Buna dimineata lume!!
Cat ati scris, de 2 ori tot citesc ce ati mai scris in ultimele zile. Sunteti tare harnice !
Dana, da , m-am apucat de treaba ! Am avut al treilea ciclu, acum sunt in ziua 7, poate se intampla luna asta minunea... Am inceput sa nu ma mai gandesc nici la RH-ul meu negativ, am tot citit ca exista diverse metode de dozare de anticorpi. Imi pare rau ca nu am stiut asta inainte de chiuretaj, era foarte bine sa fac un vaccin atunci. Dar asta e, nu se mai poate da timpul inapoi.
Daca tot cautati “babe”, ziua mea este pe 26.09.1974.
Alina, la multi ani!!! Sanatate, fericire, bucurii, copil frumos si sanatos!
Michelle, cat de mult te inteleg cu emotiile... Dar totusi cum rezisti sa nu faci test ? hai, spune ca ai vazut minunea !!!
JOJO, felicitari mamico !
Ninia, sa fie cu noroc visul tau !
Pt fetele noi aici, durerea nu dispare niciodata, doar se estompeaza. Eu pur si simplu incerc si vad ca reusesc in cea mai mare parte a timpului, sa nu ma mai gandesc la ce a a fost, sa traiesc pt prezent si viitordoar. Stiu ce e greu, dar timpul vindeca intotdeauna ranile ! Sa dea DD sa le vindece si pe ale voastre cat mai repede !
Carmen, considera ca greul si povara sufleteasca a trecut, e greu, dar timpul inapoi nu-l mai poti da ! Fii optimista pt familia ta si pt viitorul bebe catre TREBUIE sa vina!
Acum inainte sa plecam la socrii m-am dus la baie si...mi-au venit uratii in adevaratul sens...

...era de asteptat.sunt atat de trista...