Azoospermie - cap 8 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by pisix

Sunt inca la birou si sunt tare obosita, asa ca o sa fiu scurta: din pacate am primit de la d-na doctor instriuciuni sa nu incep maine Gonalul ci poimaine ...Oooof, si eram ambalata la maxim ! :-)
Da oricum acum simt ca sunt eu valul, nu mai sunt pe val

Ca sa nu inncebunesc in perioada de asteptare pana la bhcg mi-am dat treaba sa organizez tot felul de chestii care sa ma tina ocupata. Stiu ca din tot FIV-ul asta, pt mine asta va fi perioada cea mai grea ...

Va pup si va tin la curent

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Pai ti-oi face tu de lucru ca sa nu innebunesti, dar pana la 23h31??????? Ia stai tu cunimitica, nu te mai supara pentru orice, nu il faci azi ci maine! Nu e o intarziere de sapatamani sau luni ci doar de o zi! Te rog eu mult fii cuminte, tu esti valul si valul pe val! Uite eu inchin o in cinstea ta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iyoana ai un stil asa comic de a vorbi ca am prins tare drag de tine. Esti tare haioasa si mi-ai inveselit ziua de azi. Iti multumesc pt ca aveam maaaaare nevoie. O sa actualizez listutza cu datele tale.
Pisul nostru e Tsunami. Te rog eu fii calma, nu te stresa si obosi prea rau pt ca pe per stimularii nu tb sa-ti creasca prolactina. Tb sa ai ovocite de calitate asa ca lasa stresul.

Eu trec prin niste clipe f. grele. Acum nu pot scrie dar in seara am sa va spun despre ce e vb. Va pup , va imbratisez si va multumesc ca existati.

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor va invit la un nou capitol aici

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

va salut! sunt ailemac.
ma simt bine in compania voastra fetelor.
imi dati un pic de incredere cand sunt cu voi.
azi am facut a doua spermograma. una dupa centrifugare. rezultat 0.
nu stiu ce sa mai fac. FSH este 14.52.
doctora la care merg spune ca nu exista nici un tratament pt azoospermie. imi vine s-o bat. nu ne da nici o speranta desi celelalte analize sunt ok. ce sa fac???!!!
chiar nu putem scadea FSH-ul asta?? nu exista nici un tratament????

Mergi la inceput