Cafea cu aroma de femei - 17
Raspunsuri - Pagina 15
andrath spune:
BUna....Dimineata, ziua... dupa caz!
Ce a patit Stefania?
de ce sunteti suparate pe ea?
Ce-mi place mie e ca imediat ce plec si io ca omu' va apuca vorba!!! Si turnati domle capitole cu gramada!!!
Stiu! Ma vorbiti pe la spate!! Ha v-am prins!
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
aidaciolac spune:
Suntem suparate pe ea ca nu a stat cuminte , si a cazut pe scari si s-a lovit la burtica. Si dupa ce toate am certat-o si dupa ce eu personal m-am framantat ca de ce nu mai scrie si ce e cu burtica ... trimitem
multi pe burtica si speram sa fie bine.
Hai mai Stefania te rugam sa ne mai scrii ceva 

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
ina78 spune:
Andreea si ce spor avem la birfit....
... noroc ca n-ai cum sa ne auzi.
Fetelor... record, am deja ore bune de cind n-am mai dat la ratze.
Astazi merg la dr. Facem eco. Si citim analize. Parca iar ma ia frica.
eu - Ina
- puiutul meu
Maadi spune:
Mey fetelor, de shaorma vorbiti voi la ora asta, cand imi este o foame de lup. Am halit 2 sandwich-uri de la Snack Attack, dar alea nu-ti ajung nici pe o masea. Si acum ma chinui cu un tiramisu cu ness.
Pupici
ina78 spune:
Maadi a ta era shaorma mincata de mine ieri? Si Aida zicea ca era a ei?
Promit ca nu mai maninc... fac cinste, numai sa-mi treaca greatza.
eu - Ina
- puiutul meu
Maadi spune:
Promit ca nu ne certam, o fac juma-jumi cu Aida.
Iti ofer un grapefruit, poate mai taie din greata?
ina78 spune:
Daca mi-l dai si curatat... precum posmacii iia o pauzati... is cea mai fericita. Chiar imi place.
M-am rugat de un iaurtel pina acum. Numai sa nu ma apuce cind merg la dr. ![]()
eu - Ina
- puiutul meu
andrath spune:
Bey, voi vrei sa va dau la toti aia?
ce tot ii dati cu mancarea inainte ca am luat 2,5 kg numa' de cand citesc retete p-aci!
Ce vreti sa va imput hainele pe care tre' sa le schimb?
Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
www.flickr.com/photos/andrath/1202034620/" target="_blank">Stefan
"I’ve learned that you cannot make someone love you .All you can do is stalk them and hope they panic and give in."
ioanaradu spune:
asa ... eu cand eram insarcinata visam numai saorme si mancare de la mec. stiam ca nu sunt sanatoase dar salivam de ziceai ce-i aia ... oricum, cam la 2-3 saptamani mancam o saorma, sau un mac-cicken cu sos de branza.
am venit de la negocieri: pe 15 octombrie ma prezint la serviciu.
unii/unele nu prea s-au bucurat, nu se asteptau sa ma vada asa curand, cu toate ca eu le-am zis cand am plecat: "ma intorc curand si pre multi am sa popesc" (citat lapusneanu).
va pup!
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ina78 spune:
Andreea promit ca vin cu o cura beton... peste 8-9 luni. Acum sa dam inainte cu papa-bun. Macar de pofta.
Ioana spor la job, sa cistigi mai mult. Adica iar trebuie sa negociez cind revin la job? Eu tot zic ca plec citeva zile si revin repede. Am impresia ca nu stau prea mult acasa... 
eu - Ina
- puiutul meu