FIV 136

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

AHA,am inteles,FLORY iti doresc mult noroc sa ne auzim cand vom fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by kineta

AHA,am inteles,FLORY iti doresc mult noroc sa ne auzim cand vom fii

Merci mult! Mult noroc si tie si sa trecem cat mai repede la Odisee!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

Salut si eu fetele aflate in focuri !
DIANA D, felicitari mamico, de doua ori, pt BB (ii) si pt ca esti curajoasa si iei viata in piept, asa cum ti se ofera!
LIANA, iti urez si eu “La multi ani” cu intarziere! Si sa ti se indepineasca dorintele!
CRISTAL, pt ziua de 2 oct. Sa fie cu ochisori!
MIRELA, iti urez sa se iubeasca cu foc outu’ tau si cu baietii lu’ tati. Si sa se ia si cu acte!
DREAM, bine ai venit din concediu. Tureaza motoarele ca a venit octombrie!
MARRINA si ANDRADA, la fel, bine ati venit din vacanta. Andrada iti tin pumnii sa incepi cu bine si sa sfarsesti cu BB.
ADHNANA, nastere usoara! Mai ai asa de putin!
FELICIA, stai foarte bine, endometrul foarte bun, foliculasi multi. Trebuie sa fie bine!
DANIELAB, felicitari pt histersocopie. Ai scapat de un obstacol.
KITTA, bafta multa la start!
RELYA pt embrionasi
KLA, FLORI, DORIS tinem pumnii
LUCK, nu am citit vesti de la tine
Tuturor fetelor multa bafta!
CRIS86, MONILAND, DANYALO (sper sa scapi repede de chist), RAMI, ZOUZOU’, NUSY… ..-ici

Eu, dupa o saptamana de stat in spital, sunt gata “cerclata”. Din cauza contractiilor care au venit prea devreme.
Cum s-ar zice i-am prins mot lui Georgica. Sper sa-l poarte frumos si sa nu-l rupa pana la noua luni.

Cellu 24+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Cellu, hai ca m-ai facut sa rad. Sper da sa se ia si cu acte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

cellu multumesc pentru urare!

Adhnana 38+ Alexandru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

cellu- fata cerclata si vesela!
kineta- am raspuns chiar f. bine la tratament!Eu normal fara stimulare la ovare micropolichistice nu prea ovulez sau mai rar! Asa am produs enorm de mult...16 foliculi... dar 8 dintre ei nu au fost buni( defecti) asa s-a exprimat Cocei(explicatia: atunci cand sunt stimulate ovarele micropolichistice se pot produce si astfel de chestii!!)Deci am avut 8 embrioni... 2 nu s-au dezvoltat ,3 de 8 celule fara fragmentatii... 3 de 6 cu fragmentatii...
MI-a fost frica de hiperstimulare ... m-am stresat rau( NU FACE CA MINE!!) am avut si alte probleme nedorite de nimeni prin familie... ce sa zic...un moment nepotrivit! NU m-au durut ovarele...in schimb pe fond de stres am avut insomnii....colon iritabil...etc..
Aaaaa..am uitat sa-ti zic... am luat maca -2 pe zi si am avut endometrul super bun - nu mai stiu parca 13 sau 14!Dar astea au fost in zadar...cand e sa se intample...se intampla can nu nu!!
Iti doresc sa ai foliculi frumosi si endometru bun...si sa nu ai nevoie de al 2-lea FIV. Primul sa fie cel norocos!
La injectii ... eu...nepriceputa si neindemanatica lu' peste...mi-am facut toate injectoarele in burta...de am devenit experta...diphe' dimineata...si seara gonalul... 2 fiole de praf dizolvate cu o fiola solvent!La sf. am facut 2 pregnyl de 5000 exact cu 36 de ore inainte! Mi s-a scris ora la care trebuie sa-l fac si atunci l-am facut! Dupa fix 36 de ore am fost prima punctie pe tabel la Giuly la 8 dimineata! Nu am ce sa le reprosez totul a fost super ok...dar cand nu e sa fie nu e ! Next time!
La ET am fost ultima caci am facut si ICSI!
Multa bafta!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Salut, fetele... sunt si eu noua pe forum... Am facut un FIV in vara, din pacate nu a reusit (desi tratamentul, punctia si ET-ul au mers super, am avut inclusiv un blastocist). Esec de implantare... cea mai frustranta experienta! Acum mi s-a rezolvat o trompa (erau ambele infundate) prin tratament la Sovata, iar dr a zis sa incercam natural cateva luni.... De la tratamentul pentru FIV mi-au ramas cateva fiole de PUREGON de 100 si de 50 si o fiola de ORGALUTRAN. Poate va folosesc: le vand cu reducere fata de pretul de farmacie.
Sper sa va dau vesti bune in cateva luni. Sunt eu mai pesimista dar.. cine stie? Asta-vara era sa cad in depresie, dupa FIV
ma bucur ca existati . De pe acest forum am aflat si de Sovata si aici mi-am gasit alinare in multe clipe de deznadejde, dar abia acum mi-am facut curaj sa vorbesc despre ce mi s-a intamplat.
Va urez la toate sa vi se implineasca visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Danyalo, te admir pentru optimismul tau. Mie, cand venea vorba de "next time" , imi dadeau lacrimile... nu ca n-ar fi mers totul OK... dar mi-am pus atatea sperante in prima incercare, poate prea multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

desi nu am nimic nou de spus..am intrat sa fac galerie fetelor in plina actiune......sa auzim numai de burtici si bebei
flori76 Relyakla78 luckfelicia_ ioanap76Andrada.PDORIS71nusy Mirela1 cristal1995 bubuka lorelai lorelai
Adina iti urez si aici:

LA MULTI ANI SOTULUI!!!

sa te bucuri de el pina la adinci batrineti,iar viata sa va ofere darul cel mai mult dorit...!!!
sa aveti un weekend linistit si insorit...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/AGxPSMBHkj8NO-OhBH1s9z2o7tk7lwYq?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

flori76 aici in Italia din cauza Vaticanului care nu permite congelarea embrionilor au facut asa numita lege 40, o lege de c...Ai voie doar sa congelezi ovule si separat, dar dupa descongelare sunt f. putine sanse sa reziste ovulele.

Cellu burtica si mamica fericita.

Fetelor progesteronul injectabil se face intramuscular sau in burtica.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput