FIV 136

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Meyyyy...voi nu ati avut somn...acum eu nu am ...5 max 6 ore imi sunt suficiente!M-a trezit pisica mea asta nebuna...si s-a dus naibii somnul meu de dimineata!
Kitta-tipa asta ( doctoreasa) e f. stricta cu stimularile! Am intrebat-o ti-nchipui daca se pun si stimularile mele cu o biata pastiluta de clomifen a zis ca da! Si atunci mintea mea a mers mai departe...pai o zgaiba de clomifen e tot una cu 23 de fiole de gonal de mi le facui?? ca sa consideram asa?? Ea mi-a zis ca nu conteaza! Eu zic ce mi-a zis! Ca ... credem sau nu...asta e altceva!
flori- da...presimt eu ca voi face ET-ul pana in Anul Nou!ma interesez sa-l fac chiar inainte de a lua ei concediu la Giuly! Atunci bag iar maca intensiv...
Am si eu o intrebare: La ET cu congelati trebuie neaparat sa ovulezi in luna respectiva?
Ca eu daca e asa nu prea ovulez si parca vad ca-mi da iar un clomifen mic! Zic asta ...gandindu-ma ca o sa aduc endometrul la valori bune... dar trebuie musai ovulatie...cu folicul spart...si apoi planteaza embrionii? Sau cum? Asta m-a ros prin vis toata noaptea! Plus cateva trenuri pe care le-am pierdut ! Cica era pe la Flory prin tara ei adoptiva!Ne-a gasit nashul si ne-a dat jos din tren!
Haideti fetelor sa nu ne mai jelim! ( cine zicea)

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Draga Dany,
nu cred sa aibe o legatura deosebita
ET-ul cu ovulatia ta din acel moment,
decat in situatia in care sperma sotiorului
permite fertilizarea ovocitelor rezultate
pe cale naturala.
In acest ultim caz, se poate creste (la recomandarea ginecologului
doza de Clomifen la 2x1 tb/zi timp de 5 zile)
si se poate face Pregnyl 1 fiola de 5000 UI
cu 36 de ore inaintea de ziua presupusei ovulatii.
In alta ordine de idei,
pe langa alte tratamente sa nu uiti si de vit. E forte,
dar mai ales sa incerci sa fii linistita!!!

Aly , asteptam un bHCG mare!!!
Dream, multumesc pt sustinere si incurajari.
Sunt un "leu" luptator...

Tuturor fetelor care acum sunt in focuri,
mult, mult, mult succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ce vorbiti fetelor pe aici?ca de la 10 stimulari se poate face cancer ovarian?pai eu am trecut de 10 si nu am nimic,hai ca m-ati pus pe ganduri,in dupa masa asta am eco si-l voi intreba pe nenea dr....

DANYALOla ET nu trebuie neaparat sa ovulezi.

azi se decide exact ziua puntiei mele,tineti-mi pumnii sa mai fi facut cateva outze!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

draga Diana-mercic pt.explicatie! Mi-era cam neclara trebusoara asta!
Vit. E forte parca am luat prin 2003 sau 2004 cand m-am apucat de proiectul bb si cautam diverse adjuvante pe langa cele date de dr.Parca se ia cam 10 zile pe luna...am uitat...deh...batranetea...e buna si pt. deficitul de progesteron?
Stai cumintica...in we repaos...nu munci! Patuc..sau plimbarica...Si tu esti leoaica?? eu sunt !!!
kla- mai ai un pic si scoatem majoretele!! Mai..mai bine nu mai scriam de chestia asta.Doctorita asta e f. stricta in privinta stimularilor... mai bine nu ma mai duceam nici eu la ea!Acum nu stiu daca sa o cred sau nu!!Dar acum.... noi stim bine ca stimularile astea...numa bune nu sunt...si doctorii stiu si ei asta...de aia zic...unor paciente care au ajuns la un nr. impresionant de stimulari sa se cam opreasca!
Chiar ar fi interesant sa aflam ce zic si dr-ii din afara despre nr. maxim de stimulari pe care-l poate face o femeie fara sa aiba probleme ulterioare de sanatate!
Fetelor...fug in parculetz( Tineretului) e prea frumos afara!Ne mai bucuram de natura...o raza de soare...o bancuta...un lac... o frunza ofilita....opsss...e toamna iar...si niste culori superbe !
draga Aly-AMR fara azi 2 zile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Sincer mi se pare cam trasa de par explicatia ca orice stimulare chiar daca a fost facuta cu o pastila de clomifen/zi conteaza cu aceeasi pondere. Nu cred ca se compara un "bombardament" facut pentru fiv. Mie riscul cel mai mare mi se pare ca ar putea fi terminarea rezervei ovariene daca tot ni se recolteaza 5-6 ovocite/fiv, in medie.
Era o tipa cand am facut eu obtinuse 17 de embrioni(nu stiu din cate ovocite) si o intreba pe asistenta daca a mai avut cineva mai mult. N-am aflat raspunsul pentru ca i-a spus ca e informatie confidentiala. Parca i-ar fi cerut seria si nr de buletin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by danyalo

Plus cateva trenuri pe care le-am pierdut ! Cica era pe la Flory prin tara ei adoptiva!Ne-a gasit nashul si ne-a dat jos din tren

Oops,numai ca in tara adoptiva a lui Flori..nu-s trenuri
Dany:sa stii ca nici eu nu-mi explic DELOC ce se intampla sau ce trebuie sa se intample la ET cu congelati.La fivul normal,am citit,m-am documentat si am ajuns sa-mi explic fenomenul,dar aici...nu.Mai ales ca eu fac inhibare si fetele zic ca ele nu au auzit de asa ceva
Ideea e ca incerc sa nu ma mai stresez deloc,sa merg linistita pe mana medicilor de aici,pentru ca am vazut ca stiu ei ce fac.

Aly:eu deja pun majoretele la treaba

Kla:bafta multa!

Diana,Nusy,Relya

Eu nu ma laud cu nimic:in continuare fac inhibare,miercuri ma duc la dr si sa vedem pe cand ET.Bine ca mi-a venit CM,mi-am luat de grija!!

Pupici si o duminica placuta tuturor

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_d spune:

Cellu, Flori, Dany,,
Tin pumnii stransi
tuturor fetelor care sunt in focuri, bebici reusiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

fetelor si va doresc sa va realizati toate visul. Eu sunt in z 11 de inhibare cu Diphe , iar maine, in z3 a CM , ma gandesc sa vad nivelul LH, FSH. Din experienta voastra, sunt sau nu rezultatele acestor analize relevante in perioada inhibarii? Motivul pt. a le reface este acela ca am obtinut rezultate total diverite (opuse chiar) in iunie si sept. si sper sa ma lamuresc acum.

Multumesc frumos

Bafta tuturor!

Mergi la inceput

psj- de aia am intrebat si eu...caci o parlita de pastila luata 5 zile ( din care scoteam un folicul sau niciunul) parca nu se compara cu 20-30 de fiole care bombardeaza ovarul/ ovarele!Dar...in fine...zice fiecare dr. ce stie( ce a invatat/ citit).
Flory--vai si ce am mai mers...parca vreo 2 trenuri am schimbat si tot am dat de nashul!! Si zi asa... nu aveti trenuri?! Uite mai invata omul cate ceva!Spor la injectat !
adelais- sincer nu stiu ce sa-ti raspund ca la Giuly nu ne-a pus nimeni sa le facem! Mult noroc cu injectoarele in continuare!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Multumesc Danyalo! E vina mea ca nu m-am gandit sa intreb dr. Bafta si tie la ET !

A

Mergi la inceput