FIV 136

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna seara dragele mele,

Danylo, Mirela multumesc mult. O sa mai intreb si doctorul ca sa fiu sigura.

Cellu bine ai revenit! M-ai speriat cand am vazut ca nu mai dai nici un semn. Bine ca sunteti bine si tu si George (care e super securizat acum ) Eu am venit cu forte proaspete din concediu (totusi a fost cam scurt) si ma bate gandul sa incep dupa primul CM (probabil saptamana viitoare) cu toate ca ma mai doare pe ici - colo si nu stiu daca e bine....

Pussi stiu ca citesti si aici. Sper sa pot incepe in octombrie. Am scris detalii mai sus pentru Cellu. Imi pare rau ca ai probleme cu arsurile alea. Offf trebuie sa fie tare greu. Mai rabda putin ca nu mai e mult si iti tii printesele in brate. Succes la completarea trusoului

Doris chiar ca sunt ciudati italienii astia. Nu congeleaza embrioni, nu fac PGD...Oare de ce?

Flori si mie mi-au transferat doar un embrion. In Belgia asa e legea. Daca esti sub 36 de ani prima data transfera doar 1. A doua oara poti opta pentru mai multi. Restul se congeleaza si nu se pierd. Bafta multa!

Adhnana mult success la intalnirea cu bebe! Nastere usoara!

Fetelor cred ca iar am omis multe dintre voi. Eu ma gandesc la toate si iertati-ma daca nu ma adresez fiecareia in parte. sa treceti toate cat mai curand la capitolul de "Gravidute prin FIV"

O seara buna!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by dream1971

Flori si mie mi-au transferat doar un embrion. In Belgia asa e legea. Daca esti sub 36 de ani prima data transfera doar 1. A doua oara poti opta pentru mai multi. Restul se congeleaza si nu se pierd. Bafta multa!

Inseamna ca o fi vreo lege si aici sau ceva de genul asta,ca eu i-am intrebat data trecuta de ce-mi pun doar unul si mi-au raspuns ca ei prefera sa evite sarcinile gemelare.Mi s-a parut cam ciudat ca sa fiu sincera,ma gandesc ca eu si sotul suntem in masura sa decidem daca ne dorim sau nu o sarcina gemelara(era vb,totusi,de 2 embrioni,nu de 3,4...).
Iti doresc din toata inima ca noul tratament sa fie cu noroc si sa-ti tii cat mai curand bb(ii) in brate.

Dany:eu am stat cu ochii pe tine la primul fiv si am trait emotiile alaturi de tine(am facut aproximativ in aceeasi perioada fivul).Si mie mi-a fost frica taaaaaaaaare de hiperstimulare,mai ales ca atunci a fost si perioada in care Cellu a stat in spital....
Sper ca ovarele tare sa-si revina cat mai curand si tu sa poti saincepi un nou tratament,de data asta cel NOROCOS

Cellu:sarcina usoara in continuare,mamica fericita

Zouzou,Doris

Luck:cum esti?Ceva simptome?Sper ca stai cumintica in patuc.Noi ne gandim la tine si-ti tinem pumnii!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DANYALO,multumesc pt raspuns,imi face bine sa mai citesc asa din intamplarile fiecaruia,pt ca am inceput sa fiu cam stresata si stiu ca nu e bine,adevarul ca am trecut si prin multe si am inceput de pe la 22 ani,iar acum la 28 ,psihic zici ca am 40 ,asta e,de aceea mi-am pus toata speranta in acest FIV ,mai ales ca stiu ca numai alta sansa de a ramane insarcinata.CE VREA DUMNEZEU,chiar daca unii oameni se uita cam cas,cand aud de aceasta metoda,consider ca tot de la DUMNEZEU este lasat,pt ca daca nu ,nu erau si reusite.CUM a fost la punctie,a fost dureros?ACUM cand mai incerci?TE va costa la fel,sau mai putin?

Mergi la inceput

SCUZE:ce este MACA? SA-MI cumpar si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

floricel doar noi doua mai bantuim pe aici???Da ovarele mele sunt inca mari...atunci cica nu am facut hiperstimulare ...dar dc. acum ovarele sunt inca mari?? Unul are 3 si ceva! Mi se pare mult! Mai am 3 copilasi la rece dar mai stau sa vad ce e si cu chistul asta !
Atunci am avut si un deficit mare de progesteron caci mi-a venit mult mai devreme!Acum m-am blindat si cu progesteron( nu cat as vrea...dar decat deloc...e bine si atat_multumita unor fete dragi fivoase...)
Un singur lucru nu am cum sa-mi procur! NOROC!!De ala am nevoie! hai ca la cat eram de optimista...seara ma mai apuca cate o nebuneala! Azi am vazut un bebic... al prietenei mele ...multa tiganie pe la Giuly si iar am cazut intr-o usoara tristete...ca trece si anul asta...si-mi promisesem ca nu o sa treaca degeaba! Si uite ca a trecut! De maine o sa fiu fresh!!!
Trebuie sa fim tari...sa planagem in barba...si apoi sa radem si sa merem usor-usor mai departe!
scuzati jelania unei babutze...e temporara...

edit:kineta- a fost a 2-a oara in viata mea cand am facut anestezie generala si asta in decurs de 6 luni! Eu sunt fricoasa de mica in ce priv. injectii scos de masele etc...se pare ca la masele / dinti am avut noroc...ca am dantura f. buna!
Punctia la ovarele mele blindate fara anestezie cred ca ar fi fost super nashpa ( scuza-mi expresia) dar dna dr.anestezista a fost draguta...m-a intrebat daca sunt alergica la ceva... daca am mai fost anesteziata...etc...mi-a bagat ceva in mana...si somn!Cam pe la sf. procedurii m-am trezit din amorteala...taman ce ma toaleta asistenta!Am intrebat daca am fost cuminte... daca am spus vreo aberatie...cica nu - am fost un copil cuminte!Am intrebat dr. cati au fost pana la urma si cu asta basta! Nu mi-am pus acel supozitor nici la punctie nici la ET! Ca nu a fost nevoie!
Nu am fost ametita...nu mi-a fost rau ...nu nimic!
La ET insa dupa ce am plecat ma durea burta! Cred ca era totusi de la ovarele marite! Dar eu balonarea nu am simtit-o jos ci mai sus...pe la buric cumva!
Et-ul cu congelati se plateste 300 de euro- asta in cazul in care dupa decongelare ramane macar un embrion bun...daca nu ...nu se plateste nimic!Scuze daca nu am retinut...tu unde faci si cu cine??
maca eu am comandat pe net de aici
http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca&PHPSESSID=
Mie mi-a facut bine...endometrul a crescut baban! Am mai baut si ceai de cretisoara si nu mai stiu ce..am uitat!!!Dar la un mom. dat nu am mai vrut niciun ceai...si nici maca nu am luat cand am vazut ca e destul de mare endometrul!
te rog eu sa nu te mai stresezi! Daca poti sa iei lucrurile asa cum sunt! Daca as da timpul inapoi stiu ce as schimba...spaima mea cea mai mare a fost sa nu reusesc...si asta s-a intamplat... mintea trebuie educata sa gandeasca ce-i dictezi tu!Stiu..usor de zic...fooooarte greu de facut! Sper sa pot pe viitor!
we placut cat a mai ramas din el!
dany

Mergi la inceput

DANYALO,EU fac la GIULESTI cu prof MARINESCU,si daca voi ajunge la punctie sper sa ma adoarma si pe mine,ca si eu sunt fricoasa,mai sunt si cadru medical,dar nu are nici o legatura.APROPOS tu spuneai ca ai inca ovarele mari si acum si ca sunt cam de 3 si ceva,eu acum la ecografia dupa contraceptive(ca am luat marvelon),deci joi,profu mi-a dat dim la ovarul stg de 3,dar nu a comentat nk,ca ovarul stg nu-l am ,a fost scos cand aveam 21 ani ,pt un chist.DECI cred ca asa trebuie sa fie in mod normal,intre 2 si 3
,nu crezi?TI-AU spus ei la spital ca sunt mari ovarele la 3?EU INAINTE DE MARVELON aveam ovarul tot de 3 si ceva,dar mi-a spus ca este usor micropolichistic,acum dupa 2 luni de AC mi-a spus ca este de 3 dar nk in plus.

Mergi la inceput

GATA stiu ce este MACA,am mai vazut,o sa-mi cumpar si eu,ai luat si in timpul stimularii?nopapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Pai inainte de Fiv ovarele mele erau intre 1,75 parca si 2! Iar la FIV inainte de punctie aveau dimensiuni de peste 5!!!!!
Stiu ca Marinescu nu zice nimic! EU m-am dus la alt spital si mi-am facut o eco... la o luna dupa erau tot mari unul peste 5 si unul de 4 si ceva! Cel drept a avut mai multi foliculi si cu el ovulez mai bine...si asta a facut si chist ulterior!Caci cred ca nu a fost suficient progesteron sa se sparga! S-ar putea aici sa spun vreo prostie! Incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost!
Dr.la care am facut ultima eco acum 2 sapt. a zis ca inca sunt mari ovarele... si sa iau o pauza...pana la Anul Nou!Da pot?? Ca -mi zboara gandul aiurea!
Tot aceasta dna dr. pot sa-i dau si numele Enache de la Floreasca mi-a mai zis ceva ce m-a cam pus pe ganduri...ca de la 10 stimulari e risc de cancer ovarian!
Io deja am 6...asa ca la ANUL NOU va fi o decizie f. greu de luat pt. mine!
Maca am luat-o numai in timpul stimularii...la inhibare nu se ia...
hai la nany ca e tarziu...si ne dereglam cu somnicul!!!Patitul stie ce stie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Danyalose pun si stimularile pentru Inseminare? Ca eu la 9 IAS + 4 tentative de FIV (sau sa le pun 2 intregi ca au fost intrerupte pe la jumatate?) ar fi trebuit sa fiu canceroasa de mult.....
Cristal1995incearca la Victor Babes (intre Dristor si Muncii( cum au mai spus fetele. La sesiunea de vara se facea acolo de urgenta si duminica. Hai, poate e cu noroc ca e in zi sfanta!
Mirela-1stii vorba aia de incurajare: cica doar de 1 gigel e nevoie, asa si cu ovocitele. Doar de unul, da' bun, si se pare ca al tau a luat-o deja pe calea cea buna! Noroc ii dorim, vorba lui Danyalope asta trebuie sa il pasam de la una la alta, ca nu se gaseste de cumparat nici prin strainataturi. Si aia stau prost pe acolo la capitolul asta!
Andradounde esti? Cand mergi la primul eco? Eu merg joi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by danyalo

...asa ca la ANUL NOU va fi o decizie f. greu de luat pt. mine!

Pai,de ce,Dany?Parca ai zis ca mai ai 3 puiuti la congelator,nu?Si-atunci..nu mai e nevoie de stimulare.

Sunt perfect de acord ca NOROCUL e cel mai important.Si cred ca si linistea interioara,lipsa stresului.La fivul trecut am avut o perioada mai agitata si banuiesc ca a contat...Pt ca ma gandesc ca am raspuns destul de bine la tratament,endometrul a fost bun...si atunci...de ce nu am reusit?!?

Dar,asa cum zici si tu,prefer sa nu ma mai gandesc la trecut,incerc sa privesc cu optimism noua incercare si sper ca Doamne-Doamne sa ma ajute sa fiu si eu gravi de data asta.

Referitor la starile de disperare...prefer sa nu ma gandesc...Ca ma apuca uneori cate o jale,de nu mai stiu nici eu ce sa fac sa-mi revin.

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput