Cafea cu aroma de femei -16
Raspunsuri - Pagina 14
ina78 spune:
Pina misca bebe, sa vad marti ca e ok. Am mereu senzatia de CM.
E ingrozitor sa auzi asa ceva... indiferent de situatie si de caz...
eu - Ina
- puiutul meu
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by MsLaraAm primit o steluta!!!!!
...dar e MOV
Stefania, incerca si tu toate pozitiile ca o-i nimeri tu una sa-ti si placa!
Lali
... felicitari si la cat mai multe sa o ajungem pe Adinoaica (asta e targhetul meu pana in Revel. UPS!)
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by slimatei
ei si ce daca eti insarcinata organismu' nu cere adika iti zboara hormonii... sau poate mai tare..... ca eu din frigida am devenit ninfomana....si zi si tu.. gravida...na'
Stefania x 2
min.7sapt.
... stai linistita ca e normal. Husbantu' meu saracu credea ca o sa ma mai potolesc si mai ia pauza ... dar de unde ...

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by slimatei
ok lali pe tine te iert... aido... unde esti...daca tot te ai pe bune cu ungurii...da-mi si mie reteta de gulas.. caci astia aici ma chelesc... m-era pofta si stii cat tb sa dau eu pe o cutie de gulas..2.50€..da nu dau...ca e asa de mica cutia..ca cred ca nu-mi ajunge pe nici o masea...
Stefania x 2
min.7sapt.
... vine husbanti deseara si ii cer reteta , dar sa stii ca mai bun iese la ceaun si facut afara la foc.

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Maadi
Ce bine sa mai auzi ca exista si alte pozitii decat cele prevazute in planul de investitii, buget sau achizitii.
Inutza, ce bine ar fi sa bantui pe undeva, dar din pacate saptamana asta doar la birou. Mi-a iesit bantuiala pe nas.
Dar ma scot we-ul asta, ca plec la munte.
... distractie placuta si vreme buna ... si vezi poate bunghesti o pensiune curata ... nr tfon ceva ... pls

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by ina78
Numai noi stam acasa in we asta? Coacem ardei si vinete.
O fata de la odisee a pierdut sarcina si sint tare suparata. Cind stii ca ti se poate intimpla si tie. In plus era constanteanca de-a mea. Am impresia ca ma doare burta parca...
eu - Ina- puiutul meu
sa stii ca eu chiar vin cu
la tine ... termina cu astea ... o sa fiti bine. Auziii!Aida - mama de pisica mica.

Matza Emma in actiune
aidaciolac spune:
halaaaauuu! ... dar unde puii lu' Hector ati disparut?

Matza Emma in actiune
ina78 spune:
Eu sint sensibiloasda azi... M-am simtit lezata ca o tanti de 2 lei nu m-a anuntat pe mine ca pleaca... si m-am basicat.
Offf...
Tare sensibila mai sint.
eu - Ina
- puiutul meu
principe spune:
neata,
cine da si la mine o cafea?
ina,
pe cuvintul meu,ca esti o capoasa,si o sa iau biciul ala si am sa te biciuiesc pina o sa ma doara pe mine.
ce-ti trebuie vinete coapte?
sa stii ca ,caldura puternica de la cuptor ,gratar etc ..NU FACE BINE LA BB.stai mai fata cumintica pina ajungi la 3 luni.te maninca in cur ca pe Floarea cioaca ,bag seama.
fetelor dati-mi doza 3 de cafea ca ina ma baga in boale.
monica mami de print
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
MsLara spune:
Uite principe, bine-ai venit!

Ina, gandeste pozitiv si stai linistita, ca o sa gasesti tu ce sa mananci si la iarna! Macar atat stiu si eu, trim I fara efort, sa se fixeze bine sarcina! 
Lali 

Am primit o steluta!!!!!