Cafea cu aroma de femei -16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Heleu,fetili!Io-s in avion,cu capu-n nori.A decolat mai devreme asa ca va astapt in Paris unde schimbam trenu'.pana dum. nu cred ca mai pot vorbi cu voi.Ina,dormi cat vrei, daca asta simti nevoia sa faci,Stefania,relaxeaza-te si gaseste-ti o pozitie care sa-i placa ei.Io-l puneam pe al meu sa stea cu palmele pe burta si se potolea imediat.Aido,schimbam trabucurile si-o dam pe paie?Adin,vezi ce faci cu ochiu'.Te-ai uitat cash la cineva?Va pup dulce si sa auzim de bine.Cred ca va gasesc la sub. 30 pana ma-ntorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

D-na W distractie placuta. Chefuieste si ptr. noi. Plimba-te.

Stefania... ati gasit o pozitie preferata?

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

quote:
Originally posted by slimatei

pai mi-am tras laptop in pat si acu'stau int-o rala..si scriu...ce sa-ti zic de mouse..aida... am o pisicutza ca am chemat-o chiar asa caci de mica cum vedea... mouse-ul.. dedea..cu labuta in el pana cand reusea sa-l dea jos.. la cate lovituri a luat.. inca nu s-a stricat... dar ea saraca matza.. a pus-o rau.. dupa ce ca e femina...o mai cheama si soarec

Stefania x 2
min.7sapt.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

w pt tine si distractie la maxim si sa ai ce sa ne povestesti.

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Multam pt. urari,fetili,numai daca m-as simti mai bine sa-mi tihneasca plimbarea asta si daca n-ar ploua mai tot timpu',dupa regula Bv.
Stefi,cine i-a pus numele asta matzei?De asta tre' sa scoata astia mai repede legea politiei animalelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna, cine mai face pauza de o cafea?

Wonderful - Distractie placuta, vreme buna sa poti vizita cat mai multe si sa faci muuuulte poze. Sa te intorci sanatoasa.

Ce fac fetele bolnavioare, cum va mai simtiti?

Ina - Ce face burtica si mamica?

Iuliana - Cum se mai simte printesa ta, mai este plangacioasa?

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu , EU!!!

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

da de unde pozitie.. nu gasesc nicum...pe al meu de unde sa-l iau ca e la munca doar sa-aduc altu' ca sa tina cu mana.. ca ce ea stie sau vede.. zic si eu e tata...copila mea..stai cu tata ca eu stau cu ..in..in...

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Multam pt. urari,fetili,numai daca m-as simti mai bine sa-mi tihneasca plimbarea asta si daca n-ar ploua mai tot timpu',dupa regula Bv.
Stefi,cine i-a pus numele asta matzei?De asta tre' sa scoata astia mai repede legea politiei animalelor.

eu i l-am pus... da' si-a cautat-o cu lumanarea...da' va rog sa nu ma spuneti la nenea politaiu....

Stefania x 2
min.7sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Maadi cam rarutz... noi facem bine. Tui pe unde umblii?
Lali iar cafea? La noapte iar nu va mai opriti din scris.
Stefania minte ai mama... esti femeie insarcinata, serioasa, cu copil pe drum... si te gindesti la prostii... Of ... sa-ti fie rusine daca te-ai gimndit la ce m-am gindit eu.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput