Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)
Raspunsuri - Pagina 20
dan_ny spune:
kossir
...vezi ca vine L5845 cu
dupa noi...
pupici...sa-ti traiasca baietelul 
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
Pepsi spune:
michelle, sper ca nu te-am visat degeaba luna asta! si uite cite fete mai au aceeasi presimtire ca si mine!cind facem testul?![]()
jojo, sigur acuma iti tii fetita in brate sanatoasa!felicitarile mele mamico!
myry, lasa tu simptomele ca stii cum te lovesc asa pe la 7 saptamini?
kossir, ai un baietel minunat!
alina, eu am avut chiuretajul in iulie, in august mi-a venit cm, in septembrie la fel, si apoi am dat drumul la bebe, in octombrie aveam testul II,
oana, imi pare rau ca trebuie sa te operezi, bafta sa fie si sanatate. doctoresa aia e nebuna, si eu care am facut chiuretaj cum se cheama?hai nu te mai gindi, sanatate multa
lau, vazut placut freza, esti o draguta!cum sint papagalii?
laura, esti tu sigura ca era cordonul si nu altceva acolo printre picioruse?
si mie imi place ideea sa fie fetele in grupuri pe luni, sarbatoritele fiecarei luni, dar vorba danei se lungeste lista aia de numa si se ia ale de noi iar
, dar asa riscam sa uitam pe cineva!
irina, cum esti?
idaira, nu ai mai intrat de mult?hai la apel!
remalis, nu mai zici nimic de tine, sper ca esti sanatoasa!
va pup ma duc la somn! michelle nu uita sa ma anunti vestea cea mare!abia astept sa ma trezesc miine!
azi mi s-a intimplat ceva ce m-a infuriat, m-a facut sa pling....etc. eram cu sotul si ne intilnim cu o cunostiinta ce nu m-a vazut pe mine de 4 ani. si se uita ciudat la mine, si apoi ii zice sotului, vai credeam ca ai o alta sotie?ca te-ai recasatorit!cred ca m-am facut rosie de furie,pai da cum sa ma recunoasca ca ultima data cind m-a vazut aveam 25 kg mai putin???!!!!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
oana_oana26 spune:
Fetelor, mare dreptate aveti cu doctora aia, numai ca imi pusesem mari sperante in vizita la ea, mi-o recomandase cineva cu surle si trambite
Asa e, pentru ei suntem doar niste cazuri si gata, ce mai conteaza durerea, vreau sa va spun ca se uita cu o privire tampa la mine (aveam ochii in lacrimi) si parca privirea ei imi transmitea :"alta depresata"
Cred ca trebuie sa fii intai om si pe urma medic, ca de altfel in orice meserie, nu trebuie sa uitam ca nu suntem nu nimic mai buni decat cei din jurul nostru, ar trebui sa avem mai intai de toate calitatea de om, dar ............................., of
Va doresc o zi minunata si astept cele doua liniute de la Michelle, voi nu?
Ninia81 spune:
Neatza, fetelor!
Nu inteleg de ce ma trezesc si in week-end tot devreme, knd ar trebui sa lenevesc si eu mai mult in pat...???Am o ciuda pe mine...
Dar..fetelor, sunt bucuroasa, toata noaptea am visat soricei, si asta inseamna, din cate stiu eu...bebe. Mi-a zis cineva ca de cate ori visa soricei, ramanea gravida. Poate o sa raman si eu, ca au trecut rusii, dar ma gandeam sa mai astept sa fac si eu analizele...sau este vorba de bebe pt Michelle, k m-am gandit la ea si poate ne da ea vestea..si uite asa se adevereste visul meu.
Asa ca Michelle nu ne mai tine in suspans si vino mai rpd cu testul pozitiv....
Pupi pe toate si o duminik linistita sa avem toate!
Ninia
Michelle81 spune:
Fetelor sunteti extraordinare,serios!Nici o "prietena"de aici nu e asa alaturi de mine cum sunteti voi,ele imi tot spun"la ce ai emotii,daca vin vin daca nu nu si gata"ele nu stiu ce inseamna pt mine,ca ar fi o adevarata minune sa raman acum gravida...Inca nu mi-u venit uratii dar nu ma grabesc cu testul,nu stiu nu ma tenteaza,nu vreau sa il vad negativ,sa plang iar.Sunteti minunate fetleor,va multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de mine si ma intelegeti!
Jojo-miha-te asteptam cu vesti.Cred ca deja ai nascut esti cu minunea in brate,abia astept sa ne scrii!!
c.myry spune:
Buna dimineata,
Va doresc o duminica placuta!
Michelle - ce ma bucur. Tin pumnii in continuare. Eu zic ca e de bine! Multi
!
Flavia -
nu baga in seama toate prostiile. unele persoane mai intai deschid gura si apoi gindesc. cred ca a zis-o si din invidie. Cu asa un sot si cu 2 copii minunati... Conteaza doar ca tu esti bine, sanatoasa, copii care cresc. Si veti o familie frumoasa.
Lau Meli -
!
Ninia -
da, eu la fel stiu. cand visezi soricei inseamna femeie insarcinata! sa fie cu noroc pentru toate!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
c.myry spune:
alina_1980 - 
LA MULTI ANI! 
multa sanatate, fericire si toate visele sa ti se implineasca! O zi frumoasa si plina de bucurii!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
L5845 spune:
alina LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIREA CAT MAI CURAND A CELUI MAI FRUMOS VIS
!

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
L5845 spune:
Flavia nu te mai necaji pentru remarcile unui biet invidios, fii mandra de familia reusita si implinita pe care o ai si ce nu-ti convine lasa sa treaca pe langa tine (asa cum trece lebada prin apa) si sa nu se prinda. Papagalii mei sunt bine atat cat se poate, se pare ca baietelul devine pe zi ce trece un moshuletz mititel (are 7 ani de cand il avem) si domnitza, ramane aceeasi domnisoara ciupitoare. Merci ca-ti place freza mea
.
mamica extraordinara.
Michelle ma
si tin pumnii nici sa nu mai vina uratii, macar 9 luni de acum in colo.M-am bucurat mult cand am citit de dimineata ca esti bine.
c.myry
-ici.
Ninia sa dea DD ca visul tau sa fie semn bun si sa ne anunti curand vestea mare.
oana fata draga, nu lasa parerile si impresiile negative ale unei asa zise "dr." sa te afecteze, chiar daca recomandarile au fost peste asteptari, poate tocmai de aia s-a intmaplat sa se comporte asa...am patit-o si eu, stai linistita. Asa ca, privirea inainte si sigur o sa gasesti un medic adevarat, cu suflet, nu un monstru care din pacate se vrea medic, dar nu este (ca sa fii medic,eu consider ca trebuie sa fii menit, exact ca si preotii, sa ai chemare). 
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!