FIV 136
Raspunsuri - Pagina 13
cristal1995 spune:
Kineta: sigur ca este asha cum spui tu. Eshti la primul FIV? Eu la primul FIV, anul trecut, aveam 27 ani, shi singura problema: trompe infundate. Am avut tratament cu 2 Menogon+Diphe shi am avut DOAR 3 ovule. La al doilea FIV, mi-a crescut doza la 3 Menogon shi am obtzinut 11 ovule. Asha ca, nu shtiu ce sa zic. Ei nu prea se risca cu tratamente mai puternice, sa nu ajungi la hiperstimulare, dar in cele mai multe cazuri se ajunge la rezultatul asta: putzine ovule. Daca mai ai intrebari, itzi raspund cu placere. Bafta multa!
Aly
felicia_ spune:
Mirela,
ai vesti? S-au iubit? ![]()
Aly, facem galerie in continuare! Si pt Luck!
. Nu stiu ce sa zic despre tratament, cred ca fiecare organism reactioneaza altfel, doctorii pot sa se ghideze dupa analize, dar nu pot stii sigur ce obtii.. si mie mi s-a parut putin 2 moenogon+1/2 diphereline, dar am avut incredere in dr.. se pare ca la mine au avut dreptate sa imi dea doza minima (aveam si fsh bun, 5,95). Transmite-i Ralucai, ii tin pumnii!
Relya,
ce ai facut? Unde ai facut punctia pana la urma? Asteptam raportul.. cand ajungi acasa, sau la cineva cu net.. nu stiu daca ramai in Buc pana la Et.
poze
danyalo spune:
Aly- eu am avut 2 gonal si diphe' si am reactionat f. bine as putea zice( numa' 16 foliculi!!!) .Tratamentul a fost unul usor( eu am OMPC)si daca as fi facut cu ceva mai tare vai steaua mea!Si acum la 3 luni dupa ovarele mele inca sunt mari!
Deci tratamentele sunt personalizate! Chiar daca abia marti aflam...noi facem galeria in continuare!!
dream1971-eu zic ca e bine sa-l faci rpd vaccinul!!Asa stai linistita!![]()

kineta - eu am avut ac. tratament...si faceam 2 fiole de pulbere si un solvent!Desi am avut multi foliculi abia spre sf. am simtit ovarele...Eu am facut 23 de fiole de gonal...deci 11 zile si ultima zi am avut doar unul! Si am facut multe eco... pt. ca aveam multi miscareti !
Mirelush- s-au iubit bine stimabilii peste noapte???
Doamne ajuta sa fie bine!
we placut fetelor!
Eu azi vizitez o prietena ce a nascut la Giuly asa ca i-l revad dupa 3 luni!!!
dany
Mirela_1 spune:
Fetelor, va multumesc de galerie, am vb cu Dascalescu, se pare ca a fost dragoste la prima vedere, ovocitul s-a fertilizat, sper sa se divida bine in continuare.
Am vorbit cu Relya, a facut punctia azi la Giulesti, a obtinut 8 ovocite si eu ii doresc sa aibe 8 embrionasi frumosi si macar un bebe in burtica.
Aly, la V. Babes, ai incercat? Cat despre Raluca, nu stiu daca e din cauza de tratament. Eu am reactionat la fel cu doze si protocoale diferite. La primul FIV am incep in z 21 cu inhibare si apoi stimulare cu 3/menogon zi + 1/2 diphe (din z 7 - 4 menogon/zi), rezultat: 3 foliculi, 2 ovocite, 2 embrioni, unul de 8 fara fragmentatii, celalat de 3 celule. Acum, la al 2-lea FIV am incep direct stimulare in z. 2 cu 5 menogon + 1 diphe (din z. 7 - 6 menogon), rezultat: 2 foliculi, 1 ovocit care s-a fertilizat si sper sa iasa un bebe sanatos din el. Spune-i lui Ralu ca eu sper si cu unul.
Kineta, dr meu e Dracea.
Dream, eu zic sa nu faci vaccinul, dar intreaba oricum si dr. Daca ramai insarcinata, sa dea Domnul, sarcina te face mai puternica la raceli. Eu cel putin asa am inteles, ca nu mai racesti asa usor.
kineta spune:
DANYALO,cum ai raspuns la tratament,ai avut rezultate bune,ovocite ,si mai departe?TI-A fost rau de la tratament? SI MIE mi-au dat 20 fiole de GONAL SI 2 cutii de DIPHERELINE. NU intelegeam cum sa prepar solventul cu pulberea astfel incat sa ma intep o singura datya,iar din prospect asta reiese,folosesc aceelasi solvent la 2 pulberi,asa cum ai spus si tu,eu credeam ca trebuie sa fie cant egala,2 solventi si 2 pulberi.MULTUMESC PT lamurire. CRISTAL ,din 3 ovule cate ovocite ai avut,si care a fost finalul?EU sunt la prof MARINESCU.saptamana VIITOARE incep tratamentul.
flori76 spune:
In sfarsit mi-a venit si mie CM!!!Nu va mai spun cu ce fel de dureri si crampe...abia stau pe scaun...
Kineta:e clar ca tratamentul depinde de la o persoana la alta,in functie de analizele fiecareia.Eu am facut stimulare cu Puregon la primul fiv.Initial dr a vrut sa-mi prescrie doza de 150,dar apoi s-a razgandit si mi-a dat sa fac doar 125/zi.Vreau sa zic ccc ca bine ca mi-a dat doar atat,pentru ca am raspuns fff.bine la tratament si dupa doar 9 zile de stimulare am avut 11 ovocite.
Aly,noi facem galerie pana marti,nici o problema.Bine ca ai tu rabdare pana atunci,ca eu n-as fi avut ![]()
Relya
,felicitari pt productie!Doamne ajuta sa se iubeasca toti cu 
si sa rezulte 8 embrionasi frumosi.
Mirela
,supeeer!!!Doamne ajuta sa se divida bine.
Doris...ce mai conteaza cat,atata timp cat rezultatul e cel dorit,nu?
Te pup si-ti doresc bafta multa pana la capat.
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
DORIS_71 spune:
Kineta am vazut ca ti-a raspuns Danyalo, aici in Italia se gaseste Gonal f 1050 UI si are o fiola cu pulbere si o seringa cu solvent. Le amestec si i-au in fiecare zi doza prescrisa, mie imi ajunge ptr. 2 zile la doza care o fac.
Flori76 pe mine ma interesa sa stiu daca dupa 7 zile de stimulare nu sunt prea mici. Ca numar nu ma intereseaza sa fie multi sa-mi iasa pana la urma 3 embrioni de buna calitate ca aici chiar daca sunt mai multi legea nu ne da voie sa congelam embrioni, asa ca-i pierd oricum.
si eu si sa ne vedem mamici peste 9 luni.

toate FIV-oasele.
flori76 spune:
quote:
Originally posted by DORIS_71
legea nu ne da voie sa congelam embrioni, asa ca-i pierd oricum.
Ce ciudat!!Deci,mi se pare super naspa...Ma gandesc ca eu am avut 6 embrioni si mi-au pus doar unul...restul sa-i fi distrus?!???
Flori
------------------------
Noi
kineta spune:
CRISTAL ,DA este primul FIV sper ca si ultimul.
.FLORY,desi ai avut 6 embrioni ,ti-au pus doar 1,asa ai vrut tu?ACUM in ce stadiu esti?
flori76 spune:
Kineta,nu,n-am vrut noi sa-mi puna doar unul...Asa au vrut doctorii,cu toate ca noi am optat pentru 2...
Acum sunt la jumatatea tratamentului dinaintea ET-ului si de data asta au zis ca o sa-mi puna 2 
Flori
------------------------
Noi