FIV 136

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Lorelai nu tb sa stai in Buc pe perioada stimularii, vii doar cand te cheama , e indicat sa stai in ziua ET. Daca faci protocolul scurt te cheama doar de 2 ori pana la punctie, daca faci protocolul lung , vii de mai multe ori.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

felicia_
Din cate mai stiu... nu mai faci... pregnylul avand rostul de a-i sparge! Diphereline-ul ii tine sa nu se sparga! Dar treb. facut la ora scisa pe biletel...ca asa stiu ei acolo si in ce ordine intri la punctie!Multa -multa bafta!
Scuza-mi exprimarea mai plastica...sper sa fie si cea corecta!
- Gata mai ai un pic! Linie dtreapta si pt. tine!
te pup
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cristinici, Dany, merci! Dupa pregnylul de maine seara, e clar ca nu mai fac nimic, nu stiam daca sa fac pregnylul de maine dimineata. (ar fi cu 12 ore inainte de pregnyl)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Felicia, dupa pregnyl nu mai faci nimic 36 ore pana la punctie, dipherelinul e administrat inainte de pregnyl ca sa 'tina in frau' foliculii sa nu se sparga inainte de vreme... Bafta maxima!

Mirela, asta e sansa ta! sa fie cu noroc si sa se prinda!

Cristinici, tu cand incepi? Hai ca vreau sa fac galerie!

Mergi la inceput

Flori, bei apa 2l/zi pentru ca organismul sa fie hidratat suficient. In mod normal ar trebui sa asiguram un aport suficient de lichide in organism cu cei 2 litri pe zi, mai ales acum cand facem fertilizare in vitro.

Mergi la inceput

Aurel_cris, stiu ca burtica e bine si ca mai ai putin si afli exact ce va fi, baietel sau fetita. Sanatos/sanatoasa sa fie si sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Avalon si merci pt raspuns.De chestia cu hidratarea stiam,insa credeam ca e un alt motiv special pt care se recomanda sa se bea cat mai multa apa acum,in perioada fiv-ului.

Mirela,iti doresc sa ai un embrionas puternic si frumos si care sa se prinda bine-bine in burtica ta Eu zic ca esti cu adevarat puternica daca ti s-a parut usoara punctia fara anestezie....Mie mi s-a parut ingrozitor de dureroasa si am avut anestezie locala.

Kla,iti tin pumnii sa fie bine de data asta!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

kla78 bravo ai o super productie. Iti tin pumnii in continuare, la fel si celorlalte fete.

Aurel_Cris pestoaico, trage-ne dupa tine. burtica de mamica.

Acum vin si eu cu vesti. Dupa 7 zile de stimulare azi la eco aveam 6 folicul, 3 pe OS si 3 pe OD. Aveau dimensiunile: 14; 13; 12; si 3 de 10. Am ridicat si analizele facute in a 4-a zi de stimulare si am estradiolul 199 pg/ml si progesteronul 0,2 ng/ml. Analizele de azi pot sa le ridic abia luni cand merg iar la eco. Va rog frumos, care dintre fetele noastre experte poate sa-mi spuna si mie cum stau pana acum?????

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MIRELA 1,iti tin pumnii,sa fie totul bine,unu si bun ,cu cine vei face fiv,ce medic,trebuie sa ai un stomac f bun cu atatea medicamente,si Medrol si TETRACICLINA si Aspenter....faci de acum PREGNYL una la patru zile sau dupa ET ,cred ca dupa ET,dar nu am inteles eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

KLA79 ,SUPEEER productie foliculara ,iti doresc sa ai ovocite de calitate si in final,si . BUBUKA,cu cine faci fiv,cu ce medic?FACI protocolul lung ,ai inceput inhibarea cu Diphereline,si apoi stimularea?CUM te simti dupa prima injectie ,ceva reactii adverse?SI eu voi incepe protocolul scurt sapt viitoare din ziua 2 a CM ,cu DIPHERELINE0,1 dimineata ,si din ziua a 3 a GONAL F-2 fiole odata seara .AM emotii pt ca am un organism mai dificil dar sper sa reusesc sa trec cu bine de tratament si sa obt si rezultate. FETELOR, am si eu o intrebare ,daca a facut cineva 2 injectii odata de GONAL,SAU MENOGON SAU altceva,dar facute subcutan,cum ati procedat,cumva:2 pulberi la un solvent(adica o fiola cu ser)?

Mergi la inceput