Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)
Raspunsuri - Pagina 19
L5845 spune:
c.myry ma bucur ca reusesc sa te linistesc, dar ai spus-o si tuuu...de parca iti parea rau..
.
si stai linistita, da?
Micheeeeelle nu mai zici nimic? Cum e?
si tin pumnii si ma
sa fie bb.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Ninia81 spune:
Fetelor, gata, m-am impucat cu Iubi...bineinteles ca a venit el la mine...mi-a zis ca gata, am stat destul suparati pe ziua de azi. Ba mai mult m-a scos si la restaurant!
Pana la urma s-a terminat cu bine ziua de azi. Acum ne-am dat seama ca daca nu aveam orgolii...nu eram asa de tristi si....nu mai sufeream, dar asta e! Uneori suntem ca niste copii incapatanati.
Va pup pe toate fara exceptie!
N.Petros
IreneCAM spune:
KOSSIR, ai un baietel minunat, m-a impresionat foarte mult reactia lui, ca si modul in care se pregatise inainte, cum pusese el jucarii deoparte.
ca dorinta lui sa devina realitate
Numai bine iti doresc, ai grija de tine.
LAU, super freza
, mi-a placut!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Ninia81 spune:
Michelle, sper sa ne dai o veste buna in curand! Tin pumnii sa fie bine de data asta
!
Kossir, este impresionanta reactia copilasului tau! Este f. matur pt varsta lui, poate nici un om mare nu ar fi inteles asa cum a facut-o el! Este mare lucru sa spui cuiva ceva, sa se uite in ochii tai si sa inteleaga, fara sa condamne, ci doar sa inteleaga...
Ninia
c.myry spune:
Lau Meli-
> sa nu intelegi gresit. chiar reusesti sa ma linistesti.
Scriu in word si apoi transfer, dar mai si completez aici.Cred ca chiar am fost zapacita si nu m-am facut inteleasa. am vrut sa zic " off cate griji imi fac si cum reusesti tu sa ma linistesti". Scuze de neitelegere.
Nu am vrut sa zic cu parere de rau.
Ninia - ce bine ca v-ati impacat!
myry 
Mami si tati te asteapta
http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png
_
Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert
L5845 spune:
c.myry stai fatutza linistita, ca eu am zis in gluma, scuza-ma tu daca am spus altfel, nu trebuie sa te scuzi. Iar de zapacita, cred ca nu ma intreci
, ca detin niscai recorduri, da' nu le spun, ca-s secrete
. Chiar ma bucur sincer ca reusesc, alaturi de celelalte fete, sa aducem zambete si liniste.
Lau-Meli
si 
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
kossir spune:
Da, aveti dreptate, am un baietel tare intelegator, desi uneori mie mi se pare ca nu-i asa, dar in situatii din astea e de cele mai multe ori mai matur decat mine si tasu la un loc. Multumesc Doamne, nu stiu ce m-as fi facut fara el, de foarte multe ori a fost stalpul meu aici, departe de casa.
In alta ordine de idei, ma treceti si pe mine pe lista? Sunt nascuta in 13-07-1970. Pentru cele care se considerau batrane, ce mai ziceti acum?????????
Carmen mami de Mihai 24.8.99
L5845 spune:
Irene si mie imi place sa stii, ca macar asa stau tepii, nu mai trebuie sa dau cu gel, ceara, spuma si alte nenorociri, ca de obicei, daca e mai lung, zici ca m-a lins vaca in cap
.
Lau-Meli
si 
Poze
L5845 spune:
Fetelor, de draga noastra Michelle, nu mai stiti nimic? Vad ca nu am mai intrat si sper ca asta sa nu fie semn de rushi, ci ca e ocupata.Tin pumnii pentru ea sa fie II.
Va
si va
pe toate, sa aveti o seara buna, o noapte la fel, iar maine, o duminica asa cum va doriti.
Lau-Meli
si 
Poze
L5845 spune:
kossir toate suntem tinere si frumoase,deci inclusiv tu, asa ca.... aici nu sunt babe, iar cand o sa fim la varsta senectutii, tot noi o sa fim, doar ca mai "ninse" si cu experiente de viata mai multe.
Lau-Meli
si 
Poze