Azoospermie - cap 8 -
Raspunsuri - Pagina 16
bubulina1 spune:
Va pup fetele, cred ca v-ati prins ca sunt aproape pe la azoo.
Miki, fiola seamana cu flaconul de penicilina si are un sistem de deschidere cu cheita, ca si conserva de peste. Migdale poate in copac, ca in fiola nu estem
Iyoana, merci de urari. I-a dat trimitere si pentru secretie uretrala si pentru Chlamidia, mycoplasma si ureaplasma pe care eu insa le-am facut si sunt negative, dar cine stie?
La analizele generale i-a iesit VSH mai mare decat dublu si HDL destul de mare. Noi inca banuim o infectie in corp, dar acum sa vedem. Pana la anu trebuie sa facem ceva ca s aavem macar sanse de FIV.
Va pupez pe toate!
Bubulina
Speranta moare ultima!
anes spune:
pisix iti doresc toata bafta din lume. Dar, ai grija sa nu fii dezamagita ulterior. Nimic nu este sigur. Doar DD le stie pe toate. Fii puternica. Dar ce vorbesc eu? La tine va fi BB luna aceasta. Cu o astfel de abordare pozitiva nici nu se poate altfel. Iti tin pumnii.
Iyoana
si va tin la curent.
pisix spune:
miki - te declar apta sa intri in focurile FIV !
Bai tu chiar le stii pe toate ? eu ma chiombez de-atata timp pe fiv si nu pricep nimic si tu hat, raspunzi dintr-o suflare la tot ce te intreb? ...
Claaar, tb sa te apuci de FIV !!!
anes - sar'naaaa ! Baby n-ai cum sa nu fii dezamagit daca nu iese cum visezi, dar gandeste-te ca acum cel putin stiu ca pot sa incerc o data si inca o data si inca o data ....
Eu dupa ce am primit rezultatul la bio am zis ca nimic nu ma poate darama
Sunt pe vaaaal (Z 8 de Diphereline) 
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
miki-miki spune:
Bubule
sunt dezamagita ca nu-s migdale acolo
. Si te inteleg ca vrei sa fii azoo ca ai prins drag de noi
da lasa gigeii acolo , nu-i scoate tu de tot ca nu-i bine. VSH arata infectie dar ce ai cu HDL ca e mare? Ala e colesterolul bun si stiu ca nu e rau dc e mare, e rau dc e LDL mare. Cred ca al tau papa multe seminte si bea ulei de masline de are HDL mare. Sau ai gresit tu si tb sa scrii altceva in loc de HDL?
Pisule
pai nu stii mama ca eu fac medicina pe net?
Am citit sub ala cateva luni si stiu mai tot despre FIV dar la un mom dat nu am mai putut tine pasul si cand am vazut cat am recuperat m-am lasat pagubasa. Tu intreaba-ma si dc stiu iti raspund iar dc nu stiu te trimit la persoana care stie raspunsul
Da de ce iti plac tie leii asa de mult?
Te pup si iti doresc sa nu cobori de pe creasta decat at cand o sa ai bb in brate![]()
ici pt toate fetele.
Miki
Va rasari soarele si pe strada mea ![]()
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Fetelor eu o sa va innebunesc cu intrebari despre biopsie: daca doare, cat dureaza refacerea, sunt anumite indicatii in perioada de refacere?
Hai va pupic pe toate si o zi frumoasa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Brrrr....acum se face cu anestezie.... Nu are cum sa doara... Iar refacere ??? Noua ne-a zis sa
prestam din prima !!! fara restrictii!! este adevarat ca mi-a fost fricutza ptr. sotz dar am prestat!!!Moooama da ce activitate pe aici!!!!
Pup gasca si ptr. Pisi pumnishorii stransi la maxim!!!
Hai Pisoc ...!!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
copilutzu spune:
quote:
Originally posted by pisix
Iyoana - si eu cu greu tin pasul la FIV, stau noptile sa citesc din urma ca ziua nu prea am timp; si tot nu am in cap o insiruire logica a pasilor si la ce foloseste fiecare.
Am invatat si eu sa-mi fac injectii, cand o fi te ajut cu sfaturi, am descoperit cateva chestii ca sa doara putin de tot si sa nu fie o corvoada.
Sa vad cum m-oi descurca cu Gonalul.
Pai daca nu ne incurajam noi una pe alta atunci cine ?....
PisiX,
Viitoare Mami (odata si-odata)
Pisuleeeeeee si io vreau meditatzii !!! Numa' ca io am shoricul gros pe burtica... Si imi este o rusine sa ma duc la dr. ... offfff... Nu pot sa mai slabesc un gram....
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
Iyoana spune:
Copilutzule multumesc de informatii!
Nu cred eu ca o sa avem chef de nebuneli imediat dupa biopsie, il las sa se refaca! ![]()
Dar voi cand ati facut biopsia si care a fost rezultatul? Scuza-ma daca sunt indiscreta! dar pana acum, sincer, nu am auzit pe nimeni care sa faca si sa nu gaseasca
.
Va pup pe toate si ma bucur ca suntem active, ne mai incurajam si noi!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

pisix spune:
Miki pai eu am crezut ca faci medicina azoospermista, da cand colo esti multilateral dezvoltata 
Gata, de-acum asa facem : intreb ! ![]()
Imi plac leii pt ca mi se par bataiosi si infipti. Leii sau Racii... Mai am si alte zodii care mi-ar placea sa fie, dar sunt in alta parte a horoscopului si nu mai am chef sa astept ...
copilutzu - tare-mi place cand mai bagi o gheruta si pe-aici ! 
Iyoana - din pacate rezultatul la biopsia lui copilutzu nu a fost pozitiv ![]()
Sunt pe vaaal ( Z 9 de Diphereline)
PisiX,
Viitoare Mami
http://www.tickercentral.com/view/91rw/2.png
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by pisix
Miki pai eu am crezut ca faci medicina azoospermista, da cand colo esti multilateral dezvoltata
Gata, de-acum asa facem : intreb !
Imi plac leii pt ca mi se par bataiosi si infipti. Leii sau Racii... Mai am si alte zodii care mi-ar placea sa fie, dar sunt in alta parte a horoscopului si nu mai am chef sa astept ...
copilutzu - tare-mi place cand mai bagi o gheruta si pe-aici !
Iyoana - din pacate rezultatul la biopsia lui copilutzu nu a fost pozitiv
Sunt pe vaaal ( Z 9 de Diphereline)
PisiX,
Viitoare Mami
campioana in gafe, asta sunt eu!

Copilutzu, imi pare rau, imi cer scuze...ce sa mai zic?

Acum voi ce mai faceti?Stii, eu m-am gandit ca daca ne iese si noua "negativa" biopsia, o sa ne gandim serios la adoptie. Dar teoria e cea mai simpla, cand te pui pe fapte e mai nasol si mai deprimant...
Iarta-ma inca o data, si sper sa nu te fii necajit eu prea tare!

iyoana

pisix spune:
Hai mai Iyoana nu-ti fa procese de constiinta, citim atata amar de info zilnic incat e practic imposibil sa tinem minte atatea lucruri...
In plus copilutzu e fata de lume, nu se supara pt orice chestie asa ...
PisiX,
Viitoare Mami