Azoospermie - cap 8 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Hei Iyoana
Am fost azi la eco si e totul f bine, nu am chisturi si ovarele se prezinta f bine, pregatite de marea lor aventura
Acum astept sa-mi vina CM ca sa incep si Gonalul si de aici nu mai e drum lung
Nici eu nu tin minte la nimeni ..asa ca nu te stresa
Facem la GYNERA cu Dracea / Dascalescu /Damian; data probabila a ET - aprx 23 nov

Un gand bun pt toata gasca Azoo

Sunt pe vaaal
(Z 13 de Diphereline)

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Vrembebe dc ati reusit sa scadeti FSH-ul inseamna ca incep sa se produca gigei E f bine. Credeam ca iei un produs anume pt asta dar voi faceti un tratam de stimulare si e normal ca FSH sa scada dc testicolele incep sa lucreze. Improspateaza-mi si mie mintea ca sunt si eu una cu "memoria mica si cu capul stramt" cat a fost FSH si cat a scazut.
Iyoana e o lista pe prima pag ca sa ne mai aducem aminte care si ce a facut dar e cam saraca in detalii.
Pisi cred ca e tare frumos acolo sus pe val Ti-am trimis un mail cu zodiile pe zile ca sa iti alegi si ziua cand sa nasti. Dc ti se declanseaza durerile nasterii il rogi pe bb sa mai stea o zi ca sa iasa in ziua care o vrei tu

Cine doreste sa-si mai actualizeze datele din listutza sa-mi scrie.

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Fetelor, stire de interes national : mi-a venit CM !!! (glumesc ...)
Asta inseamna ca de maine incep Gonalul, asta inseamna ca peste aprx 12 zile voi avea punctia.

Sincer azi ma simt foarte agitata, parca abia acum simt ca am intrat pe drumul FIV; bine...e o agitatie placuta, am sentimentul ca e pe cale sa se intample ceva maret in viata mea :-)

Va pup pe toate si va doresc o zi minunata !

Sunt pe vaaal ( Z 14 de Diphereline)

PisiX,

Mergi la inceput

Miki - buna treaba asta cu detalii pt listuta, uite la mine mai pune azoo din motive neidentificate, posibil obstructie
Daaa, e minunat pe val, te invit si pe tine si pe toata lumea !!! Important e sa fiu atenta sa nu ajung , da chiar si asa ...eu stiu sa inot !

PisiX,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

quote:
Originally posted by andrabirni

Anes, dar cauza infectiilor urinare o stii?Pietre, nisip, vreun microb ceva?Sper sa rezolvi si sa fie bine.
Va pup dulce.

Nu s-a descoperit nimic in parenchimul renal (nu pietre, nu nisip, nu reziduu mictional, nu pb. la rinichi, sau uretre). Totul este la vezica urinara . Multumesc, dar am ajuns sa cred ca nu mai scap de ele.
pe toate

Mergi la inceput

Fetelor, am fost ieri (luni) la monitorizare. Sunt foarte bucuroasa pt. ca sunt OK! Am avut un folicul de 2,5 mm care s-a spart si, deci am ovulatie . Uter, ovare sunt OK. Sotul tb. sa repete spermograma (nu a facut-o pana acum ), dar o va face, ma ocup personal . Daca nu iese mai buna, va face tratament cu Undestor trei luni.
pisix, miki-miki multumesc! Am fost la dr. Toma Gabriela de la Maternitatea Cuza Voda Iasi (noi am fost la Cab. Eco Explora). Este foarte comunicativa, stie sa relatioaneze si iti raspunde la intrebari. Legat de infectia mea urinara, mi-a spus ca autovaccinurile nu dau intotdeauna rezultatele asteptate. S-a exprimat in felul urmator: "vom lua legatura si cu un urolog sa vedem o schema de tratament (7 zile antibiotic, pauza o sapt, apoi cate o doza sau doua pe sapt, timp de trei luni)".
pisix, bafta si drum bun pe calea catre FIV!
Iyoana, vrembebe, Andrabirni va pup!

Mergi la inceput

Scuze, am gresit: folicul de 2,5 cm trebuia sa scriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anes , eu zic sa ia Tribulus Terestris care e naturist si nu Undestor. Au fost cazuri in care spermograma s-a inrautatit rau dupa el.

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Hai mai Miki, ca la cate stii tu (doar esti babuta noastra...) nu poti tu sa te incluzi in "ceata" celor multi si...cu capul stramt . Eu sunt cu mintea aiurea, imprastiata pe toti peretii, asa ca...nu cereti mult de la mine, dar eu fac eforturi, parol!
Te mult si iti multumesc pentru sfaturile tale date pe forum, din care am cules multe invataminte!
Auzi, si acuma daca tot o dadusi cu lista ta (glumesc, stii bine ), pe care acum imi dadui seama ca tu, draguta de tine, ai facut-o si eu....ma rog...Te rog frumos sa pui si la mine ca daca totul e ok la biopsie, facem si noi o dragoste cu forta (adica ICSI ) cu dr. Tutunaru si dr. Mate. Hai ca acum te las in pace!

Pisix sunt asa de fericita pentru tine, imi transmiti asa de multa energie pozitiva. Ma bucur mult pentru tine si cu o asa atitudine...nu se poate sa nu iasa bine! Si apoi...tu nu numai ca stii sa inoti, dar cred ca ai si o vesta de salvare ascunsa pe undeva! Ne apucam de AMR??? Ca imi las majoretele sa se odihneasca, or sa aibe de batait multe pampoane in 12 zile.

Anes felicitari pentru ovulatie! (auziti, fetelor, ata lume se felicita pentru alte evenimente, noine felicitam pentru ovulatii, CM-uri, ), dar ma rog..totul este pentur o cauza nobila!). Asadar, ma bucur pentur tine de rezultatul monitorizarii, si bafta multa la spermograma. Succes!

Va pupic pe toate si va doresc o seara linistita!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Sunt inca la birou si sunt tare obosita, asa ca o sa fiu scurta: din pacate am primit de la d-na doctor instriuciuni sa nu incep maine Gonalul ci poimaine ...Oooof, si eram ambalata la maxim ! :-)
Da oricum acum simt ca sunt eu valul, nu mai sunt pe val

Ca sa nu inncebunesc in perioada de asteptare pana la bhcg mi-am dat treaba sa organizez tot felul de chestii care sa ma tina ocupata. Stiu ca din tot FIV-ul asta, pt mine asta va fi perioada cea mai grea ...

Va pup si va tin la curent

PisiX,

Mergi la inceput