Aspirante optimiste > 20 Ani ( 168)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
curba termica va arata o ascensiune termica peste 36.7 grade, in general 37-37,3 grade. Daca in una din dimineti, femeia surprinde o astfel de ascensiune termica inseamna ca ovulatia a avut loc in ziua precedenta
Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
CHOWPERSA spune:
Am trecut sa vad ce mai faceti si sa va urez succes in continuare.
si am adus poze noi cu ingerasul meu
pupici pentru viitoare mamici
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
POZE ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
anaxena spune:
intrebare: testele de ovulatie mai au vreo relevanta dc am ovulat deja?sau dc ovulez in <24h
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie
anaxena spune:
quote:
Originally posted by CHOWPERSA
Am trecut sa vad ce mai faceti si sa va urez succes in continuare.
si am adus poze noi cu ingerasul meu
pupici pentru viitoare mamici
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
bine ai venit poate ne ajuti si pe noi cu det ovulatiei..asta dc ai timp
proiectul bebe pink
anaxena spune:
am vazut II in fata ochilor, a2a mai slaba..erau II..asta la un test de ovulatie..care prezice dupa prospect ca nu a aparut ovulatia...cica!!!de asta intrebam..ca dc am ovulat nu zice pe prospect cum tre sa arate..cica II identice sau a2a mai proeminenta indica ca mai ai 24-48h pana la ovulatie...dar la ovulatie si dupa apar III?
proiectul bebe pink
anaxena spune:
m-am lamurit(cred) si cu testul de ovulatie
cica hormonul LH creste cu 24-48h inainte de ovulatie dupa care revine la normal,adiq dupa 48 ore...sa inteleg ca dupa ovulatie dispare,nu?
proiectul bebe pink
CHOWPERSA spune:
NU AM AVUT NICIODATA 2 LINIUTE DE ACEEASI INTENSITATE LA NICI UN TEST(NICI LA CELE DE OVULATIE NICI LA CELE DE SARCINA) SI FACEAM SLAVA DOMNULUI. ERAM DEPENDENTA DE TESTE, DR.SIGUR CATE 4 CUTII ACATE 3 BENZI IN FIECARE LUNA ASA CA NU POT SA-TI FIU DE PREA MARE AJUTOR FIINDCA STIU CA CELE 2 LINII TREBUIE SA FIE LA FEL DE INTENS COLORATE IAR EU IN LUNA CAND AM RAMAS AM AVUT OVULATIE IN ZIUA 30 CAND DEJA FACEAM TESTE DE SARCINA, ASA CA NU SE STIE NICIODATA CAND POTI AVEA OV. MAI ALES CA EU AVEAM UN CICLU DE 29-32 ZILE FIINDCA FACEAM TRATAMENT CU BROCRIPTIN.
POZE NOI CU INGERASUL MEU
NOU_POZE BOTEZ
BAIETEL GRASUNEL
CEL MAI IUBIT BARBATEL
anaxena spune:
asta da chestie interesanta
z30...!!
proiectul bebe pink
bujo spune:
Ana eu zic ca e posibil sa fie pozitive si dupa ovulatie, nu uita sa tii cont si de albush. Eu cred ca sunt inselatoare testele de ovulatie.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
anaxena spune:
acum la mine e spermush...greu de detectat albushul...am interdictie la spalat in vagin(de la sotu)sa nu ma credeti o nespalata cum mi-a mai zis cineva pe un alt forum cand i-am zis de mucus cervical...ca ea zicea ca alta treaba nu are decat sa se uite in chiloti si probabil ca eu sunt o nespalata dc am secretii
proiectul bebe pink