Durerea unei pierderi de sarcina ( 40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,
pietricele am la colecist, adik la vezica biliara, sau popular la fiere
Astea nu se elimina decat la "cutitas" dar m-au linistit ca o sa ma refac rapid si ca intr-o luna pot presta pt bebe ca imi fac operatie laparoscopica
Deci tot raul spre bine, ieri s-au implinit 4 luni de cand am pierdut bebicii si mai aveam de asteptat inca 2 luni

Mergi la inceput

Si am uitat sa va mai spun ca am avut o intalnire "ciudata" cu o mare d-na dr care mi-e atras atentia "........... sa nu mai spui draga niciodata ca ai nascut, tu n-ai nascut, ai avortat .............."
Am plecat de acolo plangand, oare are suflet de mama dr asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Oanaoana26-scuze am inteles eu gresit.Uite ce am gasit http://www.ele.ro/Colica_biliara_--a3944.html ,daca ai timp sa citesti.Of imi pare atat de rau,si eu ma gandesc mereu ca acum fetita era maricica si cata bucurie era acum in casa in loc de lacrimi...hai nu te intrista...trebuie sa fie bine si la noi!

Mergi la inceput

Oana-oana26-aia care a spus asa nu avea suflet,nu merita sa te consumi pentru asa oameni!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Michelle81

Oana-oana26-aia care a spus asa nu avea suflet,nu merita sa te consumi pentru asa oameni!

imi pusesem mari sperante in vizita la dr asta, am asteptat cam o luna sa ma poata primi
Asta e, cred ca pt ei suntem niste obiecte nu oameni
Sunt inca in cautare de dr ginecolog bun
Sper sa-l gasesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana oana sanatate si sa te apuci cat mai repede de facut bebei.Cum a putut sa-ti zica femeia aia asa ceva................?si se mai cheama ca e doctorita?..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Oana oana daca nu te superi poti sa-mi zici cum o cheama pe aceast fiinta, ca sa stim sa o evitam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana imi pare tare rau ca ai alte probleme acum! Sper sa gasesti un chirurg bun, cat mai repede si sa te refaci repede dupa operatie (e complicata, ca nu stiu?).
Michelle taaare ma tzii pe jar! Am asa un feeling!

26+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana imi pre rau ca ai nimerit la asa tampita! Cum naiba sunt unii asa dobitoci?

26+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

LauraIoana

Mergi la inceput