Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

quote:
Originally posted by alina_1980

oana nu stiu sigur ca nu lucrez in spital nu operam lucrez la un cabinet privat unde facem interventii mici, si pansamente, scos fire si diverse la pacientii operati in spital dar cand merg la servici il intreb pe sefu cat timp ii ia anestezicului sa se elimine complet din organism!

Multumesc, mai multe pareri sunt intotdeauna bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

blueeyes ce figura esti cu visul tau, poate data viitoare reusim sa ne sincronizam mai bine programul si ne si intalnim . Face to face arat tot ca in poze, poate doar un 1-2 kg in +/- .Am din sampanie si am papat tort si a fost taaare bun totul. Sa-ti dea DD sanatate si un bebe cat mai repede.
jojo nastere usoara daca inca nu ai nascut,dar probabil ca acum deja iti tii minunea de fetita in brate.
Pepsi ma bucur mult ca David e bine acum si ca v-a placut reteta. Acum e bine ca te intelege sotul de ce stai mai tarziu pe net si nu dormi.
Michelle tin pumnii stransi, stransi si la DD sa nu mai vina rusnacii, sa fie , ca tare m-as bucura si meriti asta din toata inima. .
Laura tiza mea multi pe burtica cu bebe strengar .
musette sa nu te mai prind pe langa butoi, ca te alerg de-ti merg fulgii (gasesc eu care fulgi), inteles?
Ninia nu mai fii suparici pentru lucruri din astea minore, ca doar masina se repara si tot ajungi sa-ti vezi nepotica, iar cu sotul, incearca sa comunici cu el si sa-si descarce sufletul, cu siguranta se " tine tare" ca e barbat, dar sigur sufera si el, asa face si al meu. .
alina eu cred ca e destula pauza si la sf. lui noiembrie e ok sa va reapucati de proiectul . si bafta multa sa treaca timpul repede si sa ai vesti numai bune.
Irene iubita, stii foarte bine ca doua sarcini sunt foarte mari sanse sa nu semene una cu cealalta, poate cu atat mai mult cu cat o sa fii concentrata pe munca, nici nu o sa simti "placerile" sarcinii : greturi, ameteli, repaus total sau partial la pat. distractie maxima la botez si bafta in tot ce ti-ai propus.
oana sa nu-ti fie frica de laparo la colecist ca noi suntem alaturi de tine si ne vom la DD sa te refaci repede si sa incepi din nou drumul spre cat mai curand dupa asta. Despre dr. respectiva...un monstru care nici nu merita faptul ca face parte din specia umana .
slimatei ma bucur ca te-ai linistit si tu si bebelina, cred ca e fascinant ceea ce se intampla cand va jucati cu ea si raspunde la stimulii vostri . pe burtica cu printesa tzopaitoare.
baby ce faci cu scoala, nu ai terminat inca? Mai spune-ne vesti despre tine .
Liana si tu ai fugit? Ai reusit sa termini cu dintzara?
kossir fa doar ceea ce stii tu ca trebuie sa faci mai bine,ceea ce simti, nu te mai consuma daca cei din jur nu te inteleg, incearca sa ignori ceea ce nu-ti pica bine, ca e usor pentru cei din jur sa dea sfaturi si sa iti recomande ce sa faci.Iti doresc multa sanatate, recuperare cat mai usoara si rapida, sa gasesti puterea si cel mai putin dureros fel cum sa-i spui lui Mihai.
dan_ny foarte bine faci ca o sa te mai linistesti, dar sa stii ca vin cu daca mai zici ca esti baba .
c.myry drago, nu te mai stresa, ca simptomele vin ele daca e sa fie cu simptome, dar la fel de bine poti nici sa nu simti ca esti gravi, decat ca o sa miste bebe si normal, creste burtica. si lasa stresul, indiferent pentru ce.
saryta sa-ti traiasca sanatose frumoasele .

Eu, am reusit in sfarsit sa merg sa ma tund si acum sunt fericita posesoare a unei freze, care daca o vede cineva, crede sigur ca m-am curentat . Dar e par, creste el, asa ca nu-mi fac probleme, iar sotul se obisnuieste, chiar daca zicea ca parca asa scurt nu l-am mai avut pana acum .
Va pe toate, -ici multi la toata lumea si aveti grija de voi.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Mersi L58, da, se pare ca nu comunicam ,eu astept sa ma bage el in seama, iar el ma asteapata pe mine...E aiurea rau!Nici macar nu sunt sigura de la ce suntem asa...ne-am trezit de dimineata ciudat...Cert e ca ma doare tacerea asta, mai ales ca ne-a stricat tot week-endul!
Asta e, oricum eu nu ma duc sa vb cu el, daca el nu vine. Am si eu orgoliul meu!

N.Petros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Gata, am reusit sa gasesc si eu un ragaz sa va scriu. Am gatit, am spalat, m-am cosmetizat partial (ma duc dupa ce va scriu sa continui procesul) am pregatit hainele pt maine la botez...(tot partial si asta, ca numai pt sot am facut-o, eu stau si privesc lung sifonierul - nu mai imi vine niiimiiiic din ce aveam dinainte de sarcina).
MICHELLE, am emotii maari, ai zis ca mai astepti 2-3 zile pana faci testul, nu?Proiectul meu dureaza 18 luni, pt atat am obtinut finantare, poate reusesc insa sa termin mai repede.
OANA, ce dr tampita!! Si eu am avut numai experiente nefericite cu femeile ginecolog, le evit cat pot. Stiu ca nu toate sunt asa, dar eu numai exemplare cumplite am intalnit.
KOSSIR, e tare greu cu sotul, stiu, barbatii se exteriorizeaza putin sau deloc. Eu aveam impresia ca nu simte nimic, ma enerva teribil, mi se parea ca nu-i pasa...Nu era asa, incerca sa fie tare pt ca ma vedea pe mine trista, probabil si la sotul tau e la fel, ii e greu sa te vada asa si va mai dura putin pana va incepe sa se exteriorizeze.
CMYRY, pai eu cred ca simptomele nu se vor lasa mult asteptate...vei vedea
DANNY, ai grija cu inimioara, ia-o mai incet...mai gradinaresti, te mai plimbi...
NINIA, io zic sa mai fii orgolioasa vreo ora-doua...da' apoi gata, daca tot ai uitat de la ce v-ati suparat, nu??
LAUMELI, asa e creste la loc...si apoi sigur iti sta bine.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATTY, cum esti?

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Ninia stiu ca ai orgoliul tau, dar e pacat sa lasi orgoliul sa strice, in plus e sotul tau, nu un strain. Hai, ca noi femeile suntem mai maleabile, cum sa-i facem si pe ei sa fie putin mai asa, daca nu le dam un exemplu?
Irene ce ne-am nimerit cu parerile referitoare la femeile ginecolog , ca si eu ca si tine, le evit cat pot, ca doar una singura a fost de Doamne Ajuta, insa prea putin ca sa compenseze. Am pus poza cu freza curentata, dar pana la urma e bine, asa ca...
P.S : imi place motto-ul ales la semnatura si sigur pana la urma gasesti tu ceva de imbracat pentru maine.

Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Michelle fa testul azi, de ce sa mai asteptam.
va pup pe toate

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Fetelor, i-am spus lui Mihai. A fost crunt, mi-era teama, dar a mers destul de bine. Am reusit sa nu plang, desi nu vorbeam cu vocea normala si apoi mi-a zis asta. El, dupa ce mi-a zis ca nu suntem siguri, i-am explicat ca e sigur de data asta, i-au dat lacrimile. Apoi, ca un adevarat barbat, s-a abtinut si a zis ca poate or sa vina gemeni urmatorii, si a inceput o explicatie savanta despre cum se formeaza gemenii. E foarte documentat in privinta asta, mai ales de cand stie ca asteptam un fratior sau surioara, cauta pe net sau CD-urile lui si s-a documentat. Cert este ca a fost tare lovit, dar a actionat barbateste. Sunt tare mandra de el. Dar ce o fi in sufletelul lui, ca de obicei nu se prea exteriorizeaza.
Eu la fel cu sanii, dar parca imi mai revin din transa, incep sa ma gandesc si la altceva. Sper sa reusesc, eu de obicei sunt o fire tare, nu prea plang, nu disper, si sunt foarte optimista. Doar ca de data asta a fost peste puterile mele de intelegere.
Va pe toate si va multumesc inca o data pentru imensa sustinere pe care am avut-o din partea voastra.

Carmen mami de Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

kossir ai un baiat pe cinste, care la varsta lui, a pus problema destul de matur, chiar daca in sufletul lui plangea. O sa fie bine, sunt sigura si o sa vina si bb2, cat de curand, dupa ce o sa-ti revii.

Lau-Meli si
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara,

kossir - ce baiat curajos ai! Ma bucur pentru tine ca a reactionat bine la veste. Multa sanatate sis a iti revii cat mai repede.
Lau-Meli -imi place cum iti sta tunas. Te prinde bine. Off, cum reusesti sa ma linistesti.
IreneCAM-sper, mi-ar lua ceva de pe inima. Desi sint sigura ca dupa aia o sa ma pling de ele. Distractie placuta la botez!
Liana-ce mai faci? Sper ca esti bine si petreci.
Michelle -cum mai e? da-ne vestea cea mare. Intru din cand in cand sa vad ce mai faci. Tin pumnii!
Flavia- ce mai faci? Ce bine ca si-a revenit cel mic. Si nici san u te gandesti ca esti “baba” . esti o mamica tanara si frumoasa. Si asa o sa fac. O sa gandesc pozitiv. Pe cat posibil.
Ninia - si eu la inceput imediat dupa chiuretaj simteam ca sotul nu ma intelege. De fapt nu prea reuseam sa comunic cu nimeni. Dar el, saracul, incerca sa fie tare pentru mine. Eu zic ca in perioada asta e bine sa lasati unul de la altul si sa incercati sa va ajutati reciproc pentru a trece peste momentul dureros.
Catty -cum te mai simti? Multa sanatate!
Slimatei- ma bucur ca sunteti amandoua bine. Multa sanatate si sarcina usoara in continuare! Bebelina ta va fi o balerina daca tot ii place sa sara asa prin burtica.
oana_oana26-– doamne, cum poate fi o femeie asa insensibila! Nu te mai necaji. Unii dr. “faimosi” ajung sa fie niste roboti, fara suflet si sentimente. Au in cap doar bani si faima. Nu merita nici sa mai saluti astfel de oameni. Multa sanatate si sper sa fie bine cu laparo.
Laura Ioana– ma bucur ca esti bine. Un bebe sanatos!
dan_ny-multa sanatate si ai grija de tine! Si ia-o mai incet cu toate. sanatatea ta e pe primul plan.
Carmina-ce mai faci? Sper ca esti bine. Tin pumnii san u fie mola! Multa sanatate!
Va doresc o duminica placuta! Noapte buna!

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput