cati puturosi am vazut de cand m-am angajat aici, deja ma acrisem rau. de fapt stii ca pestele de la cap se-mpute. aveam o sefa idioata rau ... da' rau ... si ea tinea in brate toate lichelele. cand vedeam ca eu cu ditai burtoiu' stateam peste program si ma agitam, si cativa pustani o lalaiau toata ziua la tigara si plecau la 17.00 ... ma apucau niste spume!!!! acu' s-a mai schimbat treaba ... ca exsefa a devenit si ea ocnasa ca noi ...

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Bine dragutza da adresa ta ... poimiine shaorma pe servita.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ioana pentru fiecare trebuie o invatatura las-o sa munceasca ...

inuto sar'mana , dar cand nu mai pot sa sterg balele , pun fundu in masina si in 15 minute deja musc din ea

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Dar nu e ca asta din Piata Ovidiu (ptr cine nu stie o zona renumita din Cta unde se gaseste pizza si shaorma buna).

Fetele eu va las. Fug sa ma dushuiesc, sa ma schimb, sa merg la dr. Emotii iar ca in prim zi de scoala.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

... mey ina , inca nu vrei sa termini? Iti place sa ma chinuiesti ...?
Stii unde am mancat cea mai buna shaorma? In Militari in Bucuresti , la arabi ... si faceau arabii si cu miel si era .

Te -am si iti tinem pumnii sa fie bine. Oricum o sa fie bine

Stefi unde esti?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

daaa ... in militari fac aia o saorma!!!!
hai ca eu ma bag la un somnic cu matei ca cine stie cand mai prind boierie de-asta ...

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

neata!

hai ca ma omoriti cu mincarurile voastre.
aici nu prea se maninca oaie ,dar noua ne place tare.eu cumpar miel si fac pastrama.
abia astept sa fac iar.

aseara am adormit ca un bolovan ..aida,am promis ca-ti scriu retete si nu m-am tinut de cuvint.

aida,emma nu bea sucuri de fructe?
vegetalele fale crema cu pui si brinza sau smintina.
fierbi puiul pui vegetalele(brocoli,cartof,morcov ,telina..etc)apoi le blenduiesti pui un picut de usturoi,citeva linguri de brinza feta sau crema de brinza ,mai dai un clocot...este super buna.eu cind blenduiesc pun si carnita de pui,apoi cind ii dau sa manince mai toc un pic de carnita.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

... nu-i nimic principeso , dar eu nu am blender , ca ala cu care faceam papa de bebe l-am dat la alta mamica ... ... si husbantu a zis ca nu ne mai trebuie

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

aida ... pont:
la carrefour - blender platinium - 57 lei. e super! are si picior si in vas cu cutit. eu nu-l strang din bucatarie. vaj ... vaj ... gata ceapa, gata morcovul, gata papa pt bebe.

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

si eu tot ca al ioanei am,pina si laptele praf ptru sebi il omogenizez cu 1,2,3..este marca braun ,foarte ieftin si foarte util.
si eu il am in priza non stop.eu nu tai ceapa ,cred ca as muri de usturime.
eu mai am o cana blender,o folosesc dar mai rar ..cind fac cantitati mari.

auzi,papaya ca sa-i placa mai mult mitei,stoarce un pic de lamiie sau portocala peste ea.
ar trebui sa-i dai zilnic la masa de dimineata...ca o vitamina.

mai este un fruct se numeste guayaba...nu stiu daca rokerul o gaseste ..asta contine mult fe.

monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput