Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_ana spune:
Michelle, si eu sunt pe aicea de vreo doua ore si asteeeept!!!! Nu vrei tu sa-ti faci totusi testul de sarcina? 
Oana, nu te mai necaji din pricina doctoritei aleia. Pentru marea majoritate noi nu suntem decit niste cazuri medicale si atit! Rar gasesti oameni cu suflet!
Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Michelle, si eu sunt pe aicea de vreo doua ore si asteeeept!!!! Nu vrei tu sa-ti faci totusi testul de sarcina?
Oana, nu te mai necaji din pricina doctoritei aleia. Pentru marea majoritate noi nu suntem decit niste cazuri medicale si atit! Rar gasesti oameni cu suflet!
Cristina-ana-esti tare draguta.testul care il am este de la Pregnafix si scrie pe el ca numai din ziua intarzierii poate fii facut ca altfel poate da rezultate false,iar eu daca am avut cm si de 33 de zile tre sa mai astept!Mersi mult pt incurajari!
musettepink spune:
Cristina ana nu ne pui niste poze de la munte cu baietelul tau frumos?
Michelle hai ca fetele nu mai au rabdare,si nici eu recunosc......
oana_oana26 spune:
Musettepink,
dr e din Iasi, nu prea sunt fete pe aici care sa fie din Iasi, dar daca e totusi cineva interesat pot sa spun
Laura,
se pare ca interventia asta laparoscopica nu e chiar complicata, eu prima data cand am auzit de operatie m-am speriat rau dar se pare ca nu se mai face ca acum 10 ani, cica raman numai 2 gaurele mici, pe una se introduce o camera de luat vederi si pe una se opereaza, mi s-a zis ca trebuie apoi sa astept o luna sa se elimine orice urma de anestezic din organism si pe urma pot sa raman gravi
Michelle,
merci pt link, am si eu un feeling bun, chiar nu vrei sa faci testul ala?
cristina_ana spune:
Mussetpink, pun azi poze!!! 
slimatei spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Slimatei-sa ne spui noua daca te mai supara cineva bine?Ce mai faci?
multumim michelle...acum mult mai bine!desi zilele astea nu am iesit din casa din cauza vremii.. nu stiai cand incepe sa ploua si cand se termina..si nu vroiam sa risc sa prind vreo raceala!
Zilele trecute(ieri si alaltaieri….toata ziua am simtit-o pe bebelina jos tare de tot si numai jos(inainte imi mai baga cate un sut in vezica..dar acum era divers)... dar se misca intr-una... nu se oprea deloc... daca ar fi fost macar mai sus... dar imi facea impresia ca scormoneste ca si cum ar vrea sa iasa...atatea ore...nu stiam ce sa fac eram f. ingrijorata
la inceput n-am dat importanta am zis ca se linisteste... de ce se agita atat.. eu eram calma...dar incepea sa ma nelinisteasca ea...
orice as fi facut ea nu inceta... daca stateam intinsa nimic.. daca stateam pe scaun ..nimic..daca stateam in picioare.. tot nimic dar o simteam mai putin probabil pt. ca si eu eram in miscare...daca stateam intinsa sa astept sa se linisteasca ma speria mai rau...
problema e ca daca stateam intinsa o simteam si mai tare si ma inspaimanta ... dar n-avea somn de dimineata..incontinuu...dar tot se zbenguia jos.. si sus nici un sut si nici o gadileala...doar jos...
cu o seara inainte avusem pt. o buna perioada de timp, burtica tare incordata si dura, dar se vede ca am adormit si dupa cred ca s-a relaxat singura....dim..cand m-am trezit nu aveam nimic....dar dupa....la inceput nu am dat importanta ..dupa un timp am obs.ca numai jos se misca...dar numai jos...
speram sa fie o alarma falsa ..eu incercam sa ma linistest caci oricum nu puteam face nimic...da era sa..
dar nustiu unde am citit ca spunea ca atunci cand bb misuna..sunt agitati..sufera..e adevarat...? de ce ar suferi fetitu' meu....
Si a doua zi am inceput sa stau la pat... noaptea a stat linistita se vede ca m-a lasat sa dorm...cred ca o fi fost si ea obosita dupa atata zbantuiala....dar dimineata reincepuse .. ma nelinistea...cand mergeam la baie tineam mana sa nu iasa...stateam cu picioarele pe pereti poate se urca mai sus...si am stat la pat cat se poate... poate exagerasem cu efortul, zilele trecute....si mai zici sa te iei dupa doctori... ca ai pus multe kg...da pune-o-as 70kg basta ca stiu ca fetita va fi bine....
Dar azi pot sa va dau o veste buna.. aseara si-a revenit...
va spun ca sunt asa de bucuroasa bebelina a ascultat de mamicu' lui si s-a urcat din nou sus... ce bucurie cand am vazut-o ce valuri facea... de data asta a prins-o si tati...sunt emotionata.. desi stiu caci tb sa se inample cu luni in urma, noi abia acum am descopeit.. ce emotii poate sa-ti dea... ne jucam si eu si tati cu ea... noi ii faceam semn unde suntem si ea raspundea.. asa de frumos ce a fost...radeam si eu si tati...cateva momente de fericire le-am simtit deplin... pt. cele 2 zile de griji...nustiu cum sa va spun dar cred ca voi deja ati trecut prin asta si demult tare.. noi abia acum si suntem....
de azi dim. joaca intr-una in burtic...dar nu ma mai ingrijorez pt. ca e sus....
multumesc de preocupare
sper sa nu mai trag nici o sperietura si sa fie totul bine pana la capat....
Stefania x 2min.7sapt.
musettepink spune:
Astept nerabdatoare CRistina!
Oana oana sa nu-ti fie frica de laparoscopie ca e f usoara operatia,din cate stiu eu ramai cu 3 gaurele dar cu timpul se estompeaza si nu se mai vad.Plus ca daca te simti bine poti pleca acasa in ziua operatiei sau a doua zi.Sanatate multa!
kossir spune:
Buna dimineata fetelor.
Va tot citesc, dar nu am putut scrie pana acum. Sanii mei sunt la fel de tari, dar nu mai dor asa tare. Am luat Dostinex, cate o jumatate de pastila. Azi am de luat ultima jumatate, dar ei nu dau nici un semn ca ar reveni la normal. Dimpotriva, s-au inrosit, iar din dreptul a curs ceva lapte, sau nu stiu ce sa spun ca este. Ma sperie ca nu se dezumfla. Aveti idee cam cat dureaza chestia asta? E normal, e a treia zi azi. Si aprca s-a mai intensificat si hemoragia, pana ieri era foarte putin, azi noapte si acum e mai mult??????????????
Dar problema mea cea mai mare este cu cei din jurul meu, inclusiv sotul meu, care nu inteleg de ce trebuie sa fiu asa suparata? Important este, zic ei, ca eu sa fiu sanatoasa, ca restul nu conteaza. Cum pot vorbi asa? Sau poate ca daca as simti ca sunt incurajari, dar ei chiar cred ca eu exagerez, sau sunt nebuna ca sufar, dupa ce? Nici nu l-am vazut, nici nu l-am simtit? Fals, l-am simtit, am trait 5 luni cu el, era baietelul meu, care eu speram sa fie fetita, cand am aflat am fost socata, apoi l-am iubit foarte mult? Cum pot sa vorbeasca asa? Si daca ar fi doar cei de aici, dar si mama mea gandeste la fel, sau aproape. Noroc ca nu este acum langa mine, stiu ca asa ar fi facut.
Sotul meu a trebuit sa mearga sa-l inmormanteze, asa i-au cerut de la clinica, a fost foarte lovit de treaba asta, dar n-ar recunoaste in veci. Nu stie sa-si arate sentimentele, n-a stiut niciodata foarte bine, mai ales daca e vorba de altcineva in afara de noi doi. Si ca sa se ascunda el, loveste, si ma acuza ca exagerez.
Si in plus trebuie sa-i spun azi lui Mihai. Am asteptat weekendul, sa se obisnuiasca cu ideea. Si iara nu inteleg ceilalti, de ce tb sa-l pregatesc, sau nu stiu ce. Sa-i spun si gata, ce-l doare pe el asa tare???????????
Nimeni nu-l cunoaste ca mine, si taso il stie, aici imi da dreptate, este foarte sensibil, si si-a dorit atat de mult un frate, incat datorita lui ne-am hotarat asa tarziu sa mai facem un copil. Si cate planuri si-a facut si i-a oprit carti, jucarii puse cu grija separat, departe de praf sau altceva.
Offffffffffff, iar m-am vaitat, ma iertati.
Am vazut ca este o mamica care chiar in clipele astea aduce pe lume o fetita. Jojo, Doamne ajuta, sa nasti usor si sa-ti tii fericita fetita sanatoasa in brate.
Sa aveti un weekend placut.
Carmen mami de Mihai 24.8.99
dan_ny spune:
jojo 

draga de tine...nastere cat mai usoara iti doresc si o bebelina frumoasa si sanatoasa
L5845, flavia, michelle
va multumsc, incerc s-o iau mai usor cu toate.
si flavia stai linistita ca sunt mai baba ca tine
- 23 mai 1972
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz