Cafea cu aroma de femei -16
Raspunsuri - Pagina 13
MsLara spune:
Am primit o steluta!!!!! 
...dar e MOV
Stefania, incerca si tu toate pozitiile ca o-i nimeri tu una sa-ti si placa!
Lali 
slimatei spune:
ei si ce daca eti insarcinata organismu' nu cere adika iti zboara hormonii... sau poate mai tare...
.. ca eu din frigida am devenit ninfomana....si zi si tu.. gravida...na'
Stefania x 2
min.7sapt.
MsLara spune:
Ina, am baut o cafea de dimineata si acum e deja 2 ! Am facut treaba nonstop...deci mai merit una!
dar daca-ti fac pofta si nu poti bea, de acum ma prezit cu ceaiul!
Lali 
slimatei spune:
felicitari pt. stelutza..Lali..mai scrie ca-ti mai da![]()
am pacalit-o pe fic'mea...nu cu pozitia ca v-am spus..momentan n-am partener...
da' iam dat de mancare....poate poate...stiti ce...cartofi prajiti cu sos de ceapa..si cu usturoi...asa avea pofte...cat am mancat..a fost ok... nik n-a zis....da' acum incepe iar...voi ce ziceti sa mai fac sa-i mai dau...?
poate nu s-a saturat...![]()
Stefania x 2
min.7sapt.
MsLara spune:
Stefania eu sunt aici, dar apar mesajele greu...
Dra nu stiu ce sa-ti zic, mamicile trebuie sa te ajute. Eu cred c adaca mai vrei TU sa-i mai dai...![]()
PS: la mine nu mai merg inserate iconitele...trebuie sa dau copy/paste...
Lali 
slimatei spune:
ok lali pe tine te iert... aido... unde esti...daca tot te ai pe bune cu ungurii
...da-mi si mie reteta de gulas.. caci astia aici ma chelesc... m-era pofta si stii cat tb sa dau eu pe o cutie de gulas..2.50€..da nu dau...ca e asa de mica cutia..ca cred ca nu-mi ajunge pe nici o masea...
Stefania x 2
min.7sapt.
Maadi spune:
Ce bine sa mai auzi ca exista si alte pozitii decat cele prevazute in planul de investitii, buget sau achizitii.
Inutza, ce bine ar fi sa bantui pe undeva, dar din pacate saptamana asta doar la birou. Mi-a iesit bantuiala pe nas.
Dar ma scot we-ul asta, ca plec la munte.
ina78 spune:
Numai noi stam acasa in we asta? Coacem ardei si vinete.
O fata de la odisee a pierdut sarcina si sint tare suparata. Cind stii ca ti se poate intimpla si tie. In plus era constanteanca de-a mea. Am impresia ca ma doare burta parca... 
eu - Ina
- puiutul meu
Maadi spune:
Imi pare rau sa aud asemenea vesti, dar Inutza nu mai gandi asa, gandeste pozitiv. Si tu si bb veti fi sanatosi. Gandeste-te numai la lucruri frumoase, mai ales la clipa care se apropie si cand iti vei simti bb miscand.
Pupici.