Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa vad cum te mai simti Michellesi ma bucur ca inca nu au venit uratii. Doamne ajuta sa fie bine! Sa te vad fericita si implinita!. Multi pupici si tin pumnii stransi.

Eu sunt bine, Putin ingrijorata pt. ca nu prea am simptome de insarcinata. Adica greturi, varsaturi. Nici prima data nu am avut si din cate stiu eu e mai bine sa fie simptomele nu-i asa? Doar sanii sensibili.

Va pup pe toate si va doresc o sambata placuta si linistita.

myry

Mami si tati te asteapta http://tt.lilypie.com/n3Iep3.png

_

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by c.myry

Buna fetelor,
Am intrat sa vad cum te mai simti Michellesi ma bucur ca inca nu au venit uratii. Doamne ajuta sa fie bine! Sa te vad fericita si implinita!. Multi pupici si tin pumnii stransi.

Eu sunt bine, Putin ingrijorata pt. ca nu prea am simptome de insarcinata. Adica greturi, varsaturi. Nici prima data nu am avut si din cate stiu eu e mai bine sa fie simptomele nu-i asa? Doar sanii sensibili.

Va pup pe toate si va doresc o sambata placuta si linistita.

myry

_

Inca nu au venit draga mea si cu fiecare ora parca imi cresc sperantele(sper ca nu am luat-o razna).Draga mea faza cu simptomele nu e regula,eu zic sa stai linsitita,unele femei au toate simptomele unele nu au deloc...Cand ai urmatorul control la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

michelle tin pumnii!!!
mi-am gasit o ocupatie relaxanta: gradinaresc...in balcon. pregatesc plantele pt iernat

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Michelle ce ma bucur. Stai linistita nu ai luat-o razna. E normal sa fii emotionata. Ma rog pentru tine.
Stiu ca nu e o regula. Am cunostinte care la primul copil nu au avut greturi si au copii sanatosi. Dar tare mi-as dori sa fie ceva ca sa stau linistita. Suna ciudat, nu?
Urmatorul control il am peste 2 sapt. cam pe 10-11.
Pupici!

myry

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

OANA eu am facut laparoscopie la sf. lui iunie. Iti fac 3 gaurele. Una langa buric, si celalalte doua jos in abdomen, de-o parte si de alta , cam pe unde e bata chilotului. Ti se face anestezie generala, te vor durea taieturile dar e normal ca doar sunt taieturi. Si vei simti durere la umeri, spre spate de la gazul care il baga in abdomen pentru a-l umfla pentru a vedea bine inauntru. Curaj, ca e foarte utila!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

dana,oana face operatie laparoscopica pt scoaterea pietrelor de la fiere si acolo sunt intr-adevar tot 3 gaurele dar: una deasupra la buric, una in lateral dreapta cam la acelasi nivel un pic mai sus si una deasupra la capul pieptului, intre sani un pic mai jos!sunt asistenta de chirurgie si stiu sigur ca asa e ca pansez la ele in fiecare zi. Iti multumesc ca m-ai trecut pe listuta cu toate ca nimeni nu ar trebui sa apara in ea, stiti si voi la fel de bine, ce spui de ideea mea de titlu? cand planuiesti sa il schimbi, la urmatorul capitol?sau va fi un topic nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

fetelor,
sunteti minunate, cu atatea incurajari , ma duc cu "zambetul pe buze" la operatie
Alina, e adevarat ca dupa o luna pot sa demarez operatiunea bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

oana nu stiu sigur ca nu lucrez in spital nu operam lucrez la un cabinet privat unde facem interventii mici, si pansamente, scos fire si diverse la pacientii operati in spital dar cand merg la servici il intreb pe sefu cat timp ii ia anestezicului sa se elimine complet din organism!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

oana_oana26 - eu sunt din Iasi si chiar sunt f curioasa cine este acest monstru care nu are inima (e Damaceanca?)as putea sa ti-o recomand cu placere pe dr mea Socolov ... am nascut cu ea de 3 ori si ne-am inteles super bine ... eu zic ca e o profesionista (asta e parerea mea bineinteles).Multa sanatate si refacere rapida ... si sa vina bb cat mai repede.
Michelle81 - sper sa fie cu ochisori ... o meriti
Jojo Miha - nastere usoara si un bb sanatos ...

Mariana - mamicuta de 3 -www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

C. Myry, sa stii ca simptomele pot diferi...eu nu simteam decat in sani o tensiune si ink un simptom f. ciudat...m-am constipat f. rau...incat nu am iesit afara..vreo 10 zile. Destul de ciudat simptom. Asa ca nu trebuie sa ai neaparat simptome.
Eu m-am intors de la cumparaturi, am reusit sa imi gasesc o pereche de pantaloni, pt ca nu mai imi venea nicio pereche deoarece m-am ingrasat cam tare......si pe aici prin casa pluteste o tristete..Iubi nu vorbeste cu mine, iar eu nu vorbesc cu el...S-a lasat intre noi o tacere care doare...Nu stiu ce sa fac?
Va pup pe toate.

N.Petros

Mergi la inceput