Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Da da am venit cu intariri. Eu deocamdata fac parte din public da sa vezi luna viitoare cum intru in joc.
Vad ca Anaxena se documenteaza serios, nu crek ii scapa luna asta nici un printre degete (adik printre picioare)

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mda...mi-a placut site-ul asta

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

cum sa nu-mi scape...am albit cearceaful si acum cred ca si pantalonii de pijama
mi-a superplacut siteul asta
ma duc sa sparg un ou sa vad exact cum arata alnushul de ou...auziti dar cum tre sa fie crud?fiert?prajit?

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Anaxena, fa-ma sa inteleg daca la mine perioada post-ovulatorie e intre 12-14 zile am sanse sau nu sa pierd sarcina...

Bujo, ma duc impreuna cu anaxena de luna aceatsa si iti tinem un loc cald la odisee

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Sarumana de lamuriri. Da la mine nu prea seamana secretiile cu ce descriu astia pe site, in afara albusului. Eu am tot timpul lichid albicios ca o lotiune din cauza candidozei. E bine totusi ca am observat albushul. Pana sa intru pe forum nu stiam ca este un semn de ovulatie, credeam ca este candida mai prezenta
Mersi Ana

album de nunta

Mergi la inceput

Maria zice acolo ca cu cat e mai mare perioada post-ovulatorie cu atat cresc sansele de supravietuire a sarcinii. Femeile cu perioada post-ov. mai mica de 8 zile prezinta riscuri desi nu e obligatoriu. Deci tu esti ok.

album de nunta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diaconmaria

Anaxena, fa-ma sa inteleg daca la mine perioada post-ovulatorie e intre 12-14 zile am sanse sau nu sa pierd sarcina...

Bujo, ma duc impreuna cu anaxena de luna aceatsa si iti tinem un loc cald la odisee

Maria
In asteptarea lui

faza luteala este normal intre 12-16 zile..se calc din ziua ovulatiei...deci eshti in limitele normale..concluzie
nu pierzi sarcina

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

ma gandesc eu acum ca mi-am greshit vocatia,dar nu e prea traziu
drept urmare imi deschid cabinet de consiliere cu privire la preconceptie
cred ca ash face ceva banuti

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Aha! Sar'mana de lamuriri...

Anaxena sa stii ca ti-ai gresit vocatia

Maria
In asteptarea lui

Mergi la inceput

nici nu shtiu ce sa mai caut pe net...maine dim sunt calare pe termometru,desi ieri dim parca aveam 36.3...sau azi...doamne stau prost cu memoria...se pune ca simptom??adiq creierul meu a obosit...oboseala...semn de sarcina..rezulta simptom

proiectul bebe pink

Mergi la inceput