Azoospermie - cap 8 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Miki pai eu am crezut ca faci medicina azoospermista, da cand colo esti multilateral dezvoltata

Pai cred cred ca mi-am gresit meseria, sau poate in alta viata am fost dr, vraci, moasa, sau vreo vrajitoare deaia buna care vindeca cu fierturi. Ma atrage ....ce sa-i fac, citesc mereu cate ceva. A... vreau sa fac niste cursuri de terapie naturista pe net , in curand ma inscriu . Gata , te facui paff

quote:
Imi plac leii pt ca mi se par bataiosi si infipti.
De aia ma iubesti tu pe mine Racii sa stii ca nu sunt infipti , merc inapoi. Am eu vreo 2 raci in fam si sunt taaaare suciti asa ca ar fi bine sa iasa leu, ca mine.

Asa e Iyoana, cum zice Pisu, bag mana in foc ca, Copilutzu nu s-a suparat. Sunt sigura ca e cu nasucul plin de praf si de aceea nu a mai intrat pe aici.

Copilutz cand e gata casa? Mama ce cunoscuta imi e intrebarea asta Mai ai mult? Uite Pisu e pe val tu cand te urci? Sa nu papi banii de FIV.

Miki
Va rasari soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

mikilino se vede ca-ti place, pt ca le retii, faci conexiuni intre ele, mereu sapi mai adanc ...
Io recunosc ca de nevoie mi-am bagat nasu' ca nu-mi place de nici o culoare
Pai de-aia te iubesc da, si admir leii mereu asa ca ...mi-as dori si eu Leutul meu. Ei nu chiar toti Racii sunt asa, barbata-miu e Rac si sincer nu cunosc pe nimeni mai focusat si mai bataios si mai descurcaret ca el (ca sa mi-l si laud, na !)

noapte buuuna, fetelor !

PisiX,
Viitoare Mami

http://www.tickercentral.com/view/91rw/2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Iyoana Nuuu , nu mamica!!! Nu m-am suparat! Noi ne-am obisnuit deja cu ideea.... Traiesc cu gandul numai la FIV-uletzul meu drag. Sa ma linistesc cu casutza si INCEP!!!

Auleooo Mikilina nici nu ma gandesc sa umblu la bani... Cat mai am cu casa ?? Nu stiu...sper sa nu ma lase nervii.

Pup fetele!!!!Fara exceptie!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, trebuie sa va spun si voua! Azi am fost la medic (altul, la care ma voi duce in continuare) si se pare ca eu nu am probleme, iar cele ale sotului este sigura ca la urmatoarea spermograma nu vor mai fi. Ne-a recomandat sa facem spermograma la laborator (nu acasa) si sa steptam rezultatul intr-o ora pt. ca cei de la lab. sa nu isi bea mai intai cafeaua apoi sa se apuce sa o lucreze . Fac monitorizarea ovulatiei dar ea este sigura ca voi ramane gravida si vom spune ca este meritul ei . La noi mobilitatea si morfologia sunt bune si crede ca vom ramane "gravizi" .
Azi sunt mai optimista

copilutzu grabeste-te cu casa pt. ca asta asteapta bebele, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

DRAGE AZOOGIRLS, ma bucur sa vad ca se "misca" ceva si la noi, la azoo.Noi vrem sa facem biopsia la anul.Mai intai vrem ca pana la finalul anului sa mergem la Damian.Pana atunci, mai avem de rezolvat si retusat cate ceva.
Ma bucur sa vad ca intreprindeti ceva...Sincer va tin pumnii fiecareia dintre voi si sper sa reusiti.Eu....langa MIKI
Nusy,Miki,Anes, Pisix, Copilutzu, Iyoana,

Mergi la inceput

andrabirni multumim si succes la retusuri. Sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Neata fetele!

Copilutzule drag, si fata!
Spor la treaba si nervi tari!
Si bafta multa la FIV! Sa ne tii la curent!

Anes ma bucur mult pentru vestile bune , sa fiti sanatosi si sa ne anunti de bebe cat mai curand!

Pisix si al meu barbat e tot rac! Sa ne traisca si sa ne faca (odata! ) copii !

Miki vraciul nostru si babuta cu leacuri !

Andrabirni unde faceti biopsia? Bafta multa si sa auzim, mai intai de si apoi de ! Doamne ajuta!

O zi frumoasa tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Iyoana, cu siguranta ca la dr Damian.Ai dreptate, intai sa gasim gigeii si apoi sa vedem ce o sa facem.
Nusy, mi-e dor de tine.Mai baga capusorul si pe la noi.
Miki, mai e putin si mai trece un an....si noi tot la azoo.

Mergi la inceput

Dragelor, azi am inceput prima doza de autovaccin pentru infectia urinara si trebuie sa fac pauza la (de fapt ne protejam pentru 2,5 luni . De unde sa mai vina bebele? Asta e... Trebuia sa fac si asta, poate scap de infectiile urinare nenorocite. Mi le fac singura (injectiile) si cam sunt ceva reactii normale (durere la locul respectiv, roseata).
Imi pare rau ca trece timpul si nu prestez...

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Lasa Anes ca si doar pentru "sport" e bine! Noi cam asta facem de vreo 8 luni , haz de necaz...
ce sa faci, de indata ce te vei face bine, te vei putea apuca de bebe cu incredere!

Un week-end placut tuturor fetelor dragi!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput