Azoospermie - cap 8 -
Raspunsuri - Pagina 18
pisix spune:
Iyoana - Racii are the best ! Sa ne traiasca da, si lasa ca ne fac ei copii ... toate la timpul lor
andrabirni - Damian a devenit idolul nostru :-)
anes- toate astea sunt pentru o cauza nobila !
mikilina bubulina iti transmit un pupic de pisic pe botic (scuze, da mi se pare ca azi sunt in mana pt versuri)
Fetele va doresc la toate we placut !
Sunt pe vaaal ( Z 11 de Dipherelin)
PisiX,
Viitoare Mami
http://www.tickercentral.com/view/91rw/2.png
andrabirni spune:
Anes, de ce faceti pauza la
?Si de ce trei luni?Ce tratament faceti pt infectiile urinare?Sau cine face tratament?Tu sau sotul tau?
Va pup, o azoogirl.
anes spune:
andrabirni sa-ti povestesc. Ma confrunt cu infectii urinare recidivante cu escherichia coli, timp de 10 ani. Am facut tratamente peste tratamente cu antibiotice de toate tipurile si generatiile (perfuzii, intramusculare, orale). Injectiile mi le faceam singura, perfuziile , la fel (mi se punea branula, apoi, eu imi aplicam perfuzia). Offf!
Am fost internata in spital, am facut ecografii (nu am probleme la rinichi). Dupa fiecare tratament se steriliza urina, dar, api, infectia recidiva.
M-am saturat!!! Am fost in vara la Institutul Cantacuzino si din propria-mi urina mi s-a preparat un autovaccin (20 de fiole) pe care tb. sa-l fac dupa o schema pe care o am atasata. Dureaza 2,5 luni si este contraindicat pe sarcina 
.
facem, dar, protejat.
De fapt, eu cred ca unul dintre motivele pentru care nu am ramas insarcinata este si faptul ca din cauza numeroaselor tratamente cu antibiotice nerecomandate pe sarcina, am facut
protejat. Deci, cum sa raman
? Doctorita la care ma duc de aici incolo (din Iasi) mi-a spus ca trebuia sa mi se dea tratamente care merg pe o eventuala sarcina si sa nu fac pauza la
. In fine asta e!!! O fac si pe asta si sper din toata inima ca imi va folosi si infectiile vor disparea.
pe toate.
andrabirni spune:
Anes, dar cauza infectiilor urinare o stii?Pietre, nisip, vreun microb ceva?Sper sa rezolvi si sa fie bine.
Va pup dulce.
vrembebe spune:
doamne fetelor!!! am lipsit si eu un pic si nu am putut crede cat de mult am ramas in urma.. activitate intensa aici, nu gluma!! ma bucur sa aud asta, mai ales ca a venit si luna bebeilor pt unele din noi, nu-i asa pisoiule!!!
subscriu opiniei ca racii sunt the best si ca o sa ne faca pana la unrma si copii... eu vreau macar 2, daca nu 3 de la racul meu....
si noi vom incerca o biopsie la anul, la dr matei care, dupa ce i-am povestit de punctie, ne-a explicat cum se face ea ei. o parte din materialul care se extrage se prelucreaza si se analizeaza de mama focului ca sa se descopere toate anomaliile existente.. iar alta parte se cauta de gigei..(daca mai tin bine minte....)
asa ca o sa ne astepte si pe noi biobsia, dar sper ca pana atunci sa-i mai scada sotului meu un pic FSH-ul....
pe toate fetele mele si sa fim cat mai multe pe val!!!!
miki-miki spune:
A venit babuuuuutza
Nu am mai putut deschide calc pt ca am avut 3 zile f incarcate. Ma bucur ca vad activitate asa intensa aici.
Copilutz
sper sa nu te prinda iespurasul cu casa neterminata ca pe mine. Spor la treaba si sa ne anunti cand te urci pe val![]()
Andra
la anul de luam de manutza si ne urcam impreuna pe val, da?
Vrembebic
cum vrei sa-i scazi FSH-ul sotului tau?
Pisule
fata poeta, optimista si indragostita de raci. Mai eu o am pe soacra rac, isi cumpara o fusta si cand ajunge acasa nu-i mai place. Sora mea (tot rac), a pictat un tablou 2 luni de zile cu niste cai superbi. In f zi corecta cate ceva la el si dupa 2 luni l-a rupt.
Al meu e scorpion veritabil
si cica leul cu scorpionul nu se inteleg . Explicatia sotului e ca sunt leu jigarit
, adica mai pisic (sunt la marginea zodiei).
Vreau si eu pui de la scorpionul meu, pana la anul il mai dopez ca apoi gata, la taiere ca nu se mai poate.
Anes felicitari pt vestile bune. Ne spui si noua la ce dr ati fost?
Va
pe toate .
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
pisix spune:
mama-miaaaa, ce activitate intensa !
anes- mult succes !
andrabirni - multi pupici si pt tine
vrembebe - bine ai revenit !!! imi era dor de tine :-) Daaa, este clar vremea pt o pisicuta mica (sau doua) asa ca sunt in focuri. Te invit si pe tine pe val, nu lasa sa treaca timpul pt ca nu trece in defavoarea noastra
miki - cu asa racusori ca exemplu ...cred si eu ca ai retineri :)Da ia zi-mi, tu in ce zodie vrei sa fie puiul tau ?
Eu ma duc maine la eco. Va tin la curent !
PisiX,
Viitoare Mami
Sunt pe vaaaal ( Z 12 de Diphereline) 
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
miki-miki spune:
Pisule
, bb sa fie
. Nu mai conteaza zodia acum. Sanatos, papacios, mucios, baiat, fata, maimutza sa nu fie
Imi place semnatura ta la nebunie. O sa ti-o imprumut si eu in curand
.
Mii de pupici pt optimista DC-lui.
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
vrembebe spune:
miki - pai la sotul meu cam fluctueaza FSH-ul, dar e in acadere... luam tratament dat de dr S. acum ia niste homeopate, nu stiu sa-ti spun exact ce, ca sotul meu are reteta si nu e cu mine..... oricum FSH-ul a cam scazut incet si bine (sper eu) in ultima jumatate de an... iar testosteronul a crescut, ca si asta era la noi o problema, un testosteron sub minim. acum e in limite normale.... deci, cum facem sa scada FSH-ul? luat tratamentul dat de dr S.
pe toate fetele si abia astept vesti de la pisic sa zica cum a fost la eco...
Iyoana spune:
Buna seara mai fetelor harnicute!
Sa ne traiasca racii si scorpionii si ce mai sunt ei...ca parca mai conteaza ce zodie sunt sau in ce zodie se naste bebe?! bebe sa fie, vorba lui Miki
Pisix te asteptam cu vesti de la eco! Auzi, dar eu cu memoria asta mica si cu capul meu stramt
am uitat cu cine faci FIV-ul. Cu dr. M?
Miki, Vrembebe, Andrabirni, Pisix, Anes si toate azoogirls-urile, va
si va doresc o seara frumoasa!
Eu sunt singurica sapt asta si... va trimit salutari din tara lui Balzac! ![]()
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana