FIV 136

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Feli, Flori, Avalon, multumesc.
Flori, poate tu ai avut mai multi foliculi si de aia te-a durut mai tare. Depinde si ce anestezie locala ai avut. Eu n-am avut deloc, dar doar 2 foliculi cum am spus.
Kineta, sper si eu sa n-am probleme cu stomacul. Oricum medrolul si tetraciclina le iau doar 3 zile. Ma si mir cum de mi-a dat dr atatea medicamente, ca ea in general merge pe medicatie putina, dar s-o fi gandit si ea ca-i numai unul, sau poate a contat experienta de la primul FIV (am facut atunci si niste analize de estradiol). Cat despre pregnyl, am facut 2 de 5000 inainte de punctie (ca toata lumea), peste 4 zile, adica o zi inainte de ET fac unul de 1000, peste alte 4 zile altul de 1000 si peste inca alte 4 zile ultimul. Bafta cu tratamentul, sa ai rezultate bune.
Avalonule, ma bucur ca te-ai hotarat, iti urez multa bafta si sa fie cu bebe la purtator de data asta.
Aly, ti-am dat nr. pe PM.
Feli, mie la FIV-ul trecut mi-au dat concediu de la Giulesti (fetele de la FIV, ca Tante Geta n-avea timp, am inteles ca au fost oricum certate de Getuta) de vineri (z punctiei) pana la test. Dar adevarul e ca a picat punctia vineri si nu a fost nici o intrerupere. Desi din moment ce se face internare mi se pare normal sa ti se dea si concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mirela,da,ai dreptate,am avut mai multi foliculi...nu stiu cati anume(ca dr aici nu prea dau amanunte),insa am avut 11 ovocite.Cred ca de asta a durut atat de rau....Sincer,ma ingrozeste ideea ca as mai fi nevoita sa trec vreodata prin experienta asta...

Doris,eu zic ca stai destul de bine cu productia,nu?Daca nu ma insel,data trecuta tu ai fost nevoita sa intrerupi tratamentul pt ca nu raspundeai,nu?Deci,acum e bine....Ti-a schimbat medicatia de data asta?Pupici si bafta multa in continuare

Kineta,bafta multa si tie si sa fie cu noroc tratamentul asta

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

flori76 fac in fiecare zi cate 600 ml de gonal f. Doza de cal.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Mirela tinem pumnii sa fie bine!

Adhnana 38+ Alexandru Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Mirela unul si bun, ca se poate!
Aly sa vi cu II!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, n-am facut nimic. M-am trezit cu noaptea-n cap (oricum n-am putut sa dorm ca lumea azi noapte), am ajuns la Bios Diagnostic, sa-mi spuna o tembela de acolo ca de aseara de la 19:30 nu se mai fac teste beta-hcg in regim de urgentza la ei . Dar un telefon nu a putut sa-mi dea idioata, sa nu mai bat Bucureshtiul din Dr Taberei pana acolo!!! Am mai incercat la toate laboratoarele pe care le mai shtiam shi altele care au fost in drum: nu se poate! Asha ca, ma voi duce martzi cumintzica la spital shi vom vedea atunci.
Va multzumesc pentru galerie, dar se pare ca voi mai avea nevoie
Mirela: Ralu a fost shi ieri shi azi la echo, punctzia o va avea se pare martzi, dar a reactzionat destul de prost la tratament. Mie de la inceput mi s-a parut cam slabutz tratamentul (2 Gonal+Diphe), dar nu eu sunt medicul. Asha ca are 2 foliculi mari, shi poate-poate inca 2 in devenire, dar nu se shtie. Nu pot decat s-o incurajez ca va fi bine. Ce itzi face bebeul tau? S-a dezvoltat bine? Itzi tzin pumnii.
Pupici, fetelor, shi inca o data mii de multzumiri pentru incurajarile voastre.

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Buna dimineata,

Nu am mai reusit sa scriu demult dar incerc sa tin pasul la citit.

Aly incep si eu galeria . Asteptam vesti bune chiar daca s-a amanat totul pana marti....

Mirela sa fie cu noroc. UNUL SI BUN

Kora multa sanatate bunicului tau. Sper sa fie bine.

Liana LA MULTI ANI cu intarziere mare si de la mine. un ca intre oltence si iti doresc ca anul asta sa fie unul mare si sa ne aduci vesti bune.

Denisa imi pare rau ca ai probleme. Stiu ce inseamna. Stai linistita si ai grija de bebe. O sa fie bine pentru amandoi.

Diana imi pare rau ca bucuria ta este umbrita...Fii tare!!! Poate pana la urma va fi bine.

Kla si sa vii cu o veste mare. Pana acum se pare ca esti pe drumul bun.

Va pe toate si sper sa fie in toamna asta numai vesti bune.

Week-end placut!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Am si eu o intrebare la voi:

Astept CM si dupa as vrea sa incep tratamentul pentru ET. Am insa si o programare pentru vaccin antigripal. Ce ma sfatuiti: sa-l fac sau sa-l nu-l fac? Stiu ca nu prea e indicat dar ma gandesc pe alta parte ca daca o sa tot fiu racita nu e nici asta bine....Dilema mare...

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DORIS,tu faci injectii cu GONAL F 2 pe zi (odata),si eu tot GONAL voi face de sapt viitoare.POTI sa-mi spui si mie cum ti-l administrezi tu ,o fiola de solvent si 2 sticlute cu pulbere,sau nu? TI-A dat vre-o reactie adversa pana acum ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

CRISTAL,pot sa te intreb si eu ceva ,de ce ti-se pare slabut tratamentul cu Diphereline si Gonal F?EU personal cred ca tratamentul se recomanda in functie de problemele fiecaruia dintre noi,si probabil si de varsta,si de analize,si mai cred ca toate fiolele pt stimulare sunt cam la fel ,depinde de doza recomandata.ASTEPT sa-mi mai spui si parerea ta ,de ce crezi asta,pt ca si eu voi face aceelasi tratament si sunt curioasa de cat mai multe pareri

Mergi la inceput